zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: President gaat via Zoom-persconferentie in op actuele ontwikkelingen

VIDEO: President gaat via Zoom-persconferentie in op actuele ontwikkelingen

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse regering heeft de vraag vanuit de samenleving om meer communicatie gehoord. In dit kader is president Chandrikapersad Santokhi op zaterdag 1 mei 2021 via een Zoom-persconferentie ingegaan op de actuele ontwikkelingen in Suriname.

Het staatshoofd heeft daarbij antwoord gegeven op vragen van de media met betrekking tot recente ontwikkelingen. Het ligt in de bedoeling dat de president om de ene week zal aanzitten voor de additionele informatie naar de samenleving.

De reguliere informatievoorziening geschiedt anders via de regeringswoordvoerders.

De Zoom-persconferentie is hier terug te zien:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. HIJ is door het VOLK gekozen en dan moet je Natuurlijk
  het volk te woord staan met alle ontwikkelingen in het Land.
  ook Goed, zodat een ieder op de hoogte blijft.


  gemodereerd
 2. Geweldig dat deze president het volk te woord staat en geen gebruik van zijn zwijgrecht maakt. Dat doen alleen laffe honden.ZE Santokhi is de enige echte volkspresident die zijn zakken niet vult.


  Maak melding
 3. Dit is goed bedoeld, maar niet oké.

  De president ziet er moe uit, nog steeds herstellende van covid.

  De communicatie kan ook gedelegeerd worden naar de desbetreffende ministers.
  ‘Vragenuurtje met de minister’. Is ook een leerproces voor de ministers. De president hoeft niet voor elk gedoe het volk een aai over de bol te geven.

  Delegeren das één en twee de communicatie is op een te hoog niveau, de gemiddelde burger snapt het helaas niet.
  CDS doe hier iets aan; sranan tongo of iets dergelijks.


  Maak melding
 4. Ik kan je garanderen dat deze president in uitstekende conditie verkeert. Bij een check up stond de arts voor een verrassing. ZE president had de bloeddruk van een Topatleet en zijn BMI / glucose waren keurig binnen de waarden. Dus geen zorgen en dat hij er moe uitziet … de vorige fascistische president zag er ook moe uit maar dat kwam door zijn feestgedrag en zijn vele reizen naar het buitenland. De dictator werd nooit moe van het werken want daar had hij een hekel aan.
  Gelukkig weet deze geweldige president wat het volk van hem verwacht.


  Maak melding
 5. Ik hoop niet dat hij weer zit te liegen wand deze man doet niets anders dan liegen hij weet volgens mij niet eens meer waar hij over moet liegen


  Maak melding
 6. Hij ziet moe uit is; door HARD te werken- Logisch.
  Hij is de LEIDER van het Land; te veel aan zijn Hoofd.
  Hij is een leugenaar, maak niet uit, hij doet zijn best .
  Gelukkig is hij geen MOORDENAAR.


  gemodereerd
 7. Ric,waar zou hij dan over moeten liegen? Is het niet zo dat jij soms stemmen hoort van een paarse duivel? Vertel mij eens wat de paarse duivel heeft bereikt en heeft achtergelaten voor jou en de rest van Suriname?


  Maak melding
 8. Dit geeft aan dat deze President zich dienstbaar opsteld voor de samenleving en niet bang is voor brandende zaken. Kortom a pres ney dok gie neks! Dat is wat wij nodig hebben in dit land. Een dienstbare leider. En geen getralala gedoe en maakt dat wij door die vorige drungu presidentje wij het in onze zak moeten voelen vandaag de dag.
  Een kleine voorstel aan de huidige President; ga zo vaak mogelijk blijven herhalen hoe wij een ongeschikte regering wij het afgelopen 10jaren gehad hadden.
  Hoezo ongeschikt geclassificeerd, omdat ze steeds een aantal keren hadden bewezen dat ze niet weet om te gaan met staats middelen.
  Pres Chan ga zo door, alhoewel u soms wat steken laat vallen, maar goed. U bent nog maar een mens en waar er gewerkt wordt, worden er redelijke fouten gemaakt.
  We’re at right track!
  Aan de samenleving wil ik het volgende kwijt, reageer niet op basis van emotie, maar kijk, volg en analiseer de dingen. De huidige situatie komt 95% door oorzaak en gevolg van het vorig bewind. Waarbij de covid pandemie het nog moeilijker maakt voor de huidige machthebbers


