Regering spreekt bericht over total lockdown per 27 april tegen

19
total-lockdown-in-suriname

De Surinaamse regering heeft een bericht dat momenteel de ronde gaat en waarbij beweerd wordt dat er per 27 april een total lockdown ingaat, tegengesproken. Volgens de Communicatie Dienst Suriname (CDS) berust het bericht niet op waarheid en is er sprake van fake news.

De huidige COVID-19-maatregelen gelden tot maandag 26 april 2021. Op zondag 25 april zullen nieuwe maatregelen voor de komende twee weken bekendgemaakt worden. Dit zal gebeuren tijdens een ZOOM COVID-19 persconferentie om 12.00u waarbij leden van het COVID-19 clusterteam en deskundigen aan het woord komen.

Het bericht van de overheid:

19 REACTIES

 1. Ze zouden het merken. Die hele weekend lockdown werkt niet. Hele covid aanpak deugd niet.
  Ik kan ze genoeg richtlijnen geven.
  gemodereerd

 2. Die mensen liegen verschrikkelijk wachten jullie de berichten af moro leki weh tak ley sani.

  En niets van faya pepre nieuws dat zij t zijn. Komt gewn van iemand van de straat en trawang e panjing moro fara dat is t gewn.
  gemodereerd

 3. Maar xe hadden mbt de scholen toch wel al aangegeven moeten hbben…..maandag pas….
  gemodereerd

 4. Deze gasten moeten toegeven dat ze covidgebeuren niet weten aan te pakken. Lockdown werkt niet.
  Achterlijker kan het niet.
  Mensen brengen nr POC mr bij politie krioelt ht van covid.
  gemodereerd

 5. Watje je voelt je voor alles aangesproken krijg je betaald daar voor iedereen die kritiek heeft bombardeer je tot
  vorige regering of ndp het is een obsessie voor je geworden of je heb een zieke geest


  Maak melding

 6. Er zullen altijd gasten zijn die zich geroepen voelen om onrust te zaaien. Zij kunnen beter een opleiding algemene ontwikkeling gaan volgen. Dit soort valt onder hersenloze gasten. Tijdens de regeerperiode van Bouta konden zij deze shit niet uithalen. Hopelijk komt men erachter wie zo achterlijk bezig is.
  gemodereerd

 7. Watje is één van de vhp betaalde krachten die online NDP moet zwart maken. De zoon van de leugenaar had het over honderden betaalde krachten die dag en nacht alle online media moesten afstruinen om hun leugens te verkondigen. Para express is er ook één van, zo heb je nog meer van die afleiders op waterkant.net. Maak je niet druk met deze onbetrouwbare lui, het gat die ze dag en nacht aan het graven waren daar vallen ze nu lekker in, zo werkt Karma.


  Maak melding

 8. covid heeft niks te maken met politiek!!!!!!!!!!!

  covid heeft IN ONS GEVAL te maken met dom surinaams gedrag. tranga jesi. ILLEGALE BRAZILIANEN/ HINDOESTAANSE FEESTEN EN TROUWFEESTEN ETC ZONDER MONDKAP GEEN AFSTAND/BOSIE BRASA ETC.

  BUURTBEWONERS DOEN MEE OMDAT ZE UITGENODIGD ZIJN VOOR EEN HAPJE NASIE OF ROTI EN SOFT.

  de lamme leidt de blinde daar om zich niet te vaccineren!!!!!!!!!!!!!!!

  WEL CHAN MOET OVERGAAN OP TOTAL LOCKDOWN

  CHAN MOET VACCINATIE VERPLICHT STELLEN VOOR IEDEREEN DIE NAAR DE MARKT GAAT/ NAAR DE WINKEL GAAT. ELKE WINKEL MOET VRAGEN OM JE VACCINATIE PAS ANDERS KRIJGEN ZE ZWARE BOETE.

  VACCINATIE PASJE VERPLICHT ALS JE UIT JE ZONE OF DISTRICT NAAR EEN ANDER DISTRICT GAAT.

  GEEN GELUMMEL MEER. CHAN PAK DEZE TRANGA JESI MENSEN NOU EEN KEER AAN.

  DE 1E EERSTE DIE EEN TIP GEEFT OVER EEN FEEST ETC KRIJGT 2000 SRD ALS KADO.
  gemodereerd

 9. Ze zijn hun zelf aan het nog GEKKER maken.
  De mentaliteit bij hun kan nooit veranderen.
  Geen Sprake van Saamhorigheid.
  Argwaan lucht hun hart op.
  gemodereerd

 10. De grappenmakende ndp aanhang doet er alles aan om de regering te frustreren met fake berichten. Helaas voor hun trapt niemand in hun geintjes.
  gemodereerd

 11. De regering in Su is een stel amateurs! Net zoals de vorige en wellicht ook de volgende.
  Ze hebben in ieder geval genoeg tijd om in te gaan op fake berichten terwijl je het volk t.a.t. moet tonen dat officiële persberichten vanuit de regering de enige waarheid vertegenwoordigt.

  Zo voedt je het volk op en breng je structuur. Door telkens reactief in te gaan op fake berichten ontstaat er verwarring en is er geen eenduidigheid in de informatievoorziening en communicatie.

  Ze zijn ook goed in ceremoniële gebeurtenissen zoals sleutels overhandigen, nieuwe auto’s of apparatuur voor een ministerie in ontvangst nemen, diploma’s uitreiken en al die flut handelingen die tijd en geld kosten.

  Al die werkgroepen en commissies die worden benoemd voor het oplossen van simpele operationele issues idem dito. Erger is dat je niets meer van ze hoort, noch van eventueel behaalde resultaten.

  Dit zijn maar een paar voorbeelden. Het niveau is gewoon te laag en er is teveel “ons kent ons”! Men is niet hard genoeg voor elkaar als het s’landbelang betreft. Op kritiek volgen er gegarandeerd represailles en wordt degene tegenwerkt. Als je niet volgt lig je eruit. Daarom is er nooit ruimte voor verbetering en dat zal zo blijven want het hoort bij de cultuur.
  Dat is mijn mening.


  Maak melding

 12. Het ligt niet aan de regering.
  Wanneer de bevolking samenwerken, werken ze meestal aan een gezamenlijk doel. Vaak is een regering, afhankelijk van het volk om het doel te bereiken. Het volk in Suriname , wil als vandaag en nu.
  De bevolking in Suriname heeft, haar mensen die “NIET” goed kunnen samenwerken. Zien, vaak alles negatief.

  Het resultaat: irritatie, frustratie en demotivatie, bij zulke mensen is alles zwart en kennen geen grijze vlakken en weten niet dat perfectie, niet bestaat.


  Maak melding

 13. Van de een op de andere dag een total lockdown afkondigen is heel onverantwoord. Maar feit is dat deze regering geen raad weet met de situatie, terwijl ze een jaar geleden een heel grote mond hadden opgezet. Ze hadden toen voor alle problemen een oplossing.
  gemodereerd

 14. ha die rikje , , in jou paarse rattenkop zit de geest van je liefje de massamoordenaar bouta , en ja die geeft telkens opdracht om onrust te zaaien , en die paarse faya pepre staat dan weer paraat voor die sergeantje bouta , en ricje je geloofd die geest van bouta en ricje jij bent dan geen haar beter dan die moordenaar , ben je ook een moordenaar en denk je in hem voetsporen te komen , dat zal wel niet , want je hebt zelf een zieke geest wie zo bang is als een wezel paarse droplul.


  Maak melding

 15. dreai , wat een stomme domme paarse rat ben je , draai eens als een tol en als je weer enig zins stil staat ga voor een spiegel staan en weet je wat je dan ziet een ndp kontenlikker , , en wij hebben al eens eerder aangegeven dat we niet voor de VHP -ABOB – NPS en de PL zijn als partij voorkeur , en draaikontje we zullen de partij ndp en de palu en de bep die ons land naar de verdommenis heeft gebracht van 2010-2020 blijven bekritiseren en ook hun domme niet geschoolde aanhang zoals jullie kontenlikkers , maar covid zal jullie aardig vinden en snel contact met jullie maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.