Gemaskerde mannen overvallen vrouw die naar buitentoilet loopt

15
politieauto-zwaailicht-aan

Twee gemaskerde mannen hebben een Braziliaanse vrouw in Suriname zaterdagavond overvallen op haar erf in Paramaribo. Zij wisten vier ringen, een paar oorbellen en een halsketting weg te nemen.

De vrouw woont in een pand op het erf waarbij de badkamer en het toilet buiten zijn. Zij wilde in de avonduren gaan urineren. Toen zij op het erf kwam, vielen de rovers haar aan. Zij bedreigden haar met een mes.

Onder bedreiging moest zij haar sieraden afstaan. Zij heeft geen letsel opgelopen. De rovers kozen na de beroving het hazenpad. De politie is naar de plaats geweest voor een onderzoek.

Vermoedelijk zaten de rovers al die tijd op de loer, want zij vielen de vrouw aan nadat zij op het erf ging. De politie werd gealarmeerd en ging ter plaatse voor onderzoek.
 
 

15 REACTIES

 1. Zelf sanitaire ontladingen zijn je niet gegund in Suriname. Hoop niet dat ze haar broek heeft moeten bevlekken. Triest en intriest wat er in Suriname gebeurt.
  NDP bewind heeft veroorzaakt dat alle normen en waarden die er waren in Suriname, zijn verdwenen. WELKOM IN HET PARADIJS VAN BOUTERSE.


  Maak melding

 2. karsien olie , dit zijn paarse ratten die komen op de lucht van urine af en grijpen alles wat maar blinkt , jij zal dat ook wel doen he pisser , jullie zijn allemaal opgeleid door die zeikerd bouta .


  Maak melding

 3. WAT 31 mei 2021 At 01:29
  Bedankt voor je feedback. We zullen er naar kijken.
  =====================================

  Reageren doe ik niet meer op trollen. Maar ik meld ze wel bij de moderators. Moet maar eens klaar zijn met dit idiote gescheld elke keer.


  Maak melding

 4. ha ha stalzeikerd oliepitje , dus jij pisser geeft de ABOB de schuld , je hebt gelijk maar wij zijn geen abobers , geen vhpers , geen npsers geen plers , maar wij zijn om die ndpers onder de grond te stoppen want die paarse ratten hebben ons land vernietigd en jou familie paarse rat , opzouten allemaal ben jij ook een oom die zijn nichtje betast vuile paarse ndp-er


  Maak melding

 5. WAT wederom gelijk krijgt je van, vooral als het om ndp gaat, die honden ndpers en hun achterban hebben Suriname leeggeroofd, deze dieven lopen nogsteeds rond, die hebben grote huizen, dure, daar ben ik niet jaloers op,maar niet Suriname te koop zetten en 4 miljard binnen harken voor het welzijn en ontwikkeling van Suriname en dan verdelen onder de ndp leden, waarom geeft imf geen openheid van zaken, waarom doet santhoki geen internationale onderzoek waar dat geld is ondergebracht?ik vindt iets klopt niet???


  Maak melding

 6. Waarom dragen vrouwen in het algemeen en Surinaamse vrouwen in het bijzonder zoveel bling bling op hun lijf? Sommigen lopen er zelfs bij als opgetuigde kerstbomen.
  De rovers hadden deze vrouw al langer in de gaten om haar te kunnen beroven.


  Maak melding

 7. Ze is haar spullen kwijt maar op zo’n laat onzedelijk tijdstip mag ze ook van geluk spreken dat de rovers haar niet ondeugdelijk hebben betast of nog erger.


  Maak melding

 8. In Suriname is het zo dat als je geen bush bush bewoner ben je niet eens een dun gouden ketting, oorbel of ring om mag hebben. Dit is alleen voor mensen als Bordo en zijn aanhangers weg gelegd, alleen zij mogen met kilo’s goud behangen rondlopen. 😢😢😢😢


  Maak melding

 9. @Robles & Henkes:
  M.b.t. het onderwerp ‘Rover valt trimmende vrouw aan met schroevendraaie’, zag ik vandaag dat jullie elkaar hebben versterkt met een idiote reactie gericht aan mij.
  Welnu, aangezien het hier ook om rovers gaat, mijn reactie aan jullie:
  Jullie doen je hier op wtk. voor als sabiso, maar ik heb al lang door dat jullie in feite beiden gefrustreerde ndp-gedrochten zijn die weinig in het leven hebben bereikt.
  Komt nog bij dat door die paarse balk in jullie ogen, de hedendaagse roof en moord mentaliteit door jullie wordt gebagatelliseerd. Jullie mogen dus je opgedrongen advies, waar ik nooit om heb gevraagd, daar stoppen waar de zon niet schijnt.
  Als tegenwoordig zelfs een Surinamer wordt overvallen, dan zijn toeristen in Suriname vogelvrij. Aangaande mijn reizen door Zuid-Oost Azie:
  Jaren voor de Coronatijd, heb ik (soms tot diep in de nacht) gelopen in Maleisie (Langkawi) Thailand (Koh Samui, Hua Hin) Vietnam (Halong bay) en heb nooit een keer een nare ervaring gehad. Zoek het maar op dit zijn allemaal kustplaatsen.
  Je kunt daar slapen zonder de kans te lopen overvallen te worden.
  Ik neem jullie niks kwalijk, want jullie wereld is niet groter dan Suriname en zijn hoogstwaarschijnlijk nooit verder gekomen dan Nickerie. Ik durf te wedden dat jullie als Surinamer nooit Kasikasima hebben bezocht,.. nou ik wel!
  En eigenlijk heb ik best met jullie te doen want, jullie zitten daar in een diepe crises, eten misschien wel 1x per week vlees, omdat alles zo duur is (dankzij jullie seniele leider) terwijl ik mij hier alles kan permitteren en als ik in Su ben, met mijn euries elke uithoek kan bereiken.


  Maak melding

 10. Allen,

  Karsien Olie:
  Van welk niveau ben jij dat jij een regering, die nog geen jaar aan de macht is en door toedoen van de vorige regering diep in de schulden zitten de schuld te geven van deze ellende in Suriname ?
  Pakketen uitdelen is niet de oplossing.
  Denk toch na voordat je iets vermeld.

  Suuces en mijn advies ga weer terug naar school.

  SUCCES.


  Maak melding

 11. Allen;

  Boesskowtoe:

  Groot gelijk, ben zelf naar bijna alle landen geweest die jij benoemd, nooit een probleem gehad.
  Maar dar wordt je opgevoed met, wat niet van jou is moet je van afblijven.
  Ben gek op Suriname, maar veiligheid is ver te zoeken.

  SUCCES


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.