Vrouw parkeert auto met sleutel nog in contact; autodief rijdt ermee weg

14
politie-op-locatie-melding

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op dinsdagmiddag 27 april de 31-jarige Joel, G. op de kruising van de Ostada- en Gerard Daustraat aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Een 53-jarige benadeelde deed op diezelfde dag aangifte van diefstal van haar auto op het politiebureau Geyersvlijt. De aangeefster verklaarde aan de politie dat zij inkopen was gaan doen in een supermarkt aan de Basitostraat. Daarbij had zij haar auto niet afgesloten en was de contactsleutel in het contactpunt van de auto. Joel zag zijn kans schoon en reed weg met de auto.

In de Johannes Vermeerstraat, ter hoogte van de Jansteenstraat, liet Joel het voertuig onbeheerd achter. Hij werd kort daarna door leden van het RBTP  gesignaleerd. Bij het zien van de politie maakte Joel zich uit de voeten. De wetsdienaren probeerden hem tot staan te brengen door waarschuwingsschoten te lossen. Toen de verdachte Joel zijn vlucht voortzette, werd gericht op hem geschoten waarbij hij in zijn rechterbeen werd geraakt.

Na medische behandeling is Joel overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld door de politie. Hangende het onderzoek is het voertuig van de aangeefster door de politie in beslag genomen.


14 REACTIES

 1. Kies Joel moi.
  Maar mevrouw toch, voortaan niet meer uw auto onbeheerd laten a.u.b.
  gemodereerd

 2. Hoe dom kun je zijn.
  U bevindt of woont in een Boeven land.
  Ieder seconde zijn ze op de loer.
  Risico nemen, denk eens goed na.
  gemodereerd

 3. Slimme vrouw. Als ze eens opgesloten mocht worden in Santo Boma, tussen de verkrachters en moordenaars, zal ze zeker ook, in haar ondergoed, tussen al dat hunkerende volk, op de binnenplaats, een luchtje gaan scheppen en denken dat haar geen haar gekrenkt zal.worden.


  Maak melding

 4. Wat een slimme vrouw, u weet dat er zoveel dieven op de wereld zijn en toch heb u lef om uw auto onbeheerd achter te laten. Ze zullen ook u volgende keer meenemen, dan moet u niet klagen. Eerste instantie dacht ik, goed voor haar met haar geweldigheid, kis ing mooi.


  Maak melding

 5. Geen slimme actie van die dame. Tenzij je net als ik in Japan woon wat een van de meest veilige landen ter wereld is. Wat dat betreft mis ik Nederland en Suriname echt niet.


  Maak melding

 6. Suriman 3 mei 2021 At 10:47
  Mevrouw, dit kun je nergens meer op de wereld doen en helemaal niet in Suriname.
  Blijf alert !

  Suriman
  Je bedoeld nergens meer op de wereld waar hoofdzakelijk een bepaald groep personen wonen.
  In Maastricht kun je nog gerust je auto met sleutels voor een cafe laten staan en even een praatje maken.
  Zou je dit in Amsterdam of Rotterdam of Utrecht in bepaalde buurten doen dan loop je zeker de kans dat je auto wordt meegenomen.


  Maak melding

 7. Geen slimme actie hoor ik velen zeggen, Nou iedereen moet met zijn poten van andermans spullen afblijven ook van een auto, en als de politie te tot stil staan dwingt dan behoor je stilte staan. Je was zo geweldig op met die auto weg te rijden, dan moet je ook stoer zijn om te blijven staan de politie heeft inderdaad te laag geschoten, hopenlijk is zijn been voor zijn leven niet meer voor diefstal te gebruiken


  Maak melding

 8. Al sluit je je auto goed af toch heb je kans dat je ruiten worden ingeslagen of een zijspiegel of iets anders wordt weggerukt. Het meest vervelend is als je accu wordt gestolen. Dan heb je echt zin om die str#nt dief in stukken te hakken zo fijn als saw paw meti.


  Maak melding

 9. Zomaar een onschuldige man neerschieten. deze man heeft de auto alleen geleent. hij moest zoveel zakken met aardappelen en uien wegbrengen, dus daarom. hij zou die auto echt terugbrengen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.