Inspecteur bureau Nieuwe Haven positief getest op COVID-19

5
politiebureau-nieuwe-haven

Een inspecteur van politie van bureau Nieuwe Haven is positief getest op COVID-19. Vandaag is het resultaat binnen. Hij is de huisvader en was in contact gekomen met de besmette arrestanten.

De inspecteur vertoonde verschijnselen van COVID-19 waarna hij werd geswabt. Inmiddels is ook een agent van dit politiebureau positief getest. Hij kwam ook in aanraking met arrestanten. Enkele collega’s die contact met de besmette politiemannen hebben gehad, zijn in quarantaine.

Er zijn 25 arrestanten van het cellenhuis Nieuwe Haven positief getest. Zij werden dinsdagavond in opdracht van de leiding van het Korps Politie Suriname overgebracht naar het cellenhuis Houttuin.

De politie van Houttuin heeft geweigerd dat de besmette arrestanten werden ondergebracht in het cellenhuis. De arrestanten zijn inmiddels terug op Nieuwe Haven.
 

5 REACTIES

 1. Inspecteur – Arrestanten- politieagenten- ect.
  Het wordt een beetje OUD nieuws te lijken.
  Helaas, de Wereld Pandemie is nog niet onder de Controle.
  Dus verwachting is op het slechte en zowel op het Goede.
  Het is aan de Mensen, hoe ga je met zoiets omheen.
  Er wordt gestreefd, dat alles weer het oude wordt, meer kun je niet doen.
  Besmetting is Dagelijks.
  gemodereerd

 2. Stuur de arrestanten niet van het kastje naar de muur. Gewoon allemaal in quarantaine in hun cellenhuis. Wel medische zorg verlenen. Ookal weigeren zij die. Her blijven aanbieden. Blijven zij weigeren dan is het eigen risico. Gewoon vast een doodskist neerzetten in het zicht, wanneer zij blijven weigeren.
  gemodereerd

 3. Zij werden dinsdagavond in opdracht van de leiding van het Korps Politie Suriname overgebracht naar het cellenhuis Houttuin.
  De politie van Houttuin heeft geweigerd dat de besmette arrestanten werden ondergebracht in het cellenhuis. De arrestanten zijn inmiddels terug op Nieuwe Haven.
  ==========================================================

  Zijn er twee korpsen??? Men weigerd de opdracht van de leiding uit te voeren….Hoe dan?


  Maak melding

 4. franco jij begrijpt dat niet , en wie heeft opdracht gegeven dan , de arrestanten zelf zeker , zou jij besmette personen in je huis nemen omdat iemand opdracht gaf om de besmette personen naar franko huis te brengen , zeker alleen als bouta de opdracht gaf , dus…….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.