Dronken oom (34) aangehouden voor betasten 11-jarig nichtje

9
De politie in Suriname

De Surinaamse politie heeft de 34-jarige Ryan A. in de vroege ochtend van donderdag 27 mei op een woonadres in het politieressort Flora aangehouden, nadat zij de melding kreeg dat de man zich vermoedelijk had vergrepen aan een minderjarig meisje van 11 jaar. Dat meldt het Korps Politie Suriname zondagavond.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat Ryan, die oom van het kind is, op het adres logeerde. In de late avond van woensdag 26 mei zat de moeder van de minderjarige met haar man en de verdachte te borrelen. Hierna begaf Ryan zich naar de badkamer, alwaar het 11-jarig meisje op dat moment in bad was.

Bij die gelegenheid deed de man het licht uit en begon het meisje te betasten. Daarbij heeft de oom vermoedelijk gepoogd het kind te verkrachten. Volgens verklaring van de moeder werd ze verrast toen haar kroost plotseling naakt en nat bij haar in de slaapkamer kwam. Het kind kon nauwelijks uit haar woorden komen en vertelde haar moeder wat haar overkomen was.

De oom die behoorlijk aangeschoten was, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid en ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. Het meisje is voor medische behandeling doorverwezen naar een gynaecoloog.

Ryan is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst, meldt de politie.

9 REACTIES

 1. bij deze oom moeten ze zijn ballen kraken en dan van het hoogste puntje van de bosje brug een vrije val laten maken , hij zal nooit meer minderjarige lastig kunnen vallen.


  Maak melding

 2. Net goed voor de Indiase verkrachters. Heb absoluut niet me ze te doen als ze van achteren in brand staan. Kis den mooi, zeggen we dan in het Sranan of jaise karni oisahi hi bharni in het Sarnami.


  Maak melding

 3. Oompie was vergeten dat ht om n beschermde vleessoort gaat en dat ht jachtseizoen pas over 10jaren opengaat.
  Oompie gaat zijn banaan nu aan de binnenmuren vn de gevangenis schuren .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.