4 coronadoden en 249 nieuwe gevallen genoteerd op zondag 30 mei

0
corona-covid-19-patiënten-worden-opgehaald-suriname

In Suriname zijn zondag 30 mei maar liefst 249 nieuwe COVID-19 besmettingen geregistreerd, na 519 keer testen. Ook zijn weer 4 personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus.

Dat blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt ook dat momenteel bijna 1.500 personen, die positief getest zijn, in isolatie zitten.

Verder zijn er 212 personen in het ziekenhuis en 35 op de intensive care.

De cijfers van zondag 30 mei:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.