  Maak melding
 9. Paul de kabouter en Rednep.. Hebben jullie medicijnen al ingenomen.. 2 dorpsgekken van de Waterkant. Jullie worden helemaal heet van Chan. Politieke dwazen zijn jullie


  Maak melding
 10. Glenn
  2 mei 2021 At 17:05
  Paul de kabouter en Rednep.. Hebben jullie medicijnen al ingenomen.. 2 dorpsgekken van de Waterkant. Jullie worden helemaal heet van Chan. Politieke dwazen zijn jullie

  Nee integendeel want deze uitstekende ZE President is een 100% volkspresident terwijl de fascistische dictator Bouterse een populist en volksmenner is. Bouterse is de blanke Wilders alleen is de laatste iets veel slimmer.


  Maak melding
 11. @Glenn; vergeet niet he dat het de zwarten zijn geweest die Suriname tot de bedelstaf hebben veroordeeld. Zoals het een zwarte dictator beaamt is miljarden naar het buitenland doorgesluisd O.a Cuba, Zwitserland. Daarom komt Suriname voorlopig de komende 25 jaar niet echt vooruit hetgeen aan de zwarte dictator Bouterse is te wijten.
  Vergeleken met deze dictator waren de Nederlandse kolonialen nog fatsoenlijke en eerlijke mensen. Niemand werd door hen onderdrukt of achtergesteld.


  Maak melding
 12. Ric
  2 mei 2021 At 14:07
  Ik hoop niet dat hij weer zit te liegen wand deze man doet niets anders dan liegen hij weet volgens mij niet eens meer waar

  In ieder geval heeft deze hardwerkende man de wereld met zijn leugens weten te overtuigen; Nederland, Belgie, Denemarken, Brazilië, Japan, Canada, Denemarken , USA, Israel,India, China het IMF en de Wereldbank … dankzij de leugens van deze Excellente President schijnt voor Suriname de zon weer. Jouw soort, zwarte racisten, hebben daar moeite mee.


  Maak melding
 13. President, wanneer gaat u opa D en zijn paarse criminele boevenbende van ocer en leonsberg vragen:PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE? Want er valt genoeg gestolen geld en rijkdommen van verarmd surinaams volk te halen bij deze volksverlakkers. U heeft toch geen nieuwe leonsberg akkoord gesloten met opa D? Het verarmd surinaams volk rekent op u en uw regeringsteam.


  Maak melding
 14. @ Ric

  Zoals de waard is, zo vertrouwd hij zijn gasten: In dit geval is het anders. “Jij bent al gewend met je corrupte ex Plésident, en jij denkt dat deze ook zo is”. Ik denk dat de huidige President bang is, om opdracht te geven om Mister tralala tralala te laten oppakken! En vragen aan alle bandieten waar het geld is gebleven, wat ze gestolen hebben. Desnoods, door langdurige mishandeling in de gevangenis! ”Het liefst zie ze aan een hoge boom hangen”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 15. Bepaalde commenters tillen Santokhi de hemel in, anderen laten hem diep vallen in de hel. Santokhi lijkt me geen man voor de hel, hij zal wel meer richting hemel reiken als hij veel van zijn gedane beloftes aan het volk nakomt. We zullen het zien.

  Of de BMI van Santokhi aan de gestelde normen voldoet, daar heb ik wel mijn twijfels over. Hij is kilo’s te zwaar, dus daar mag hij ook aandacht aan besteden.


  Maak melding
 16. @ Viyayarni
  Of je ogen zijn scheel, moeten gebalanceerd worden. WTF is dit man BMI watcher!!!

  @ Ric
  Ik zal je ook maar eens een leugen vertellen.
  Als je ma een tollie had en je pa een poenie, dan zou je ma je uit haar bil gat eruit poepen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES