Politieman (43) overleden na besmetting met coronavirus

7
Politiebureau Flora

In Suriname is een 43-jarige politieagent overleden, nadat hij besmet was geraakt met het gevreesde coronavirus. Het gaat om agent Maikel Bruno, die te werk was gesteld bij politiebureau Flora (foto) bevestigen collega’s aan onze redactie.

De redactie van Waterkant.Net verneemt verder dat hij op de intensive care was opgenomen en daar is komen te overlijden. Collega’s van Bruno hebben vol ongeloof gereageerd op het verschrikkelijke nieuws.

Het aantal nieuwe besmettingen in het land is woensdag flink toegenomen en bedraagt 121. In de ziekenhuizen zijn nu 145 personen opgenomen en 26 patiënten op de intensive care.

7 REACTIES

 1. 43 jaar ; je leven is pas begonnen en dan ben je er niet meer.
  ook de voetballer zo jong: Hemeltje!!!
  In Jezus Armen ben je veilig.
  Zie wat deze Pandemie bij sommigen doen.
  TRIEST.
  gemodereerd

 2. Limburg dit is het stomste en domste idiooste achterlijk opmerking En WTK hadden jullie geen andere foto kunnen plaatsen een geweer in de hand


  Maak melding

 3. Verdrietig dat dit is gebeurt. Voor de naaste familie en nabestaanden. Waarom hebben ze deze mijnheer niet met prioriteit gevaccineerd????????
  Reden: regering Chan heeft niet genoeg vaccins om iedereen te vaccineren. Regering Chan moet in het paradijs van Bouterse bedelen naar vaccin. De NDP heeft het land leeg gedragen. Dat een regering moet bedelen naar vaccins om zijn bevolking te vaccineren. Jammer, de waarheid. en we weten allemaal, het virus houdt van witte buikvet.


  Maak melding

 4. Triest Triest zo jong 43 jaar, rip
  Bovendien is de voetballer rozenblad ook heen gegaan, Nederland is gevraagd voor vaccin er is nog niet op het verzoek van Suriname gereageerd,
  Suriname moet zo snel mogelijk aan andere landen vragen als Nederland niet bereid is te helpen??tot die tijd mensen volg het advies van de regering, meer zit er niet bij??


  Maak melding

 5. Daarom is het belangrijk dat het volk gevaccineerd wordt. De vaccinaties kosten geld. Het buitenland blijft niet alles gratis geven. Volgens Bordo op Facebook moet niemand zich vaccineren. Wat een domme ezel met zijn zelf gekroonde gouden kroon. Pakkitow gaat de regering geld lenen om vaccinaties te kopen. Het zijn juis de ongeschoolden die het hoogste woord willen voeren. Ze verdienen een goed pakslaag.Covid-19 maakt geen grapjes.

  R.I.P jongeman
  Familie sterkte.


  Maak melding

 6. Een politieagent is ook een gewoon mens , dus mensen laten we serieus omgaan met covid-19 , want vandaag of morgen kunnen wij een slachtoffer zijn.
  Familie sterkte.
  gemodereerd

 7. In India heeft men een oude methode uit de kast gehaald: blazen op een schelp.
  Het schijnt dat blazen op een ballon of schelp of trompet goed is voor het gezond en stevig houden van de longen, waardoor een virus er minder vat op krijgt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.