Tweede COVID-19 vaccinatiedag voor leerkrachten

3
Tweede COVID-19 vaccinatiedag voor leraren

De Bond van Leraren (BvL) en de Alliantie voor Leerkrachten in Suriname (ALS) organiseert op dinsdag 18 mei een tweede COVID-19 vaccinatiedag voor alle leerkrachten in Suriname. Het vaccineren zal dit keer gebeuren op het complex van het Mr.dr. J.C. de Miranda Lyceum (Lyco 1) aan de Passiebloemstraat. Vaccineren is van 12:00 uur tot 16:00 uur.

Reshma Mangre, voorzitter van de BvL en ALS zegt dat vanwege het succes van de eerste vaccinatiedag besloten is om een tweede te organiseren. Zij zegt dat de leerkrachten ook hun ouders mogen meenemen om zich te laten vaccineren.

De voorzitter zegt verder dat op zaterdag 22 mei een vaccinatiedag in Nickerie gehouden zal worden. In het rijstdistrict zal er gevaccineerd worden op de Kweekschool aan de Julianastraat van 09.00 uur tot 14.00 uur.

Reshma Mangre tussen haar leden tijdens de eerste vaccinatiedag

“In het belang van onze gezondheid en van ons onderwijs roep ik alle onderwijsgevenden op om zich te laten vaccineren. Aarzel niet, tek a spoiti”.

3 REACTIES

 1. Covid of geen covid
  Leo en Ronnie Brunswijk moeten maar ontslag nemen.
  MPP
  gemodereerd

 2. Geduld: Als het zo doorgaat, dan is een ieder voor 1 juli al
  gevaccineerd. Wat een Rust zal het terugkeren.
  Ze doen hun Best.
  gemodereerd

 3. Het is geen vaccinatie maar genetische manipulatie, is iets heel anders… tot eind 2023 is dit een medisch experiment en er zijn volgens de VAER al wereldwijd meer mensen aan deze z.g. vaccinatie overleden dan alle andere vaccinaties ooit.
  De WHO heeft de dodelijkheid van het Corona virus al naar beneden gesteld, op 0.15 procent, te vergelijken dus met dood door een zware griep.
  Als je de spuit hier neemt moet je een heel formulier invullen…waarom??? Deze z.g. vaccins hebben een nood-toestemming en zijn niet getest z.a normaal zou moeten, wij zijn de test en daarom moet je er ook voor tekenen als lab-rat. d.w.z. je kan nergens je schade op verhalen want je hebt zelf ingestemd als lab-rat..mie no sa teki a spoiti…. never.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.