maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie7-jarige schoot zichzelf dood met wapen opa

7-jarige schoot zichzelf dood met wapen opa

-

Does Travel - naar Suriname

De 7-jarige Jaden W., die zichzelf zaterdagavond per ongeluk doodschoot in een woning te Sunny Point, deed dat met het wapen van zijn opa. De man is als veiligheidsman werkzaam voor de vicepresident van Suriname en beschikt zodoende over een wapen.

Het wapen lag in de kamer van de opa, waar het jongetje aan het spelen was. Zonder dat de opa dit door had heeft het kind het wapen gepakt om te spelen. Daarbij viel plotseling een schot waarbij de jongen in zijn hoofd werd geraakt.

De 7-jarige was op slag dood. Het ontzielde lichaam en het wapen zijn hangende het onderzoek door de Surinaamse autoriteiten in beslag genomen. De opa is vandaag voorgeleid en heengezonden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Moge zijn ziel in vrede rusten.

  Als opa zo met zijn geweer omgaat, zegt dat meer dan genoeg over opa.

  De politie moet niet alleen een proces-verbaal van opa afnemen, maar opa ook laten opsluiten. Opa heeft zich niet aan de veiligheidsvoorschriften gehouden en het is de vraag of opa wel toerekeningsvatbaar is. Is opa niet een gevaar voor zich zelf en voor anderen.

  Als de politie haar werk goed gedaan heeft zit opa nu achter slot en grendel, in afwachting van zijn proces bij de rechtbank.


  Maak melding
 2. We dachten gisteren dat de ouders het wapen had , maar nu blijkt dat opa dat wapen had . Verdomme wat doet die opa in dat huis , klojo je hebt je kleinzoon vermoord door jou domme gedrag , schiet je je maar zelf door de kop met een ander wapen ,want als beveiliger van de vp zal je best meer wapens hebben .


  gemodereerd
 3. En nu staan de idioten hier te schelden met hun mosterd na de maaltijd of de put dempen als de kalf verdronken is dan staan ze hier te gillen alsof ze gek zijn


  gemodereerd
 4. Ja hoor,opa mag gewoon na huis,..dit gebeurt alleen in BANANA & KRONTO republiek Suriname ! ook weer een drop out met een gekochte lagere school diploma,die niet kan lezen en schrijven,APEN MET PISTOLEN EN SCHEERMESJES,dan krijg je dit !jammer voor het kindje…..RIP.


  gemodereerd
 5. @Passant
  Het klopt als een bus wat je schrijft. Deze opa is een gewetenloze gast. Dat hij ook zo’n functie heeft gekregen van de vp is niet verwonderlijk. KPS had hem nooit op vrije voeten moeten stellen. Wat een hersenloze gast.

  R.I.P kleine man.

  Sari Tori.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES