Gebouwen ministerie van Onderwijs ontsmet na COVID-19-besmettingen

1
COVID-19
Archieffoto

De gebouwen van het hoofdkantoor en het onderdirectoraat Ontwikkelingsdienst van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) respectievelijk aan de Dr. S. Kafiluddistraat en Commewijnestraat zijn ontsmet. Dit na ontdekking van een aantal COVID-19-besmettingen.

Alle afdelingen waren de afgelopen dagen tot en met vandaag vrijdag 7 mei 2021 gesloten. Dit besluit is genomen uit voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van een uitbraak. De gebouwen zijn ontsmet door tussenkomst van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) in Suriname. Intern zullen ook de coronamaatregelen worden aangescherpt.

De leiding van het MinOWC heeft samen met het BOG de situatie onder controle. Op maandag 10 mei 2021 worden de werkzaamheden van zowel het hoofdkantoor als de Ontwikkelingsdienst hervat volgens het rooster dat bekend is bij de medewerkers.

Het ministerie doet een beroep op de samenleving, in het bijzonder op de medewerkers, om te allen tijde de coronamaatregelen in acht te nemen. 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.