Man verlaat echtgenote voor nieuwe liefde en wordt daarna zelf gedumpt

26
Voorbeeldfoto van verdrietige man

Een vrouw in Suriname heeft dinsdag aangifte van belaging gedaan tegen een man, die zijn eigen vrouw onlangs heeft gelaten om een nieuw leven met haar te beginnen. De man meldde zich aan bij de politie, maar werd na verhoor èn de belofte dat hij haar niet meer zou lastig vallen heengezonden.

De man in kwestie was getrouwd, toen hij verliefd raakte op de aangeefster. Hij besloot zijn echtgenote te verlaten en ging samen met de nieuwe vrouw wonen. Op een gegeven moment ging het mis in die nieuwe relatie en besloot de vrouw hem te verlaten.

Hij kon dit echter niet verkroppen, temeer omdat hij zijn huwelijk had verbroken en zijn echtgenote had verlaten om met zijn nieuwe liefde ervandoor te gaan. Toen deze hem op haar beurt verliet belde hij haar steeds, om het weer goed te maken.

De nieuwe vrouw vond dat de man haar belaagde en stapte naar de politie waar ze aangifte tegen hem deed. De man heeft beloofd dat hij de aangeefster niet meer zal bellen, waarna hij werd heengezonden door de Surinaamse politie. 

26 REACTIES

 1. Kisie mooi gin ,stomme vent, je bent een looser, en aan de getrouwde vrouw 1 advies geeft hem geen tweede kans, want eens onbetrouwbaar zal hij je altijd bedriegen, hahahaha nu moet hij ook voelen hoe het voelt om gedumpt te worden, bah


  Maak melding

 2. Ja kan gebeuren, verkocht mijn oude betrouwbare auto en kocht een glimmende andere die het na 10 km begaf zonder garantie. Shit gebeurt in het leven. No spang je komt vast wel een andere tegen.


  Maak melding

 3. Suriname Herald
  37-jarige man vast voor bedreiging
  27 april 2021 om 23:04 Leestijd 1 minuut

  De 37-jarige Soerinder R. is op 21 april door de politie van Uitvlugt voor bedreiging met een misdrijf op zijn woonadres aangehouden. Hij had een bedrijfsvoertuig voor reparatie afgestaan aan een buurman, die monteur is. Tijdens reparatiewerkzaamheden bleek dat heel wat onderdelen defect waren. De zoon van de buurman kwam, door tussenkomst van Soerinder, in contact met andere medewerkers van het bedrijf.

  Die bedrijfsmedewerkers betaalden het geld voor de reparatie en toen de auto gerepareerd was, werd die opgehaald en gebracht naar het bedrijf. Dit viel niet in goede aarde bij Soerinder. Hij maakte telefonisch contact met de monteur en dat gesprek liep uit de hand.

  Op een bepaald moment zei Soerinder tegen de buurman, dat hij zijn zusters zal verkrachten. De vader van de buurman kon het telefoongesprek volgen. De politie van Uitvlugt werd ingeschakeld, omdat zij bezorgd waren dat Soerinder de daad bij het woord kon voegen.

  De politie sprak de man ernstig aan en wees hem op de gevolgen, die zijn woorden teweeg konden brengen. Kort nadat de politie vertrokken was, werden de buren weer door Soerinder bedreigd. De politie ging weer thuis bij de man en hield hem aan.

  Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de 37-jarige man achter slot en grendel gezet voor bedreiging met een misdrijf.

  VANDAAG

  SURINAME
  Hellings: “Mijn mening geven over maatschappelijke issues op social media gaat door”

  SURINAME
  BUITENLAND
  ECONOMIE
  SPORT
  COLUMNS
  INGEZONDEN
  GEZONDHEID
  TECH
  REDACTIONEEL
  ZOEKEN
  ARCHIEF
  SURINAME HERALD-APP
  HOME
  ADVERTEREN
  COLOFON
  CONTACT
  © 2021 Time Media N.V. Alle rechten voorbehouden.


  Maak melding

 4. Wat een ondankbare smerige vent is dit…
  En voor een vrouw om een relatie met een getrouwde man aan te gaan?
  Geen normen en waarden meegekregen van huis uit. Best zielig.
  What goes around, comes around.
  Tenminste 1 les geleerd.


  Maak melding

 5. Het leven is niet om op te rapen.
  Te snel een besluit genomen.
  Dat wordt Jammeren, maar ja zelf gezocht.
  Het is zijn Privé Leven, het kan gebeuren.
  Onderschat het leven niet om dit makkelijk te zien.
  gemodereerd

 6. Dat is t tog je weet wat j heb.maar wat j gaat krygen dat weet j niet.men zoekt naar alle luxe in het leven.soms kan j het krygen als j het verdiend heb maar soms moet j bly zyn met wat je heb.anders raak j dat ook kwyt.in geval van deze man.wat hy had heeft hy kwyt wat hy gezocht heeft is hy ook kwyt.men moet leren genoegen nemen om door het leven te gaan.
  gemodereerd

 7. Hij heeft beloofd haar niet meer lastig te vallen, waarna hij door de politie, die liever lui dan moe is, werd heengezonden. En morgen is iedereen verbaasd wanneer de verliefde dwaas haar vermoord heeft.


  Maak melding

 8. Tja nafu a go na oso baka, owru fayatiki na lana fu teki faya.
  Gevoelens kunnen vaak misleidend zijn. Het was zeker niet wederzijds.
  Gehuwd en uit elkaar gaan is niet raar.
  Je had een dak boven je hoofd, eten, drinken schone kleding en dat was niet goed.
  Kerel, je mindset moet net dat van een vrouw zijn.
  Wat de reden is dat jij je oude schoen bij het grofvuil plaatste, weet ik niet.
  De dame is niet gek toch. Als je dat met je echtgenote kan doen, kan haar hetzelfde overkomen en kiest ze voor zekerheid.
  You are fucked.
  Wie is de lachende derde? Je gewezen echtgenote.
  Brada, kroipietap yu kindi en go bite, misschien neemt je echtgenote je terug.
  Maar wel lullen als brugman.
  Je nieuwe garage kwam snel erachter dat je auto niet geschikt was om in te parkeren.
  Kisi yu mooi. Uma no want yu, da yu en dwingi. Baka traki yu o doro.


  Maak melding

 9. Nooit joe moes waka gie joe trouwvrouw, het doet veel pynhoor.Tjieng sexy meid no boeng.Ze nemen getrouwde mannen hun geld om geheime vriendjes te steunen.Stop cheating Surinam
  gemodereerd

 10. Wat een stelletje oema wintjes hier stelletje man wijven jullie hebben vast en zeker een tanga en een rok aan boellers bij elkaar en dat noemt zich man flikkers bij elkaar


  Maak melding

 11. Even over die foto toch. Er staat voorbeeld foto verdrietige man, misschien is het wel een man die een dutje doet, of eentje die ergens over nadenkt.
  Ok, nu over die bedrogen man, is je mooi beet😁


  Maak melding

 12. Mix Chick## en waar staat dat die man bedrogen is er staat ze heeft hem verlaten doe jezelf een plezier lees het artikel nog een keer
  gemodereerd

 13. Hij wilde zijn vrouw niet meer en in zijn relatie dat misschien mede gezorgd heeft voor die stap ging het mis.. zij wilde niet meer.. Hij werd een stalker tijdelijk zeg maar. Maar om dingen te zeggen in de zin van karma, net goed voor hem etc. Y’all very closeminded
  Maar goed.. Ik hoop dat hij een andere liefde vind. Zijn ex vrouw wilde hij niet meer dat is duidelijk en die andere wilde hem niet meer. Kan allemaal gebeuren in life.
  Maar dat maakt hem niet slecht of gemeen.. I wish him luck want life en liefde zijn soms ingewikkelde dingen jij kan jezelf erin kwijtraken.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.