zaterdag, juni 22, 2024
HomeNieuws uit SurinameDe ongelukkige ‘JA’

De ongelukkige ‘JA’

-

Does Travel - naar Suriname

[INGEZONDEN] – Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW), heeft zijn excuses aangeboden aan de samenleving, voor de minder prettige taal die hij gebruikt had in een interview vorig jaar. Met zijn excuses toont de minister zijn grootheid. Heel frappant is dat het oude interview nu op social media wordt gedeeld, maar de minister laat zich niet afleiden door zulke negatieve berichten. 

Als je het interview goed volgt heeft de minister nimmer gezegd dat hij het volk gaat straffen, die woorden komen uit de mond van de interviewer. De woorden van de interviewer: ‘je gaat het volk straffen’. In feite heeft hij de minister uitgelokt om ‘ja’ te zeggen en de minister is erin getrapt. 

Deze hardwerkende minister heeft niets te verbergen en hij is niet de oorzaak van de gigantische ellende in het land, maar de mensen die nu het hardst gillen, namelijk de DNA-leden van de NDP. NDP is synoniem van grote ellende, dat hebben we de afgelopen 10 jaren ervaren.

Minister Riad Nurmohamed, is meer een technocraat dan een politicus, en politici van de NDP, maken nu misbruik van zijn ongelukkige ‘ja’. Als hij de samenleving wilde straffen kon hij elke dag rustig op zijn kantoor blijven. Maar deze minister meent met het volk, hij trekt bijna elke dag het veld in om zich te oriënteren, want hij begrijpt de noden van de samenleving. 

De situatie met betrekking tot onderhoud van wegen, bermen en kanalen is heel ernstig. Vooral de kanalen zijn jarenlang niet opgeschoond waardoor de samenleving te kampen heeft van enorme wateroverlast. 

Idris Naipal

opening
Fernandes Express
Passion in concert

22 REACTIES
 1. En zo zie je maar weer hoe makkelijk het is om mensen op verkeerde gedachtes te brengen. Zelfs mensen als van Dijk-Silos, Jogi en bestuursdeskundige Boldewijn hebben conclussies getrokken zonder eerst naar het geheel te kijken. Over verstandsverbijstering gesproken

  De paarse slangen zijn full time bezig om het volk te misleiden en om haat en verdeeldheid te zaaien ! Dit blijkt maar weer.

  Kijk uit voor de paarse slangen !

  Respect voor Min v OW Ryad Nurmohammed, hij is niet in discussie gegaan maar heeft heel volwassen gereageerd !

  Wie gaat nu excuses aanbieden aan Min v OW Ryad Nurmohammed ?

  There is no God higher than truth. Krakti !


  Maak melding
 2. Deze zeer irritante “interviewer” is een typisch voorbeeld van een Surinaamse proleet. Deze idioot met zijn eeuwig onnodig gelach (waarschijnlijk om zijn latent aanwezige domheid te camoufleren), ontbeert naast journalistieke vaardigheden, bovendien ook een minimale algemene ontwikkeling. Het zal mij ook geenszins verbazen, dat deze leeghoofd nooit enige vorm van opleiding genoten. O.a. zijn standaard vraag aan de gasten: welke scholen heb je allemaal “gezien”, getuigd van een niveau waarbij de gemiddelde kijker, hele kromme tenen van krijgt. Helaas is er niemand in zijn omgeving die hem terechtwijst op zijn beschamende, oliedomme en niveauloze optredens. In het land der blinden is één oog namelijk al héél gauw Koning! En wat kwaliteit betreft, geldt ook in deze bananenrepubliek, dat minder dan zelfs de middelmaat, al excellent is!


  Maak melding
 3. Meneer Idris,
  Het filmpje is van vorig jr, opgepikt door waardeloos paars en ge-update. Schandalig!
  Bron: de WEST

  Gaarne een stuk over de abnormaliteiten, de tegenwerking en de criminaliteit v paars.
  Alvast bedankt.


  Maak melding
 4. Belangrijke tip!
  Blijkt dat er maar één vliegmaatschappij landingsrechten heeft op Tafelberg. De crime zit diepgeworteld in de ambtenarij.
  Verschrikkelijk, nog erger dan men vermoed.
  Alweer uitmuntende journalistiek van de WEST.

  Gaarne een stuk hierover!
  Bedankt!


  Maak melding
 5. ddb heeft heel wat criminele daden verricht in Suriname sinds 25 februari 1980. Zie 8 december 1982 moorden, Suriname failliet gemaakt, enz.

  Hij heeft nooit zijn excuses voor een van deze criminele daden aan het volk aangeboden.

  Daar moeten de paarse kakkerlakken naar kijken en verwijzen.


