2 coronadoden, 64 nieuwe gevallen en 17 personen op de IC

1
coronadode-coronavirus-covid-19-suriname
Archieffoto - persoon overleden aan COVID-19

In Suriname zijn zaterdag 24 april weer 2 coronadoden geregistreerd. Het totaal aantal doden is hierdoor gestegen naar 195. Dat blijkt uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de bijgewerkte cijfers blijkt verder dat het aantal personen op de intensive care is gestegen van 13 naar 17. De afgelopen 24 uur zijn er 64 nieuwe besmettingen geregistreerd, na 297 keer testen. In totaal zijn 313 positief geteste mensen in isolatie.

De huidige COVID-19-maatregelen gelden tot maandag 26 april 2021. Op zondag 25 april zullen nieuwe maatregelen voor de komende twee weken bekendgemaakt worden. Dit zal gebeuren tijdens een ZOOM COVID-19 persconferentie om 12.00u waarbij leden van het COVID-19 clusterteam en deskundigen aan het woord komen.

De cijfers van zaterdag 24 april:

1 REACTIE

  1. Intussen blijkt dat in sommige ziekenhuizen (buiten Suriname) 60% van de IC-Coronapatienten gevaccineerden zijn!!!
    Zo beschermt die vaccin jouw dus.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.