Militair (40) gezocht in drugszaak Tafelberg

21
Militair (40) gezocht in drugszaak Tafelberg
De man die gezocht wordt door de mp.

Deze militair, wiens foto al enkele dagen rondgaat, wordt momenteel gezocht door de Militaire Politie (MP) in verband met de zaak waarbij drugs nabij de tafelberg in Suriname werden aangetroffen. Dat heeft het hoofd recherche van de mp bevestigd aan de Surinaamse website SUN.

Afgelopen week werd bekend dat ruim 900 kilo cocaïne werd aangetroffen in het binnenland van Suriname. De militair Romaneo K (40), die tevens piloot is, werd in het belang van het onderzoek opgeroepen. Hij liet echter niets van zich horen en wordt daarom opgespoord zegt de MP.

Bij de onderschepping werd een Cubaan, die ter plekke aanwezig was, aangehouden. Volgens nog onbevestigde berichten zou de Cubaan hebben verklaard dat hij voor K. werkte.

21 REACTIES

 1. Het luchtruim en de grenzen zijn zo lek als een rieten mandje.
  Suriname is de perfecte plek om te smokkelen. Vraag maar aan de Chinese maffia en al die eerlijke hardwerkende handelaren…


  Maak melding

 2. Een tijdje houdt hij geschuild bij zijn OOM.
  Hij zal spoedig zelf aanmelden.
  gemodereerd

 3. Volgens diverse berichten gaat het om een zekere Romaneo Kalidien. De eerlijk werkende handelaren (laat me niet lachen )financieren hun nering met drugsgelden. Dat is het grootste geheim.
  gemodereerd

 4. Radjin waarom bullshit, dit heeft te maken met verderfelijke spul, die moet met hak en tak opgeruimd worden,?tra la la weet meer van ??


  Maak melding

 5. Tafelberg is door jong tjie fa gestolen. Daar kom je niet zomaar. Was het mannetje van Somo
  gemodereerd

 6. Waarom deze man onherkenbaar maken?
  Heeft deze man nou letterlijk een bolk voor de ogen?
  Hoe willen jullie dat het volk meehelpt deze man te vinden?


  Maak melding

 7. Het zaakje stinkt. Ze willen de indruk wekken flink bezig te zijn. Dit is een kleine man die ze opofferen ter bescherming van de grote jongens van dezelfde Orange Movement.


  Maak melding

 8. WAT HEEFT HET LAND TOCH TEVERDUREN!!!!
  ALLEN MAAR COCAINE CREMINELEN!
  GELD VERDUISTERD!!WAAR IS AL HET GELD GEBLEVEN!!!
  HET NATUUR WORDT KAPOT GEMAAKT EN VERKOCHT


  Maak melding

 9. Met een balkje voor de ogen onherkenbaar maken in Suriname heeft geen zin. Iedereen kent iedereen en als je een persoon niet persoonlijk kent, dan hoef je maar, net als tante Es, te vragen ‘wie is je vader, wie is je moeder’ en je weet meteen al haarfijn om wie het gaat.


  Maak melding

 10. Deze zal misschien niet optijd gevonden worden want de opdrachtgevers van zijn nevenbaan zullen hem straffen voor de nooddroppig op een niet afgesproken plek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.