  Maak melding
 6. Passant , die paarse kakkerlakken (ratten) die kunnen niet kijken , ze kijken door een paarse bril en daarom zie je dat ze alleen maar bulshit schrijven , en ze vinden het prachtig dat hun afgod bouta met zijn boevenclub ons land Suriname heeft vernietigd , maar we zeiden al eerder dat je alle paarse ratten waar ze zich ook bevinden moet verdelgen , en nu is er echt een paarse ratten plaag.
  Heeft de minister van OW geen ratten plaag bestrijding , dan snel inschakelen die eenheid , want die paarse ratten brengen de volksgezondheid in gevaar.


  Maak melding
 7. Knap en respectvol dat deze ministers zijn excuses heeft aangeboden aan het volk voor zijn ondoordachte uitspraken. Zo hoort het. Nu Bouta nog voor zijn december moorden. Bouta is geen vent, ookal heeft hij verschrompelde ballen tussen zijn benen. Waardeloze paria.


  Maak melding
 8. Zo te zien heeft Ryad Nurmohammed helemaal niks verkeerds gezegd !
  Hij heeft een uitleg gegeven van de situatie. En aan de hand van de situatie waren bepaalde acties en maatregelen op dat moment nog niet mogelijk om uit te voeren !
  Aan de hand hiervan heeft Ryad Nurmohammed op een ietwat plagende manier gezegd hoe het komt en wat het gevolg is ! Er was toen namelijk geen geld en onvoldoende middelen om te kunnen uitvoeren ! En dit is de kern !

  Nogmaals, het is zeer kwalijk te noemen dat mensen als van Dijk Silos, Jogi en bestuursdeskundige Boldewijn hun analytisch vermogen niet hebben geraadpleegd maar mee hebben gewaaid met de verkeerde beeldvorming !

  De maker en de verspreiders van het fake news hebben voor heel veel maatschappelijke onrust gezorgd met een duidelijk doel om Min v OW Ryad Nurmohammed te schaden en te zorgen voor opruiing !

  Min v OW Ryad Nurmohammed staat nu in zijn recht om aangifte te doen omdat hij in eer en in persoon is geschaad ! Tevens is opruiing een misdrijf / een strafbaar feit.

  Team Ryad Nurmohammed,
  laat het niet hierbij zitten !
  En doe aangifte !
  Wat de paarse slangen hebben geflikt is slecht !
  De paarse slangen zijn continue bezig met haat en verdeeldheid te zaaien. Dit moet stoppen, want wij zien hoe schadelijk dit is dat zelfs collega’s hun houding aanpassen door het verkeerd geschapen beeld !

  Justitia Pietas Fides.

  There is no God higher than truth. Krakti !


  Maak melding
 9. Waar is de rokken zwaaiende Sharmila? Zit zij misschien achter de opruiende video?
  Pepre watra komt toch uit de koker van Sharmila?


  Maak melding
 10. Heeft de minister deze opmerking gemaakt, ja, nou dan, heeft hij zijn excuses aangeboden ja en nee, tenminste niet in het openbaar. Verwijzen naar het verleden heeft geen enkele nut (het ontkracht zijn denken niet), het legitimeert deze stomme opmerkingen helemaal niet, vooral niet door iemand in een publieke functie.
  Als jullie het verleden gebruiken om misstanden in het heden goed te praten dan wordt het niks in ons land. Wij moeten juist af van deze toestanden. Kritiek leveren op het hedendaags gebeuren moet juist als positief ervaren worden(je moet tegen een stootje kunnen), wij moeten elkaar willen/kunnen corrigeren op gedane fouten en niet direct verkramp reageren. Jip en Janneke. Voor de kleintjes veel water pret, maar let op viezigheid in het water.


  Maak melding
 11. @Viyayarni,

  Sharmila is een andere koker gewend geraakt.
  Of dat Pepre Watra is kan ik je niet vertellen. Weet wel dat het aardig heet onder de voeten wordt van sommige leeghoofden. (Zie reactie Xavier ´d Lorean) Deze doet zich voor alsof hij/zij de beste van de beste is en als beter weet.


  Maak melding
 12. pony jij bent nog blinder dan een blinde paarse rat , je hoeft niet terug te kijken , wat jij niet kan , maar iedere dag hier in Suriname worden we geconfronteerd met het wanbeleid van de laatste regering , lenen , stelen en aan het hoofd van die club is ook nog een landverrader en massamoordenaar , maar dat zie je niet pony.


  Maak melding
 13. @Idris

  Ik ben het eens met uw betoog. Inderdaad betreft het een oud filmpje. Dat is een nare politieke truc. Maar goed. Politiek is politiek. Andersom zou het ook gebeuren. Verder stelt u “Vooral de kanalen zijn jarenlang niet opgeschoond waardoor de samenleving te kampen heeft van enorme wateroverlast”.
  Dit is domweg niet waar. Misschien kunt u Surineds hiervan overtuigen want die komen maar af en toe op vakantie naar Suriname. Maar als je hier woont weet je dat ook onder de vorige regering er gewoon onderhoud werd gepleegd. Blijkbaar met geleend geld maar het werd wel gedaan. Zoals de straten, bermen en wegen er momenteel bijliggen heb ik de afgelopen 10 jaar nooit gezien. Ik hoop dat de minister dit vlot kan oppakken.


