14-jarig meisje ruim maand geleden van huis weggerend

14
14-jarig meisje ruim maand geleden van huis weggerend

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname, verzoekt de opsporing van deze vermiste 14-jarige. Het meisje genaamd Nisha Ramphal is op dinsdag 23 maart 2021 van huis weggerend, meldt de Surinaamse politie zojuist.

Zij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd. Nisha, wonende aan de Franchepanestraat, was gekleed in een blauwe jeansbroek en een groene ondertrui en had zwarte slippers aan.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van de Afdeling Jeugdzaken op de telefoonnummers 404565,404689, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

14 REACTIES

 1. Niet weggelopen maar gerend.
  Was dr woonplaats zo slecht?? Is ze van HvK??
  gemodereerd

 2. Van Huis weggerend:;
  Misschien in Thuis situatie onenigheid.
  Te vroeg Relatie met Vriendje. We kunnen van alles omroepen.
  Gehoorzamen aan ouders is bij sommige ver te zoeken.
  Bij iemand zeker ondergedoken.
  gemodereerd

 3. Weggerend, nou of is het weggelopen, 14 jaar, erg, surinamers zoeken aub, hopelijk wordt ze snel gevonden, ze moet wel tegen haar wil worden vastgehouden, helpen mensen aub??


  Maak melding

 4. Is zij misschien ook een slachtoffer van die foute politie agenten die jonge meisjes gijzelt voor hun gerieven , ze moeten die foute politie agenten onder hun zak schoppen , ze zullen piepen en misschien als ze weer bij adem zijn gekomen dat ze huilend iets kunnen zeggen over het vermiste 14 jarige meisje .


  Maak melding

 5. Waar kan ze zijn? Ze is een mix met vol kroeshaar ik denk hindoestaans creools moeder ze is zo jong misschien bij haar vriend of creools vrienden.


  Maak melding

 6. 14jr dus ht kriebelt volop in haar onderbuik .ze is de wereld gaan ontdekken mt alle gevaren vn dien.
  Teveel massala n pom gegeten.


  Maak melding

 7. Misschien is zij bij een voodoo ritueel opgeofferd. Ik heb het gezien hoe voodoo priesters uit Haïti jonge meiden seksueel misbruiken en daarna opofferen.


  Maak melding

 8. Haar sugardaddy hft haar kunnen overtuigen dat wanr je ht weggeeft aan n jongeman je gaat pienaren en wanr je de verliefde kippetje gaat uithangen je daar gt blijven steken dus come to me. Big money is available.
  Het is nu een trend op de wereld.alle jonge meiden willen jennifer lopez zijn en daarvoor is er maar 1 effectiefe handel.

  Het is bovendien de beste handel op de wereld.ze verkopen ht keer op keer aan verschillende geile bokken mrrrr ht blijft in hun bezit.


  Maak melding

 9. Ouders hebben hun jonge dochters niet meer in de hand. De ene vriendin die al zo’n spannende avontuur hft beleefd n daarbij veel geld hft verdient sleurt haar leeftijdgenoten mee in zulke avonturen.
  Mama n papa moeten durven om hun zegje te doen want dan is er mr 3 opties.
  1bosje brug
  2verdelgingsmiddel
  3wegrennen vn huis.

  BOENG SARI TORI.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.