dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMondkapjes en handsanitizers van First Lady voor KPS

Mondkapjes en handsanitizers van First Lady voor KPS

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname (KPS) heeft afgelopen vrijdag 5.000 mondkapjes en 1.000 handsanitizers in ontvangst genomen van First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry. Hoofdinspecteur Eshita Hunte, tevens hoofd van het secretariaat van het COVID-19 Coördinatie Team, nam namens het KPS de donatie in ontvangst. 

“Gezien de stijgende COVID-gevallen de afgelopen weken en ook omdat de First Lady het harde werk dat door het KPS verricht wordt in deze COVID-situatie ziet, heeft zij gemeend deze donatie te doen”, zei Gene Sampono, die namens de presidentsvrouw de geste overhandigde. Hiernaast moet volgens First Lady Santokhi het KPS beschermd blijven. Zij heeft de harde werkers binnen het korps altijd in gedachten en bedankt hen voor hun inzet. 

Hoofdinspecteur Hunte is ingenomen met de geste en bedankte de First Lady namens het hele Korps. “Ik ben blij dat er erkenning is voor het harde werk dat het KPS verricht, soms onder nog zwaardere omstandigheden. Het is niet altijd even makkelijk, maar we blijven gemotiveerd en we gaan door.”

De politie opereert landelijk en heeft in de afgelopen tijd ook te maken gehad met COVID besmette collega’s. “Dat heeft zeker invloed gehad op de bedrijfsvoering. We zijn daarom blij met deze donatie en we geven u de garantie dat het goed gebruikt zal worden.”

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Wat is dit voor idiooteri First Lady geeft mondkapjes aan KPS dit moet toch standaard zijn dat de overheid hier voor zorg deze regering maakt zich steeds meer belachelijk heeft deze vrouw niets te doen bara bakken of zo


  Maak melding
 2. Het is een GEBAAR, dat ze ook actief is bij betrokken met de Regering.
  Ze kan niet zomaar thuiszitten.
  Een steentje bijdrage, om een goed gevoel te krijgen.


  gemodereerd
 3. ‘Tide, tamara unu first lady e doneer go moro fara’. De vorige verdeelde door China gedoneerde PC’s, de huidige verdeelt door de diaspora gedoneerde mondkapjes en handsanitizer.


  Maak melding
 4. Waarom moet ze naar bakken? Dan kan jij ze opeten. Geweldig dat ze dit wil doen. Echt sranang zeuren. Er gebeurd tenslotte wat. Ik hoor niemand zeuren over wat mevrouw bouterse niet deed als first lady. Maar het is altijd zo als mensen met kennis uit Nederland naar Suriname gingen om daar te werken was het niet goed. Wat denk jij dat je me gaat vertellen hoe ik iets moet doen? Daarom is het land naar de donder. Nu zijn mensen opgestaan en zetten hun schouders eronder is het weer niet goed. Zonde van de goede intenties van deze mensen. Ze zullen stank voor dank krijgen.


  Maak melding
 5. goede sier maken voor iets wat al standaard geregeld zou moeten zijn.
  wat ze hier laat zien is dat het beleid totaal faalt op covid protocollen.
  en denken jullie nu echt dat ze dat spul zelf betaald?
  laat me niet lachen asjeblieft.
  net als die donaties die ze op de markt ging uitdelen
  aan hindoestanen en de rest oversloeg, totdat de marktlui er wat van zeiden
  toen was ze opeens verdwenen.
  ze is een hele goede…………… in het tonen waar het allemaal fout gaat met deze regering
  mondkapjes en handsanitizers wat de regering al geregeld moest hebben
  donaties die selectief aan eigen bevolkingsgroep wordt uitgedeeld
  deelnemen in div commissies zonder verstand van zaken

  gaat lekker met der


  gemodereerd
 6. Ric ben het meestal niet met je eens,maar dit vind ik ook overdreven. Elke keer first lady in de picture is ook niet goed. En wat je zegt het moet gewoon standaard.


  Maak melding
 7. Sranan na wan donatie kondre. Alla san mus importeer. We importeer nyun sma fu wroko en mek a bevolking gro. 14 dusun Haiti sma. Bijna 50 dusun Brasjon. Omeni Dominican???. Kande 20 dusun Chinesei. En ete tra volku. No span, Sranan o kong moro bigi. 👍👍👍


  Maak melding
 8. Als de first lady de gedoneerde waren als gift geeft is het meer neutraal. Stel je voor dat de haitiaanse autohandelaar de maskers aan de politie gaf. Wat voor indruk zou het geven. Tjoekoe. Favor zoeker.


  Maak melding
 9. First Lady is een youtuber als onze vice president. De nieuwsbladen in Suriname hebben ze niks om alle wijsje wasje te plaatsen op hun dagbladen.Van een steiger, electrificatie tot mondkapjes. Is dat nieuws om te lezen! Van alles maken onze politici propaganda! Men vergeet dat het een plicht is!


  Maak melding
 10. Onze madammeke de first lady heeft zich weer een beetje onsterfelijk gemaakt. Eigenlijk is dit iets om te lachen, maar ach wij zijn het al van haar gewend, dus ……..


  Maak melding
 11. Moet het doneren van mondkapjes en handsanitizers groot nieuws zijn? Echt vreselijk kinderachtig dit gedrag en mentaliteit.

  Ik ga binnenkort ook opvallen door condooms te doneren. Schijnt goed te werken tegen domme nakomelingen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES