Minister Nurmohamed zegt ‘sorry’ aan samenleving voor harde taal

68
Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken in Suriname

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) heeft zojuist op zijn Facebookpagina ‘sorry‘ gezegd aan de Surinaamse samenleving voor de harde taal die hij gebruikt heeft in een interview vorig jaar. De OW-minister zei onder andere dat het volk moet voelen wat het betekend als verkeerd beleid goedgekeurd wordt. Het volk in Suriname werd naar zijn zeggen daarvoor gestraft.

“Woorden kunnen meer pijn doen dan daden. Niemand is te groot om sorry te zeggen. Mijn woorden hebben de samenleving pijn gedaan en daarvoor de welgemeende verontschuldigingen. Het volk lijdt vandaag door het wanbeleid dat gevoerd is door de vorige regering. Het volk voelt de pijn van mismanagement.

Politici hebben het laten liggen. Dat mag nooit meer gebeuren. Het ministerie van Openbare Werken zal landelijk werkzaamheden uitvoeren. Het ontwateringsprobleem wordt integraal en systematisch aangepakt. Extra middelen zijn vrij gemaakt. Er wordt alles gedaan binnen het vermogen om de problemen aan te pakken en de pijn van het volk te verlichten”, aldus de minister.

68 REACTIES

 1. Minister is dat uw beleid? ..j wil ht volk onderwater zetten.wy hbn jaren al gevoeld mt de ndp regering..ipv wo set kong ..kom jy minister wo ber kong


  Maak melding

 2. Harde Taal – Inmiddels zijn ze daar toch gewend.
  want bijna iedereen spreekt harde Taal. – ook bij hardhorenden.
  Soms is het nodig in een FAILED STATE.
  gemodereerd

 3. Geen woorden maar daden. Het zou de minister sieren om een keer te komen kijken op de VHP projecten die onder de Front regering zijn gerealiseerd en nu onder water lopen. Dat heeft helemaal niets te maken met de vorige regering. Integendeel. Die hebben een enorm afwateringskanaal laten graven om die projecten van overstromingen te vrijwaren. Dat het nu alsnog misgaat ligt meer aan het bewust niks doen om blijkbaar mensen te straffen. Grotendeels mensen die onder de Front regering een stuk grond hebben gekocht en slim hebben gestemd en nu moeten horen dat ze straf verdienen. T’is een schandaal.


  Maak melding

 4. Het was m.i. niet nodig. De waarheid mag ook gezegd worden.
  Het volk had gestemd voor ddb, ndp en het was hun keus. Dus dan moet je het voelen als je stemt als een kip zonder kop.

  Rationeel zijn, kritisch zijn, logisch denken dat wordt van iedere volwassen mens verwacht met ten minste een klein beetje scholing, die op grond daarvan juiste besluiten kunnen nemen en weten wat goed is voor hen.

  Het gedrag van vele Surinaamse mannen/vrouwen laat zien dat deze zaken bij hen ontbreken.
  Zie mannen die bij verschillende vrouwen kinderen maken. Alleenstaande moeder die met oom in een huis woont en kinderen van diverse ooms heeft.

  Vele hangmensen op hoeken van straten en winkels en overlast bezorgen.

  Surinamers moeten nog heel veel leren om goede besluiten in hun leven te kunnen maken. Zie hoe hun gedrag was als ddb ze opriep om op het plein te verschijnen voor een bordje linzensoep en hem bejubelden. Een waardeloze man die ze in grote armoede en grote ellende liet leven. Je moet wel van de pot gerukt zijn om iemand die je keel dichtknijpt zo te aanbidden.

  Op grond daarvan had de minister gezegd dat het hun schuld is en ik vind daarom dat hij geen excuses hoeft te vragen voor hun domme besluit. Het was het wil van de paarse domme massa dat voor de gek gehouden werd.

  De waarheid is hard om te horen, maar moet wel gezegd worden en dat heeft de minister gedaan.


  Maak melding

 5. Hij heeft gelijk laat de NDP,ers maar voelen. 10 jaar vernieling kan niet in een jaar opgelost worden. Uit eindelijk gaat het goed komen, maar de mensen moet beseffen wat de consequentie kan zijn om op een crimineel en moordenaren partij te stemmen.


  Maak melding

 6. keneth 30 april 2021 At 18:42
  Hij heeft gelijk laat de NDP,ers maar voelen.
  ========================

  Alsof alleen NDP-ers last hebben van wateroverlast. Wat een debiele opmerking. Hij is toch een gekozen volksvertegenwoordiger? Het volk heeft hem daar gezet. Vervolgens ga je het volk wat je daar heeft gezet vertellen dat je straf krijgt. Doe es even normaal zeg. Precies dat volk gaat je daar ook weer weghalen als je zo doet.


  Maak melding

 7. Passant 30 april 2021 At 18:32
  Het volk had gestemd voor ddb, ndp en het was hun keus.
  ==================

  Joehoe, heeft het voltallige volk NDP gestemd? Nee toch? Je betoog raakt kant nog wal. Zal lekker zijn als Rutte elke keer bij een probleem gaat zeggen dat het volk gestraft moet worden omdat ze ervoor op Balkenende hebben gestemd. Wat een wartaal.


  Maak melding

 8. Brevet van ongeschiktheid. Zoals ik al eerder zei, zwakke regering, de vhp blijkt nogmaals een papieren tijger vol met lui met vervalste diploma’s.

  Het volk heeft de Vhp gekozen om te regeren en een vhp minister die doodleuk stelt dat hij hetzelfde volk straft. Gekker zal je het waarschijnlijk nooit meer meemaken.

  Het is een dom besluit van het volk om de vhp regeermacht te hebben gegeven, dat is een feit.


  Maak melding

 9. Altijd dat gelul van vorige regering de mensen hebben voor je ge stemt voor verbetering en wat doet deze idioot het volk straffen deze man moet meteen aftreden


  Maak melding

 10. Tenminste biedt hij excuses aan. Itt tot opa D en zijn paarse criminele boevenbende van ocer en leonsberg voor de verarming van land en volk. Het had niet gehoeven. Maar het getuigt van een hoog niveau om je daden en acties te overzien en te reflecteren. Dat leer je niet als sergeant majoor in een leger en beroep je je op je zwijgrecht, paarse moordenaar.


  Maak melding

 11. Beste Mensen

  Hij Is De Juiste Man Op De Juiste Post
  Man Met Beleid. Hij Straald Positieve Energie Uit. Amoksie Kan Heelveel Van Leren


  Maak melding

 12. @Robles

  Deze minister heeft allicht de lef sorry te zeggen.

  Welk kanaal heeft de vorige regering gegraven om het water af te voeren. Of hebben ze een projectbord geplaatst en bier vermorst een feestje gevierd en het project daarna vergeten zoals zo veel van die projecten.
  Denk even aan het uit baggeren van de Suriname rivier. Een paar ongeschikte schepen laten komen, feestje gevierd en in gebreke gesteld. nog voor de verkiezingen, omdat er niet betaald werd/ kon worden.
  Fantastisch cadeau van zijn voorganger een boete van $ 70.000 per dag zonder dat er werk geleverd werd met dat oud roest dat net blijft drijven.

  Beste Robles zoek het filmpje op het internet van de opening van de woningbouw fabriek en hoor Abrahams, Bouterse en Parmessar dingen beloven die nog niet voor een halve procent waar gemaakt zijn. De mensen stonden feest te vieren in een half afgebouwde fabriek die tot nu toe een paar modelwoningen geproduceerd en verder niets.


  Maak melding

 13. Een groot deel van het volk had in 2010 – 2020 had gekozen voor ndp en coalitie en deze hebben er een grote puinhoop van gemaakt.

  Daar gaat het over. ddb en ndp hebben het land in verval gebracht.

  Sodemieter op man.

  Een politiebureau kon ddb in een paar uur tot de grond laten afbranden op 25 februari 1980, maar het zal jaren duren voordat er weer een nieuwe hoofdbureau van politie gebouwd gaat worden. Ook zo met de puinhopen die paars gemaakt heeft. Er is kapitaal voor nodig en er moet eerst onderhandeld worden om de grote leningen met hoge renten te herschikken. Daar is deze regeringscoalitie mee bezig. Kapitaal is nodig en dat heeft Suriname niet. Er moet geld verdiend worden door Suriname. Ook voor de waterinfrastructuur/de wateroverlast is kapitaal nodig en vele andere zaken. Van een kale kip kan je geen veren plukken.


  Maak melding

 14. Er=zijn commenters die aan korte termijn geheugen lijden. Ze zijn vergeten dat Bouterse het Surinaams volk slapeloze nachten had gewenst. Heeft Bouterse daar ooit zijn excuses voor aangeboden?


  Maak melding

 15. A minister dja no ab gevoel gie a volk ey dinkie ey gie zaka
  Wat voor nonsens is dat minister
  Jij zit hoog en droog dan a volk moest pina
  Jo sjie sang na pina dalijk


  Maak melding

 16. Deze minister is tenminste volwassen.

  Hij zegt niet a no mi, hij zegt ook niet dat de Nederlanders het ook doen dus hij mag het ook doen. En hij zegt al helemaal niet tralala.

  Minister Ryad Nurmohhamed zegt waar het op staat en drukt je neus op de feiten zodat je het nooit meer zal vergeten.

  Dat was dat en nu gaan we weer verder.
  Tja go. Set kong !

  Suriname voorwaarts. Krakti !


  Maak melding

 17. het is een hele prestatie wat de regering bereikt heeft in de afgelopen 9 maanden nu ze aan de macht rijn..
  zonder geld en toch presteren, kunnen vele suris niet zeggen, ook hebben ze gestudeerd of niet gestolen of niet, grote delen van het land weggemoffeld op naam gezet aan vele families vrienden kennissen middelen netjes geparkeerd in het buitenland ver weg van s m e..

  ik vind het een grote prestatie van deze mannen, dat kun je niet zeggen van de vorige tering zooi..
  nu een groot hobbel uit de we lijkt te zijn overwonnen, gaat het zeker de goede kant op..
  alleen op basis van vertrouwen.


  Maak melding

 18. het is een hele prestatie wat de regering bereikt heeft in de afgelopen 9 maanden nu ze aan de macht rijn..
  zonder geld en toch presteren, kunnen vele suris niet zeggen, ook hebben ze gestudeerd of niet gestolen of niet, grote delen van het land weggemoffeld op naam gezet aan vele families vrienden kennissen middelen netjes geparkeerd in het buitenland ver weg van s m e..

  ik vind het een grote prestatie van deze mannen, dat kun je niet zeggen van de vorige tering zooi..
  nu een groot hobbel uit de we lijkt te zijn overwonnen, gaat het zeker de goede kant op..
  alleen op basis van vertrouwen.


  Maak melding

 19. Bouva heeft trouwens een persoonlijke opmerking gemaakt naar Bronto !
  En dat is zeer kwalijk. Bouva moet weten dat als hij die opmerking op straat had gemaakt dat al zijn voortanden niet meer in zijn mond zouden zijn maar in zijn handen.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 20. JoJo 30 april 2021 At 20:13
  @Robles
  Welk kanaal heeft de vorige regering gegraven om het water af te voeren.
  ====================

  Wolframstraat uitrijden. Dan de Mayalaan in. Die uitrijden. Langs het grote Chinese gebouw de zandweg in. Aan het einde ziet u een enorm breed kanaal naar de rivier met sluizen die onder de vorige regering is gegraven om het water van de nieuw gebouwde Front projecten af te kunnen voeren. Ik zou zeggen stap in de auto en ga er eens kijken. Oh wacht. U woont in Nederland dus dat kan helemaal niet.


  Maak melding

 21. En dan voor de rest van de Surineds hier die het allemaal geweldig vinden. Kijk even naar de 700+ reacties op Facebook onder het excuus van de minister. Dat zijn de reacties van Surinamers. Geen Surineds. Ook Hindoestaanse Surinamers. En die liegen er niet om.


  Maak melding

 22. Deze minister is uit op RANCUNE en dat heeft het Volk niet verdient en geen boodschap aan. Ga lekker Thuis kakere…kakere….maar zorg dat zaken op orde worden gebracht of bedank…WANT DAARVOOR WORDT JE BETAALD. Sorry no e tja mai go no parijs. Je hele smoel lijkt op sorry terwijl wij verzuipen in riool water. Doe er wat aan of DONDER OP. We hebben geen moer aan kou Fransjepane. Wij hebben recht op goede wegen en droge straten al hoe hard het ook mag regenen…a watra moes fin ing pasi. Zorg ervoor en LUL minder.


  Maak melding

 23. Para Express 30 april 2021 At 20:38
  Deze minister is tenminste volwassen.
  =========================

  Deze minister wordt betaald met belastinggeld van het volk.


  Maak melding

 24. Deze minister moet het vak lulkunde gaan doceren op de universiteit. Hij is heel goed om alleen maar onzin uit te kraaien.
  gemodereerd

 25. Maar @robles, PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE jo paarse djamoe ede?opa D en zijn paarse criminele boevenbende hebben gestolen van het verarmd surinaams volk.


  Maak melding

 26. Dus al waren het de Grieken & Romeinen!

  Oké dan;
  Is een local ding, dus we bemoeien niet. Locale troep, petflessen, pis etc. de afgelopen 10 jr was het heerlijk toeven in de troep, pffff
  Teng kon drai 🙄


  Maak melding

 27. @ Robles30 april 2021 At 21:30

  ” …
  Deze minister wordt betaald met belastinggeld van het volk.
  … ”

  Niet alleen deze minister maar de gehele overheid.

  Btw, het is volwassen om verantwoording te nemen en wanneer van toepassing te verontschuldigen zoals in deze situatie.
  Het was te verwachten dat je dat niet zou begrijpen.

  Krakti !


  Maak melding

 28. En het is weer overduidelijk dat de paarse parasieten voortdurend op zoek zijn naar spijkers op laag water.

  Niet storen.
  Slim-Suriname heeft de leiding.
  W’o set en nanga makandra. Krakti !


  Maak melding

 29. Wij geloven niet meer in sprookjes! Het is aanpakken of wegwezen…..bovendien vullen praatjes geen gaatjes. Heel veel beloven, maar tot nog toe geen concrete veranderingen. Wanneer gaan jullie wakker worden en opstaan om op te komen voor het recht op een normaal bestaan als Surinamer……..die niet hoeft te ploeteren in de modder doordat straten onder water zijn gelopen door een kleine regenbui. Get up stand up for your right!


  Maak melding

 30. Nou minister je mag de waarheid zeggen, surinamers zijn mooi misleid,door bouta, en de kliek van ndp, laat dit een les zijn voor surinamers, voortaan het beleid in de gaten houden, en denk eraan,als een politicus zeggen zij aa, ga van uit dat het nooit bij aa blijft ,op den duur gaat het bij veel afspraken, dom weg, voor een misleiden


  Maak melding

 31. Met sorry kan ik nog steedts niet naar de winkel, een minister heefd een taak aanvaardt en na als zyn taak erop zit zal hy op beoordeelt worden,soms goedt soms slecht,maar laat dat aan de kiezers over, sorry daar hebben wy niks aan


  Maak melding

 32. Ik vraag me wel af waarom de bermen van de wilhelminastraat, de ringweg, de sophie Redmondstraat e.a. niet meer worden onderhouden sinds de nieuwe regering is aangetreden. Echt verschrikkelijk hoor, het is geen gezicht. De planten verstikken gewoon.
  gemodereerd

 33. Deze minister heeft met zijn misselijk makende opmerking zichzelf een brevet van onvermogen gegeven. Je kon het zien aankomen met zijn beleid op OW. Hij is zo vol van zichzelf dat hij niet meer weet waarom hij minister is, nl in dienst van het volk.
  Deze ministers kennen het volk alleen vanuit hun rijdende auto, je ziet ze nooit over straat lopen.
  Welke minister haalt het in zijn stomme kop om te zeggen dat het volk gestraft moet worden omdat een deel gestemd heeft op de NDP.
  Zijn excuses zijn misplaatst, hij moet gewoon oprotten.


  Maak melding

 34. Minister Nurmohammed heeft gelijk. 10 jaren wanbelijd door bouta en nu verzuipen jullir met een beetje neerslag en springvloed.


  Maak melding

 35. Para Express 30 april 2021 At 22:22
  Het was te verwachten dat je dat niet zou begrijpen.
  ==========

  Ik ga het nog 1 keer uitleggen. Maar het zal niet door je domme kop heen dringen. Het volk kiest geen vertegenwoordigers om vervolgens door die vertegenwoordigers gestraft te worden. Als jij dat een normale gang van zaken vind dan moet je je laten behandelen in een kliniek. Het volk heeft gekozen voor de VHP grotendeels omdat ze de NDP na 10 jaar zat waren. Als je dan nadat je gekozen bent door het volk vervolgens gaat zitten vertellen dat je expres de goten niet hebt opgehaald om het volk te straffen ben je van het padje af. Iedereen die dat hier niet begrijpt is een imbeciel. Het is godverdomme een volksvertegenwoordiging. Je bent fucking gekozen door het volk om verandering te brengen. En dan kom je met strafmaatregelen? Dan ben je gewoon niet fris in je hoofd. Surinamers zijn slap. In elk ander land zou je als regering die zo met z’n volk om denkt te kunnen gaan opgedonderd worden. We hebben wel genoeg gezien inmiddels. Ministers gaan op familie bezoek in Washington want daar woont nou eenmaal de familie terwijl gewone Surinamers al meer dan een jaar niet uit kunnen reizen. Een minister die een lockdown afkondigt maar zonder verantwoording af te leggen wel zelf direct de paasvakantie met familie in Miami gaat zitten. En dan als sluitstuk nu een minister die openlijk op TV zegt dat hij de boel niet ophaalt om het volk te straffen. Het is een groot schandaal. Een brevet van onvermogen en een enorme rancune. Dit is niet goed te praten. Maar ze doen maar. Karma is a bitch. Laat ze nog 4 jaren hun familie faciliteren en daarna komen ze nooit meer terug. Het is tijd voor nieuwe politiek.


  Maak melding

 36. Robles
  Laat ze nog 4 jaren hun familie faciliteren en daarna komen ze nooit meer terug. Het is tijd voor nieuwe politiek.

  —————————————————————————————
  4 jaren zijn veels te lang. Ik vind dat ze nu al te lang poppenkast hebben gespeeld en de tijd rijp is dat zij oprotten en eindelijk plaats maken voor JONGEREN met het Hart op de juiste plek.
  Er zijn genoeg intelligente jongeren die de Job wel aankunnen. Weg met die oude koeien vol haat en rancune!


  Maak melding

 37. robles , nou nou , hebben ze jou tegen je zere pik getrapt en viel je op je paarse bek en nu hebt jij geen tanden meer , en dat kunstgebit zit los in je smoel zodat je tong al een stuk korter is , , ja jij zit telkens als je een reactie geeft op een onderwerp met tranen in jou zwarte ogen en elke dag wordt het erger , let op over een jaar sta je dagelijks in je eigen water en je pist ook nog in je broek, , misschien kan die pony die luci-en-k die ricje en die rbrown , je nog bovenwater houden , en bouta kan je niet helpen want die beroept zich op zijn zwijgrecht.
  trouwens ben jij wel eens gaan kijken naar dat kanaal aan de Wolframstraat , nou zal wel niet , en dit weekend kun je ook niet gaan totale lockdown , kijk maandag eens je zult verbaasd staan te kijken dat het geen kanaal is maar een beekje en het water niet kan afvoeren omdat de stroom van het water de verkeerde kant op gaat , en zo staat na een regenbui grote delen van Noord onderwater , de Anamoestraat de Jozef Israelstraat en bijna alle straten daar in de buurt , die mensen die daar wonen hebben nooit sorry gehoord van je lovers partij .


  Maak melding

 38. Sorry helpt niet!!!want als ik met een balk op je kop sla en je valt dood en ik zeg SORRY,zal het je dan helpen Nurmohamed??je zit letterlijk je zak te vullen en geen moer te verrichten!!!de rijken worden rijk en de armen blijven steeds armer worden😏😏👎
  gemodereerd

 39. Waarom zegt hij sorry…??? Om zijn eigen falen, onkunde nog te maskeren met een sorry. Arrogantie van de macht zou ik zeggen. Pak je biezen, want het volk (NDP, VHP, NPS, enz) lacht je gewoon uit. Pak je biezen Nurmohamed, want geloofwaardigheid is niet meer te zoeken bij jou.


  Maak melding

 40. @robles, ga je nou eens antwoord geven op de vraag PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE? Of heb je nog steeds last van slapeloze nachten, zoals opa D het verarmd surinaams volk had TOEGEWENST, die lafaardmoordenaar met zijn zwijgrecht?


  Maak melding

 41. Weer veel gelul om niets. Nurmohamed heeft niks verkeerd gezegd. Laat die luie niksnutten maar voelen wat de gevolgen zijn van verkeerde keuzes. De waarheid komt altijd hard aan. Ndp-ers maken zichzelf belachelijk, als het veel regent en su onder water staat, is het de schuld van de regering. En dan die wapenfeiten over kanalen van de ndp. Als ze dat hebben gedaan, is het gebeurd met geleend geld waarvan het grootste deel in hun eigen zak is verdwenen. Ndp-ers zijn net amoebes, zijn zielig, dom en zijn de grootste vloek voor Suriname. Ze zouden allemaal een cocktail van ebola en COVID-19 moeten krijgen. Dan zijn we van ze verlost.


  Maak melding

 42. @ Robles1 mei 2021 At 02:27

  Als je ballen hebt dan moet je nu ook met die zelfde toon de wandaden van de regeringen uit de periode 2010 – 2020 opsommen.

  Waar gaan trouwens de opbrengsten van Waka Pasi naar toe ?
  Als ik het goed begrijp niet naar het volk terwijl het wel een gift was aan het volk.

  Ook jij hebt het recht om te zwijgen. Doewet !


  Maak melding

 43. Al die commenters die afgeven op de huidige regering, zijn nu bezig hun frustaties opgelopen tijdens 10 jaar Bouterse, te uiten.
  Deze commenters wisten dondersgoed dat Bouterse en zijn regeringen veel fouten maakten, maar ze waren toen doodsbang hun misnoegen luid en duidelijk kenbaar te maken.
  Ze wilden niet net als de 15 vermoorde Surinamers in december 1982, onmenselijk mishandeld worden om vervolgens met een of meerdere kogels vermoord te worden.
  Wat een lafaards om tijdens het bewind van Bouterse de monden stijf dicht te houden en nu na 9,5 maanden wel van de daken te schreeuwen dat deze regering niets doet en maar moet opdonderen.

  Riad Nurmohamed heeft ingezien dat hij fout was met de opmerking die hij had gemaakt en heeft daarvoor zijn excuses aangeboden. Deze excuses worden niet geaccepteerd. Nederland wordt gesmeekt om excuses aan te bieden voor wat de slaven is aangedaan. Nederland weigert om die excuses aan te bieden. Daar is men ook boos over.
  Wat wil het Surinaamse volk eigenlijk? Iemand biedt zijn excuses aan, men gaat door met schelden. Nederland biedt geen excuses aan, men blijft boos.

  Bouterse heeft ook nooit excuses aangeboden voor het wensen van slapeloze nachten aan het volk. Bouterse heeft tot op heden ook geen excuses aangeboden voor de decembermoorden van 1982.
  Onbegrijpelijk dat de moordenaar Bouterse tot op de dag van vandaag wordt geadoreerd en aanbeden alsof hij god is.


  Maak melding

 44. En 1 belangrijk detail om even te blijven bij de overstroomde gebieden, straten en erven. Men wacht altijd op de overheid om het probleem aan te pakken. Tot zover, deels correct. Maar: waar blijft de EIGEN verantwoordelijkheid om de eigen erven te verhogen, geen rommel in de goten, afvoertrenzen, kanalen, etc te gooien of de goten te dempen met te kleine kokers. Daar had de minister op moeten wijzen EN zijn frustratie te uiten. Minister, volgende keer wijs de burger op zijn eigen verantwoordelijkheid en dat niet alleen de overheid ALLE problemen moet en kan oplossen. Weg met de winti wai lanti pai mentaliteit.


  Maak melding

 45. Jongens, jongens, zand erover!
  De minister heeft zijn excuses aangeboden, hij gaat nu nog harder zijn best doen, dankzij de ndp 😅.
  Uiteindelijk groeien ze toch naar elkaar toe.

  Pony, zowel Plein, de vp en de president hebben enkele ondergelopen locaties bezocht. Gevolg 100 miljoen gereserveerd voor rigoureuze aanpak vd overlast.
  Minister OW is altijd op locatie te vinden.
  Je ziet wat je wil zien.


  Maak melding

 46. Er wordt niet gekeken naar de prestaties van Ryad Nurmohhammed sinds zijn aantreden !
  Er wordt ook niet gekeken naar de omliggende feiten.
  Want feiten zijn wel dat sinds aantreden van Ryad Nurmohhamed er veel is opgeschoond zowel administratief als op straat !
  Zet deze prestaties tegenover de incidentele uitspraak. En zie zelf wat het overwicht heeft.

  Feit is ook dat de uitspraak is gedaan in een satirische programma. Een programma waar serieuze zaken met een knipoog en een lach worden besproken.
  Helaas is Ryad Nurmohhamed naief geweest en heeft niet ingezien dat zijn enigzins ironische uitspraak tot paniek leidt in het paarse kamp.

  En helaas laat Jogi zich ook meeslepen, door de poging om zijn collega van Min v OW neer te sabelen. Jogi heeft weliswaar meer politieke ervaring en is absoluut geen ja-knikker maar in zo’n geval is het zeer onverstandig om met de hype mee te waaien en zelf mooi boy te spelen.

  Betreurenswaardig is ook de opstelling van ene bestuurskundige Boldewijn. Van een bestuurskundige zou je op zijn minst een breder uitspraak mogen verwachten. Boldewijn is duidelijk bezig met olie op het vuur gooien.
  Wie Boldewijn volgt en zijn uitspraken / visie naast elkaar zet zal duidelijk een tendens zien naar zijn politieke voorkeur en naar zijn politieke afkeur.

  Voor Min v OW Ryad Nurmohhamed zal dit een hele wijze les zijn.

  De werkzaamheden zijn hervat dus zand erover en verzoening (gezien de covid situatie is daadwerkelijk zoentjes geven niet toegestaan).

  En nu weer verder tot de orde van de dag:
  bouwen aan een nieuw en beter Suriname !

  Wij doen niet aan mierenne#ken,
  wij zijn volwassen. Krakti !


  Maak melding

 47. De mini-ster is in dienst van de Gemeenschap en is daar geplaatst om die te dienen. Het aansturen van zijn werkarmen behoort tot zijn taak en als die werkarmen niet doen waar zij voor zijn ingehuurd krijgen wij overstromingen bij een kleine regenbui. Wij hebben geleerd niets meer voor zoete koek aan te nemen en niet te wachten tot na 5 jaar als de MINI-STER de stoel voldoende verwarmd heeft met onzin uitkramen. Werken aan het oplossen van de problemen en zichtbaar resultaat boeken dat willen wij zien. Geen GESWAM,maar vooruitgang!


  Maak melding

 48. Alleen in Suriname kan hij (voor een vastgestelde termijn) ermee wegkomen. In een ander land was hij zo erg opgejaagd. Dat zou leiden tot zijn vertrek.


  Maak melding

 49. By the way,
  je hoeft Min v OW Ryad Nurmohammed niet te kennen maar als je alleen al kijkt naar waar hij mee bezig is en met welk tempo dan moet het duidelijk zijn dat hij ondanks een dergelijk uitspraak de situatie nooit zo zal laten. Hoe dan ook zal hij ook dat probleem met spoed aanpakken.

  Hij heeft zich in dat programma gedragen als een echte Surinaamse ouder.
  Zoals een kind huilend thuis komt met een schaafwond op zijn knie en zijn moeder hem een bari geeft van “kon jij niet uitkijken !!! Je wilt niet luisteren noh !!! Ik had je nog gezegd !!!! Maar vervolgens wel de wond verzorgt en een kom pap maakt met een extra schepje suiker.
  Ryad Nurmohammed besefte blijkbaar niet dat hij dit als vader wel kan zeggen maar als minister niet.

  Bouta-buba’s grijpen weer met handen en voeten de kans om storm in een glas water te maken. Dit is de paarse mentaliteit.

  Niet storen.
  Slim-Suriname heeft de leiding. Krakti !


  Maak melding

 50. Para Express 1 mei 2021 At 08:58
  Als je ballen hebt dan moet je nu ook met die zelfde toon de wandaden van de regeringen uit de periode 2010 – 2020 opsommen.
  ====================

  Onzin. Je wijkt af van het onderwerp en doet net als de huidige regering constant wijzen naar de vorige regering. Dat is helemaal het punt niet. Deze minister is gekozen door het volk om problemen op te lossen. Niet om door hem gestraft te worden. Mensen zijn al moe om elke keer te horen wat voor rotzooi er is gemaakt. Mensen hebben bewust gekozen voor deze regering omdat ze de rotzooi zat waren. En krijgen nu nog meer rotzooi. Ik zou zeggen als je niet in staat bent het beter te doen dan moet je opdonderen. En als je niet zelf op zal donderen dan zal het volk je in 2025 wel opdonderen. Als het tot 2025 gaat duren want dat is nog maar de vraag.


  Maak melding

 51. @Franco
  Had die grote mond van je ook opengemaakt tijdens de regeringen Bouterse!
  Werd die rovers kabinetten van Bouterse ook niet betaald door de belastingcenten van de burgers?
  Welke prestaties hebben de kabinetten van Bouterse geleverd? Een weg van enkele kilometers laten aanleggen voor miljoenen USD en naar zichzelf benoemen. Is dat een topprestatie?
  Wijdenbosch heeft een brug laten bouwen. Ook toen is geld verduisterd en ook hij benoemt die brug naar zichzelf. Zowel Bouterse als Wijdenbosch zijn narcisten.
  Ben je op zulke draken van mensen trots?


  Maak melding

 52. Gisteren meer dan 700 woedende reacties op Facebook onder de excuses van de minister. Nu zijn er nog maar 127 lovende reacties over. Hij is dus gaan wissen. Man, man, man wat een zwakte zeg.


  Maak melding

 53. Voor de gemiddelde suri is stemmen vergelijkbaar met een roulette spel.
  “Place your bet”.

  Vervolgens gaan ze in de bekende hangmat liggen, in afwachting van wat de overheid voor ze doet. Handen uit de mouwen steken kennen ze niet.

  Iedereen die woont en werkt in het buitenland begrijpt dat het zo niet werkt. Hoe afhankelijker je bent van de overheid, hoe zwaarder je leven is. Kansen moet jezelf creëren.

  Gelukkig zie ik dagelijks berichtjes van jonge ondernemers, die ondanks covid toch nog een bedrijfje zijn gestart, hoe klein ook.
  Top, zo kan het ook!


  Maak melding

 54. @ Robles1 mei 2021 At 16:10

  ” …
  Je wijkt af van het onderwerp
  … ”

  Zoals verwacht de bekende paarse reactie.

  Blijf rustig kijken wat deze regering klaarspeelt. Het wordt ook een mooi Suriname voor jou en voor alle ander paarse pipo’s.

  Niet storen.
  Slim-Suriname heeft de leiding.
  W’o set en nanga makandra. Krakti !


  Maak melding

 55. Mooi makkelijk, op zijn eigen facebook. Een man met ballen die meent wat hij zegt, doet dat op de verschillende nationale zenders en via de verschillende mediahuizen!! Dan ziet iedere Surinamer dat en niet enkel zij die op zijn pagina kunnen!! Dit is een wassen neus en weer eens het bewijs dat deze grappenmaker geen drup respect heeft voor het volk!! Natuurlijk is er weer geen een verslaggever of mediahuis of columnist die hem daarop wijst en gaan we over tot de orde van de door leugens en bedrog doordrenkte dag!


  Maak melding

 56. ddb heeft nooit ergens excuses aangeboden tegen over zijn criminele daden.

  Daar hoor je de paarse kakkerlakken niet over praten.


  Maak melding

 57. Para Express 1 mei 2021 At 17:29
  @ Robles1 mei 2021 At 16:10

  ” …
  Je wijkt af van het onderwerp
  … ”

  Zoals verwacht de bekende paarse reactie.
  ===============================

  Ik ben helemaal niet paars. Ik heb kritiek. Is iedereen met kritiek gelijk paars? Hou daar eens mee op.


  Maak melding

 58. robje les , , door die donker paarse bril , die je op je snuit draagt , ziet je zwart he paarse droplul , dus zit niet te verloochenen jij bent gewoon een bouta kontenlikken , en dat ziet iedereen ( behalve je soort genoten) hoe jij je baasje beschermd en de schuld neerlegt bij de huidige regering , , dus ga toch een eindje fietsen daar in de bijlmer , sjaakie oekel.


  Maak melding

 59. Voor alle reageerders hier op WKT, het gaat niet over het werk wat de minister, dat hij overigens goed doet, het gaat sec over zijn uitspraak die alleen thuis hoort in een feodale staat, wij zijn burgers en kiezen onze eigen leiders, wij zijn geen onderdanen of horigen.
  We willen niet leven onder het juk van iemand die zich zo idioot gedraagt.


  Maak melding

 60. Esmeralda, @@Pony, zowel Plein, de vp en de president hebben enkele ondergelopen locaties bezocht. Gevolg 100 miljoen gereserveerd voor rigoureuze aanpak vd overlast.
  Minister OW is altijd op locatie te vinden.
  Je ziet wat je wil zien.@@

  Welke locatie, je bedoelt zeker vanuit zijn dienstauto, hahaha.
  Laten wij hopen dat zij goed werk gaan leveren, wij zijn het zat om de vele praatjes van een minister die ff het water probleem gaat oplossen. Deze minister had vorig ook al belooft het water probleem te gaan oplossen, door zijn uitspraak weten wij nu waarom dat niet gebeurt is. De filmpjeskijkers wil ik meegeven, hou je aub bij je leest.


  Maak melding

 61. Wow, arme Pony
  Je hebt warempel echt nachtmerries en slapeloze nachten, als gevolg vd legacy v bouterse.

  9.58-5=4.58 op de zondag 🙄.

  Deze minister is the least of your concerns.
  Haal het zahara zand uit je ogen.
  Het is één en al gangster, mafia, drugs, criminaliteit waartussen je leeft, en dan nog druk maken om natte voetjes. Pffff

  Als je strax ontwaakt uit je hangmat, lees eens een goeie krant, kop koffie, sigaartje, in afwachting van je ontbijt op bed (sorry ontbijt in je hangmat).

  Fijne zondag!


  Maak melding

 62. Esmeralda, ben je weer op je …..getrapt, blijf bij de les, niet nodeloos gaan uitwaaien, brengt nog geen goed gevoel. Lekker in je hangmat liggen, wie wilt dat niet, blijf maar lekker ronddolen in NL. Misschien wordt je nog ontdek door een witte Nederlander, die ineens een wakker moment heeft.
  Btw, hier wordt men nog vroeg wakker, heerlijk uitgeslapen, vooral de laatste twee dagen, veel zon straks. Een fijne zondag met wolk of bewolking, ik ben jaloers.


  Maak melding

 63. Hallo @pony nee ik ben niet op mijn pik getrapt, dat laat ik aan jou over, is een mannending.
  Ontdekt worden, door een Hollander, waarom in hemelsnaam, wat een minderwaardigheidscomplex heb jij zeg! Ach je bent gewoon een beetje dom.

  Yeah right, alleen in suri komt de zon op en gaat hij onder, 🤨🙄

  Droeftoeter!


  Maak melding

 64. haha
  9.58-5=4.58 op de zondag 🙄. Pony je valt voor de zoveelste keer door de mand, de mand heeft helemaal geen bodem meer. Je bent echt dom
  Maar, maar ik ben het wel met je eens
  Pony 2 mei 2021 At 09:58
  Voor alle reageerders hier op WKT, het gaat niet over het werk wat de minister, dat hij overigens goed doet, het gaat sec over zijn uitspraak
  Dis is een schandalige opmerking die op een lijn geplaatst kan worden met de- slapelose nachten- van bouterse


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.