maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieToedracht schietincident waarbij 20-jarige vrouw overleed niet bekend

Toedracht schietincident waarbij 20-jarige vrouw overleed niet bekend

-

Does Travel - naar Suriname

De ware toedracht van het schietincident, waarbij de 20-jarige Fegwella Liesdek in de vooravond van zondag 16 mei om het leven kwam, is nog niet bekend. Haar 35-jarige partner Romano W. verklaarde dat hij probeerde om haar een vuistvuurwapen afhandig te maken en dat het daarbij per ongeluk afging.

Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld meldt het Korps Politie Suriname.

Volgens zijn verklaring was hij alleen thuis met zijn vrouw. Terwijl hij de was buiten deed, merkte hij op dat Fegwella met zijn illegaal vuistvuurwapen naar buiten liep. Hij probeerde haar het wapen afhandig te maken, maar dit ging per ongeluk af. De jonge vrouw liep daarbij een schotverwonding op in haar linkerborst.

Romano bracht zijn vrouw Fegwella, met wie hij ongeveer vier tot vijf jaar samenwoonde en een kindje van vijf maanden oud heeft, direct naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het slachtoffer kwam kort na aankomst op de SEH te overlijden.

Na alle bijzonderheden van zijn vrouw te hebben door gegeven aan het personeel van de SEH, bleek de man de ziekeninrichting te hebben verlaten. Na een ingesteld onderzoek door de politie van Munder en Latour, meldde Romano zich met het wapen na twee uren aan op de afdeling Kapitale Delicten.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl het ontzielde lichaam van Siquella ter obductie in beslag is genomen. Het illegaal vuistvuurwapen is eveneens in beslag genomen meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Romano woonde al 5 jaren samen met Liesbeth, dat wil zeggen dat Romano ging samenwonen met een minderjarige. Deze vent is een f@king pedofiel.


  Maak melding
 2. Ik las ook dat hij al 4/5 jaar met dat kind woonde. Ook daarvoor moet hij de bak in. Wat voor werk doet hij?? Illegale wapen???
  En moord. Genoeg om hem vr lang op te sluiten


  gemodereerd
 3. Hij is niet alleen een pedofiel, hij is ook een leugenachtige moordenaar; het wapen ging per ongeluk af? Zijn verklaring komt even geloofwaardig over als die van de andere moordenaar die verklaarde dat zijn slachtoffers op de vlucht zijn doodgeschoten.


  Maak melding
 4. Wat een grote leugenaar is die vent.
  Als er wat is met je vrouw/ vriendin of partner. En je brengt haar naar het ziekenhuis dan ga je toch niet weg je blijft daar tot dat alles afgehandeld is tenminste als je om haar geeft en niets te verbergen heb.
  Grote kans dat hij het
  met opzettelijk heeft gedaan.
  Wat ook ongeloofwaardig is dat hij buiten de was aan het doen was .
  Ik ken geen één Surinaamse man die de afwas doet en zeker niet buiten. Waar andere mannen hem kunnen zien.
  Want volgens deze slapjanussen is afwas vrouwen werk.
  Laat hij deze Ka léitori aan zijn mati’s vertellen.


  Maak melding
 5. Ik denk iets in de drugswereld of iets met een bijman. Is veelvoorkomend verschijnsel in dit land.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES