Negentien illegale Brazilianen aangehouden in Albina

13
politie Suriname

De politie is dinsdag gestuit op negentien illegale Brazilianen in Albina. Zij heeft al de illegalen in vreemdelingenbewaring genomen. De Brazilianen hielden zich bij een appartementencomplex op.

De politie was bezig met haar reguliere controle waarbij zij op steekproef basis bepaalde locaties aandeden. Zij ging naar een appartementencomplex waar een aantal Brazilianen werden aangetroffen.

Van de groep konden negentien geen paspoorten of verblijfsdocumenten overleggen. De politie heeft hen toen als illegaal bestempeld waarbij zij uit Suriname zullen worden gezet. Het gaat om zeventien mannen en twee vrouwen.

13 REACTIES

 1. direct retour die brazilie mannen en die twee hoeren van die mannen , ze brengen alleen maar ziektes hierheen en zeker covid en gelukkig kunnen zij geen schade meer aanrichten aan ons natuur en illegaal goudwinning.
  gemodereerd

 2. Deze illegale Brazilianen brengen corona en andere ziekten naar Suriname, vernietigen ons binnenland en exporteren veel goud uit Suriname. Zij zijn de meest asociale immigranten die we ooit gezien hebben in Suriname.
  gemodereerd

 3. snap niet dat chan niet gewoon alle illegale praktijken van brazilianen in het binnenland met geweld stopzet.

  mathoera doet niks. kijk 8 uur per dag naar haar militairen die er sterk en goed uitzien.

  zet ze in om brazilianen in het binnenland te vangen.
  gemodereerd

 4. Stelletje uitschot eruit knikkeren en bestempelen als ongewenste gasten. Er is al genoeg criminaliteit in.ons land. Hoe is het mogelijk dat deze gasten ons land binnen zijn gekomen. Dit moet KPS grondig onderzoeken.
  gemodereerd

 5. Op Zoek naar Geluk; een betere bestaan.
  maar, ja niet zomaar een land binnen vluchten.
  Suriname is ook een Arme Land, waar met Man en Macht wordt gewerkt
  voor een welvarend bestaan.
  De grenscontrole is zeer belangrijk voor deze illegale Gasten.
  gemodereerd

 6. Daar achter Brokopondo komen ze vandaan.Ja hoor ze plunderen ons uit.Die goede Surinamers vernietigd .My goodness 19 in een an apartment ,zo leven de haitianen ook.Allemaal delen huur samen ..Is niet de vorige regering hoor.Het zyn die gierige vreemdelingen die het geld wegsturen inplaats om het te laten circuleren.Wolven,nieuwe gierige ,boze geesten gebracht om Su te vernietigen als hun land
  gemodereerd

 7. Garimpeiros zijn het, terug sturen, die roven Suriname leeg, alleen maar illegale praktijken hebben deze mensen, het enige wat hun nog interesseert surinasmse goud, en dat illegaal nog, militaire naar het binnenland sturen, ruim ze íop


  Maak melding

 8. Men moet strenger gaan letten op al de bekende vreemdelingen Cubanen, Hatianen, Brazilianen. Deze mensen hebben geen hart voor ons land. Hun enig doel is de schaarste deviezen weg te sturen. Suriname kan het zich niet permiteren.Stuur ze allemaal weg. We zijn ook arm. Ons leeg plunderen, daar hebben wij alleen nadeel aan.
  gemodereerd

 9. Alle illegalen die geen belasting betalen en onze binnenlanden met hun rotzooi bevuilen, om zich ons goud toe te eigenen, moeten ze gelijk uitzetten, of de helft van hun goud als belasting achterhouden. Jammer dat onze eigen mensen zelf er niet van houden om hard te werken, anders hadden ze zelf hun goud kunnen gaan derven. Nu slepen de illegalen alles weg. Helaas.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.