‘Probleem Thurkowweg zal duurzaam opgelost worden met kokers en sluis’

6
'Probleem Thurkowweg zal duurzaam opgelost worden met kokers en sluis'
De minister was zondag op locatie om de werkzaamheden te bezichtigen en de verdere stappen te bespreken.

“De breuk op de Commissaris Thurkowweg is hersteld. Er is voor een goede, maar tijdelijke oplossing gezorgd. Hierdoor zal de lokale bevolking niet onnodig worden opgehouden.” Dat heeft de minister van Openbare Werken in Suriname, Riad Nurmohamed, laten weten.

Volgens hem is er gekozen voor een innovatieve en snelle methode in de eerste fase. De duurzame oplossing hiervan was eerder al voorbereid maar kon nog niet worden uitgevoerd door financiële beperkingen.

Vandaag begint gelijk het voorwerk voor fase 2 en 3; daaronder valt het plaatsen van kokers en het bouwen van een sluis. Binnen twee maanden zal er aanvang gemaakt worden met de werkzaamheden om het probleem duurzaam op te lossen.

Nurmohamed was zondag zelf op locatie (foto) om de werkzaamheden te bezichtigen en de verdere stappen te bespreken met de lokale stakeholders.

“Een woord van dank gaat uit naar de DC & Commissariaat van Commewijne, de aannemer en de werknemers & staf van OW voor de vlotte werkzaamheden”, aldus de Surinaamse minister van OW.

Werkzaamheden beschadigd wegdek Commewijne afgerond; weg morgen open


6 REACTIES

 1. Weer fantastisch werk geleverd door deze regering.
  Dat er nog mensen zijn die kritiek leveren op deze geweldige minister.
  Als het zo door gaat zijn wij over 2 jaar weer vrij van alle ellende van de vorige regering.petje af voor deze positieve regering.


  Maak melding

 2. Goed werk Nur, het kwartje(besef) is gevallen. Nu kwalitatief werk afleveren, want het is een bekend fenomeen, dat straten gerepareerd worden om twee jaar later weer kapot te gaan. Misschien kan er eindelijk achterhaalt worden, via een gedegen studie, waarom dit hardnekkig fenomeen nog bestaat.


  Maak melding

 3. Aanpak en nog eens Aanpak;
  dan kan het VOLK zien; daadwerkelijk een REGERING, die wel hard bezig is.
  Mensen, die geen GEDULD hebben denk eraan:
  KEULEN EN AKEN ZIJN NIET OP ÉÉN DAG GEBOUWD.
  Geduld is een schone zaak – haastig spoed zelden goed.
  gemodereerd

 4. Pony 3 mei 2021 At 12:39
  Goed werk Nur, het kwartje(besef) is gevallen. Nu kwalitatief werk afleveren, want het is een bekend fenomeen, dat straten gerepareerd worden om twee jaar later weer kapot te gaan. Misschien kan er eindelijk achterhaalt worden, via een gedegen studie, waarom dit hardnekkig fenomeen nog bestaat.

  Pony,
  Het resultaat van de studie (onderzoek) is reeds jaren publieksgeheim namelijk:
  100% financiering waarvan 40% voor het realiseren van het doel en 60& voor de besluitenmaker(s) en de goed bedeelde familie en vrienden.
  40% realiseert dus 40% kwaliteitsuitvoering en nazorg 0%


  Maak melding

 5. Goedzo Nuri. Gewoon minder rancuneus zijn dan komt het goed. Doe het voor het land en volk. Ongeacht paars, rood, geel, groen, oranje, etc.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.