  Maak melding
 14. De paarse ratten lullen teveel om de aandacht af te leiden van de paarse beerput. Vooral rabin Parmessar en bouva hebben er een handje van om steeds de super DNA lid te spelen en zg op te komen voor het verarmd surinaams volk. Vraag aan Parmessar of hij nog steeds een driedubbele salaris krijgt en bouva een dubbele salaris. En hoe staat het met het onderzoek naar de naschoolse opvang gelden? Dus paarse djamoe edes, PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE?


  Maak melding
 15. WAT, dat jij niet meer het goede van het kwade kunt onderscheiden omdat je zo vol zit met haat jegens de NDP, vindt ik spijtig. In je situatie kun je alleen maar schelden en stom reageren op andermans mening.
  Denk je dat jij alleen het beter weet voor Suriname, dat je ieder ander voor paarse Rat uitmaakt.

  WAT: Pony, maar iedere dag hier in Suriname worden we geconfronteerd met het wanbeleid van de laatste regering@@
  niet alleen jij, wij allemaal, ongeacht welke politieke kleur, en wat erger is, de ellende is nog toegenomen ook door toedoen van de huidige regering, al regeren zij met de beste wil, ze kunnen de job niet in hun eentje klaren, te weinig ervaring. Dus zit niet stom te kletsen maar luister een keertje naar de hr Robles.


  Maak melding
 16. Robles, de Surineds weten niet beter, ze kletsen gewoon uit hun nek, zij zitten niet met de wateroverlast, maar wijzen met hun grote vingers richting…….komen een keertje met vakantie en rijden in een auto rond of zitten de hel dag op hun vakantieadres, want zijn bang om zich op de openbare weg te begeven of gaan naar de toeristische plekjes zoals de zondagmarkt.


  Maak melding
 17. Pony 3 mei 2021 At 00:46
  Robles, de Surineds weten niet beter
  ============================

  En de gekleurde Nederlandse media helpen ook niet. Ik erger me daar al wat langer dood aan.


  Maak melding
 18. robje-les, pony vraagt of we willen luisteren naar de hr. robles , luisteren kun je toch niet hier op WTK alleen maar lezen toch , zo zie je maar hoe oliedom die pony is , ja het is nu zo maar , , eenmaal een paarse rat altijd een paarse rat en , minister van OW Riad Nurmohamed pakt al die misplaatste paarse ratten aan hoor , en met een echte JA JA JA pony.
  robles ga je morgen nog eens kijken naar het kanaaltje op het eind van de Wolframstraat , neem wel laarzen en een paraplu mee mocht het gaan regenen.


  Maak melding
 19. pony jij schrijft toch ook in vrijheid van meningsuiting , maar wij ook hoor , dus ieder kan net zo reageren op een reactie als een ander , ja en soms komt de waarheid hard aan.
  en natuurlijk is de vorige regering ( from your beloved boy) bezig geweest met wanbeleid en druiloor , ga op bezoek bij robles want hij gaat dood , kun je hem nog net in zijn laatste ademhalen zeggen ja WAT heeft toch gelijk .


  Maak melding
 20. @WAT 3 mei 2021 At 01:37
  pony jij schrijft toch ook in vrijheid van meningsuiting , maar wij ook hoor
  =================================================

  Je schrijft maar in je beperkte Nederlands. Je maakt jezelf alleen maar belachelijk. Je kan geen foutloze zin schrijven. Ik vermoed dat je niet eens de lagere school af hebt gemaakt. Daarom negeer ik je eigenlijk al een tijd. Waarom discussiëren met iemand die het niveau heeft van een kind van 4. Blijf verder lekker typen. Dat Pony nog zin heeft om met je in gesprek te gaan is bewonderenswaardig. Ik doe niet meer mee. Ik discussieer liever met mensen die een beetje niveau hebben. Fijne avond verder stakker.


  Maak melding
 21. robje -les , hoe vaak hebben we al niet geschreven dat jullie alle paarse ratten niet verder gekomen zijn dan de paarse kleuterschool , en nu ga je het kopiëren , echt je bent de domste van de kleuterklas geweest , en ja Nederlands hier in Suriname is niet voor iedereen zijn sterkste kant , maar het blijkt dat het toch bij jullie overkomt als domme mietjes , maar paarse professor der weet niet kennis , jullie daar in Nederland denken dat jullie Surinamers zijn , maar jullie zijn gewoon landverraders en schuilen daar in Nederland , want jullie zijn o zo bang om naar Suriname te komen , , en de paarse club kan jullie niet helpen , want op de paarse rattenluizen zitten ze niet te wachten , mongool.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES