Covid-19 vaccinatiecampagne wederom opgestart

2
Covid-19 vaccinatiecampagne wederom opgestart

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft op dinsdag 03 mei zijn tweede Covid-19 vaccinatie prikje ontvangen. Hiermee werd officieel de Nationale Covid-19 vaccinatiecampagne in Suriname voortgezet bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).

De minister liet weten dat hij na het eerste prikje geen bijzondere klachten had en dat eenieder die de tweede prik genomen heeft volgens de literatuur de optimale bescherming heeft. “Ik wil die volledige bescherming hebben voor mezelf omdat ik besef dat bij een niet optimale bescherming of geen bescherming de risico’s groot zijn”, aldus de bewindsman.

Desondanks is het van eminent belang dat zij die hun tweede prikje gehad hebben nog steeds de maatregelen in acht houden om de kans voor overdracht aan zij die het vaccin nog niet hebben te minimaliseren.

Intussen zijn er al 40.000 mensen gevaccineerd met de eerste prik en zit het in de bedoeling dat deze groep de tweede prik krijgt waardoor er gesteld kan worden dat 10 procent van de Surinaamse samenleving optimaal beschermd is tegen Covid-19.


2 REACTIES

  1. Beste mensen…. Een paar opmerkelijke mediaberichten heb ik gelezen…. Edward Belfort heeft moeite met … Hij, Belfort zegt dat hij binnenkort met een economische groei-plan komt… We wachten af…. Santokhi de president zegt…, mensen heb geduld. Het IMF wilt een beleids-aanpassing.. Bepaalde veranderingen zijn onvermijdelijk ..Er moet concurrentie zijn op de lijn.. Paramaribo – Amsterdam. Dat om de vliegtickets betaalbaar te houden … SLM vraagt meer geld.. …Men zoekt met de SLM naar een midden-weg… Covid-19 brengt heel veel ellende in India… De premier van India kiest voor de midden-weg..Hij zegt dat een totale lockdown de economische schade alleen zal vergroten… Ook de Russische sputnik vaccin is redelijk goed werkzaam zeggen de Hindoestanen , dit ondanks de negatieve propaganda van het westen, lees vooral de Amerikanen ..,, Covid-19 begon op een markt in China en raast door de wereld”… . Ik schaam me er niet meer voor het hardop te zeggen’, zei Donald Trump… Trump is weg en Biden is de nieuwe president van Amerika..Biden loopt op zijn teentjes, lijkt haast een vhp man… . Een Afro-hindoestaanse Harris is vice-president..van Amerika … Nee geen stille Tanja…Deze, kamala is wellicht erg stil voor een Afro-hindoestaanse.. . ‘Mensen voor nu sterkte en vergeet je mondkapje niet…


    Maak melding

  2. Rambo, je ‘ van de hak op de tak’ verhaal, daar is geen touw aan vast te knopen, het enige wat je vergeten bent aan te halen, is dat het Amerika gelukt is een helicopter op Mars te laten vliegen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.