woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLijnbus klemgereden en in beslag genomen door politie na wangedrag chauffeur

Lijnbus klemgereden en in beslag genomen door politie na wangedrag chauffeur

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft dinsdagochtend een lijnbus klemgereden nadat de buschauffeur zich had misdragen tegen de politie. Hij mocht de weg daarna te voet vervolgen, omdat de bus werd weggesleept.

De chauffeur beging rond 11.00u verkeersovertredingen aan de Van ’t Hogerhuysstraat waarna hij werd aangesproken door een motoragent. De man ging echter tekeer tegen de agent en besloot weg te rijden. De politie kon hem daarna klemrijden aan de Slangenhoutstraat.

Nadat assistentie was ingeroepen kwam de buschauffeur tot rust en werd hem een fikse boete opgelegd. Daarna bleek dat zijn bus niet was herkeurd. Deze werd daarom alsnog ter herkeuring in beslag genomen en weggesleept. Hierna verliet hij de plek te voet met een snelrechtformulier in de hand.

De chauffeur zal zich bij de verkeersrechter moeten verantwoorden voor zijn begane verkeersovertredingen. De sleep- en bergingskosten zijn volgens de wet voor de rekening van de chauffeur.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

20 REACTIES
 1. Goedzo politie, de tijd van bakba winkri is voorbij, nou leven wij in een andere tijd, deze chauffeur had alles in orde moeten hebben,hij had laks aan, nou zal hij leren om netjes te gedragen in de maatschappij??niet slecht??


  Maak melding
 2. ‘Kis en moi’. Het werd tijd dat de politie eens een keer optrad tegen een lijnbuschauffeur. Hopelijk gebeurd dat in de toekomst vaker.


  Maak melding
 3. Henkes
  5 mei 2021 At 04:42
  ‘Kis en moi’. Het werd tijd dat de politie eens een keer optrad tegen een lijnbuschauffeur. Hopelijk gebeurd dat in de toekomst vaker.

  Je schrijft in de verleden tijd maar je hoopt dat het politieoptreden in de toekomst gebeurt ???


  Maak melding
 4. Losse flodder daarom haalt dit berichtje de voorpagina. Politie is ook een grote corrupte BENDE.


  gemodereerd
 5. Ik hoop dat de polite vaker zal optreden tegen dit soort asocial rij gedrag van onverandwoordelijken die zich niet weten te gedragen in het verkeer


  gemodereerd
 6. Met het vervagen van normen en waarden is ook het respect voor de agent verdwenen. In mijn tijd was het wel anders, want toen dwong de agent respect af. Als je niet luisterde kreeg je naast de boete ook de wapenstok.
  De politie mag van mij best harder optreden tegen deze verkeershufters.


  gemodereerd
 7. =Orde op zaken brengen. bouterse is niet meer aan de macht om te roepen dat hij het volk slapelozenachten toewenst.
  Ook had hij gezegd dat als de stad in brand vliegt hij rustig slaapt.
  Het volk werd toen verkeerd opgevoed met “”””neks no fout”””””

  Ik wens de politie heel veel kracht toe met hun werkzaamheden.


  Maak melding
 8. Wat een dure ochtend voor deze meneer. Alle srd-tjes die je met bloed zweet en tranen hebt verdient in een paar seconden afstaan aan de Staat omdat jij je niet kon beheersen. THINK !


  Maak melding
 9. De politie moet voor road rage ratten die tekeer gaan ook een medies psychiatries rapport laten vaststellen of ze geschikt zijn om deel tenemen in het verkeer voor ze hun rijbewijs terug geven.


  Maak melding
 10. Indira gandhiweg.deze wettelozen rijden nogsteeds op ht rijwielpad en iedereen ziet n maakt dat mee aln de politie houd zich blind vr deze koepari’s


  Maak melding
 11. Ga zo door politie. Hard optreden. Dan houden ze op met hun asociaal gedrag. Ze zijn in Su onbeschoft en weten niet hoe het hoort. Chapeau, ga zo door Politie.

  HARD OPTREDEN, TEGEN ALLE ROTTE APPELS.


  Maak melding
 12. Oeng wiki no foe pak ding hagoe aan
  Goed zo agenten dan leren ze t af en brengen daardoor mensen niet in gevaar
  Chauffeurs denk aan je zelf en je medemens hebt discipline
  Jullie hebben die ka gedrag al een tijdje t moet nu stoppen
  Ook auto bestuurders moeten het gevaarlijk rijden gaan afleren


  gemodereerd
 13. goed opgemerkt , deze bus in de kraakmachine stoppen , druk op de start knop en weer een concurrent minder , en net wat Taurus daar op de Indira Gandhiweg kunnen ze ook veel bussen oppakken die op het fietspad rijden , ook deze in de kraakmachine en weer minder concurrentie .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES