Automobilist laat sleutel in contact waarna dief met auto ervandoor gaat

4
Politieauto in Suriname

De 46-jarige Regillio P. is op woensdag 21 april door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aan de Mathoerastraat opgespoord en aangehouden. Hierna werd de verdachte ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt meldt het Korps Politie Suriname.

Een benadeelde had op diezelfde dag op het politiebureau Uitvlugt aangifte van diefstal middels geweldpleging gedaan tegen de verdachte Regillio.

Volgens verklaring van de aangever had hij zijn voertuig met de contactsleutel erin op een locatie te Uitvlugt geparkeerd. Op een bepaald moment merkte Regillio dit op en attendeerde hem hierop. De aangever gaf Regillio te kennen dat hij daarvan op de hoogte was.

Regillio liep het voertuig even voorbij om vervolgens terug te keren. Regillio sprong in de auto en begon daarmee weg te rijden. De aangever probeerde in zijn auto te stappen om deze diefstal te voorkomen. Regillio reageerde daarop door de aangever vuistslagen toe te brengen. De aangever werd zodanig geslagen dat hij de auto los liet en op het wegdek viel.

Regillio reed vervolgens weg met de gestolen auto en liet die  onbeheerd achter op een locatie te Geyersvlijt.  Leden van het RBTP reageerden op een melding van  een  onbeheerd  aangetroffen voertuig. Het bleek de gestolen auto te zijn.

Zoals eerder aangegeven is Regillio dezelfde dag aangehouden. Hij is een oud bekende van de politie. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld meldt de politie.

4 REACTIES

 1. Een OUD bekende van de Politie.
  Hij is weer Thuis, waar hij zo gemist heeft.
  Welkom, hij hoeft geen huur te betalen voor zijn Kamer.
  gemodereerd

 2. In deze geef ik de dief niet 100% de schuld. Hij geeft eerst netjes aan dat de auto met sleutel onbeheerd daar staat. De eigenaar reageert vervolgens nonchalant met “ai mi sabi”. De dader denkt bij zichzelf “ok, dan mo tek wan rit even”

  Als dit gebeurt met je pincode krijg je helemaal niks terug van de bank. Je hebt namelijk geen moeite gedaan om je account te beveiligen…


  Maak melding

 3. Gelukkig niemand aangereden. Of de eigenaar heeft hem die auto geleend. Verhaaltje vaag. Politie moest niet bemoeien. Stoer spelen. Kon ook een kwajongen zijn die dit had gedaan
  gemodereerd

 4. HongKongFree## je schijnt te weten wat die auto dief dacht waarschijnlijk ben je een helderziende
  Dan kom je nog met een achterlijke vergelijking met je bank en pin code wat het het met een auto diefstal te maken alsof de bank geen nieuwe auto zal geven en die auto is al terecht law mang
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.