Meet the coaches: Dean Gorré en Michael Babb beantwoorden vragen live

5
Meet the coaches: Dean Gorré en Michael Babb beantwoorden vragen live
Dean Gorré en Michael Babb.

De een is oud-voetballer en tegenwoordig bondscoach van het voetbalelftal van Suriname, de andere een Muay thai legende en coach van de bekende MMA vechter Bigi Boy en beiden zijn Surinamers die heel veel ervaring in Nederland hebben opgedaan.

We hebben het natuurlijk over Dean Gorré respectievelijk Michael Babb. Ze vertellen zondag 25 april meer over hun werk. Maar niet alleen over hun werk, want je mag alles vragen tijdens een live sessie genaamd ‘Meet the coaches‘.

Zondag staan ze om 14.00u Surinaamse tijd (19.00u Nederlandse tijd) klaar voor deze live sessie via Facebook en Instagram. Dit zeggen ze er zelf van:

5 REACTIES

 1. Dit zijn 2 Toppers dit soort mensen heeft Suriname nodig 2 Toppers die Suriname vooruit helpen hier hebben we wat aan we hebben niks aan die zakken vullers als Santokie en die idioot van Abob zolang dit soort gasten aan de macht blijven word het niks met Suriname


  Maak melding

 2. @ Bana,
  Jij kletst gewoon uit je duim. Hoe lang is deze fantastische regering nu bezig ? Juist ja slechts 10 maanden en kijk wat deze regering gepresteerd heeft; scholen, ziekenhuizen, schoon drinkwater, electriciteit , schulden saneren, banken die gescreend worden, sociale voorzieningen hervormen zodat iedere Surinamer hierop een beroep kan doen, terugdraaien van ten onrechte uitgegeven concessies etc.etc.
  Ja, ik weet wat het probleem is voor jouw soort Bana.
  De tijd van gratis voedselpakketten is over en uit. Iedereen moet meewerken om Suriname op te bouwen. Niet alleen de Chinees, Hindoestaan of Javaan. Maar ook de Creool moet nu zweten wat ze dus duidelijk niet gewend zijn.
  Je kan van Santokhi zeggen wat je wilt maar een zakkenvuller is hij absoluut niet. Rusland, Brunswijk en anderen zijn de grootste zakkenvullers.
  gemodereerd

 3. De ervaring hebben ze in NEDERLAND opgedaan.
  Natuurlijk kan je dan heel veel meegeven aan anderen.
  Sport is hard nodig om je Vitaliteit te verbeteren of in conditie te blijven.
  Op alle gebieden hebben ze Deskundigen nodig.
  gemodereerd

 4. Het zijn topper, dit soort deskundigen heeft Suriname nodig op diverse vakgebieden. Mensen die hun vak kennen, een plan (kunnen) maken, beleid kunnen maken, en dit ook over kunnen brengen en in de praktijk in werking zetten en (top) resultaten mee kunnen halen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.