‘Free Data Service’ ten behoeve van afstandsonderwijs in Suriname

4
'Free Data Service' is een dienst ten behoeve van het afstandsonderwijs

Afgelopen maandag vond in de Congreshal te Paramaribo de launch tevens de demonstratie plaats van de nieuwste dienst ‘Free Data Service’ van Telesur ten behoeve van afstandsonderwijs.

Het initiatief van deze dienst is ontstaan uit een samenwerking tussen Telesur, Social Being met ondersteuning van het Ministerie van Transport,Communicatie en Toerisme (TCT),het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc), de Vice President en de President van de Republiek Suriname.

De ‘Free Data Service’ van Telesur dienst houdt in dat studenten van alle niveau’s gratis een mobiele datapakket kunnen aanvragen voor het bezoeken van enkele educatieve websites. De ‘Free Data Service’ is een dienst ten behoeve van het afstandsonderwijs en dient ter ondersteuning van de e-education ontwikkelingen in Suriname.

4 REACTIES

 1. Ik juich alle onderwys op afstandt toe,gezien het feit dat in onze binenland genoeg kinderen zyn die onderwys ontberen, dan is die een goedt initiatief, moet zeker ge,intensiveerd worden.


  Maak melding

 2. Er moet een Strenge LEERPLICHTWET KOMEN.
  Meer aandacht, nogal zijn er in hoog percentage Analfabeten.
  gemodereerd

 3. Wat heel erg was bij dit gebeuren dat de dame het verkeerde couplet van het volkslied begon. Muziek had juiste. Toen schakelde ze over en muziek ook.
  1 ste couplet is God zij mt ons Suriname.
  Wat een afgang. Hoe ben je Surinamer en kent je volkslied niet.
  Maar de kids moeten smartphone hebben. Wie betaald dat??
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.