Illegale Nederlander springt over schutting Kabinet President

17
'Geen enkele computer of printer op Kabinet van de President aangetroffen'
Kabinet van de president van Suriname.

Een man is afgelopen dinsdagavond gesprongen over de schutting van het Kabinet van de President. Volgens hem zaten enkele jongens achter hem aan waarna hij wegrende.

Hij sprong naar eigen zeggen over de schutting om zichzelf in veiligheid te brengen. De man werd daarna door de beveiligers staande gehouden en overgedragen aan de ressortpolitie. Het bleek al gauw te gaan om een Nederlander die illegaal in Suriname is.

De ressortpolitie heeft hem op haar beurt overgedragen aan de Surinaamse vreemdelingendienst.
 

17 REACTIES

 1. Hoezo illegaal? Wat heeft hij op zijn kerfstok. Ze wilden hem zeker beroven. Niemand is veilig in ons land.
  gemodereerd

 2. de jongens die hem achterna zaten zijn niet over de schutting gesprongen dan , of wisten ze daar op dar terrein moeten we niet komen , wat een domme illegale Nederlander.
  ze kunnen toch zien op camera’s , die zijn er toch genoeg aanwezig daar toch , of die illegale Nederlander inderdaad is achtervolgt door die jongens .
  wel die illegale Nederlander het land uitzetten , enkeltje Nederland , want als hij wel een Nederlands paspoort heeft mogen ze hem in het vliegtuig zetten.


  Maak melding

 3. Illegale Haitianen, Brazilianen, Chinezen en longtime Guyanezen zullen spoedig ook over de muur springen. Kijken hoeveel terug gestuurd worden.


  Maak melding

 4. Deze Illegale Nederlander is slimmer dan zijn uiterlijk doet vermoeden
  Hij wordt eventueel opgesloten en krijg gratis onderkomen en eten en drinken en wellicht ook een Ticket van de Nederlandse ambasadeur om het land te verlaten, de Nederlandse ambassadeur is verplicht zijn Landgenoten te helpen bij zulke omstandigheden, bij aankomst in Nederland zal hij eventueel voor de gemaakte kosten moeten betalenik hoop dat hij hulp krijgt voordat hij in nog meer problemen geraakt


  Maak melding

 5. Weet je hoe snel je het land uitgeschopt wordt als illegals Surinamer wanneer je zo’n stunt uithaalt in Nederland? Zet hem op het vliegtuig en als die voorlopig niet naar Nederland vliegen, zet je hem maar op een vrachtschip tussen bulkgoederen als rondhout of aluinaarde.


  Maak melding

 6. Quote; Illegale Nederlander springt over schutting Kabinet President

  Wat een ophef voor een land dat dweept onder illegalen en een belangrijke spil vormt in de mensensmokkelroutes op het Westelijk halfrond.

  Het gaat hier trouwens om een Surinamer met een Nederlands paspoort. Leest toch net ff wat anders!!


  Maak melding

 7. Elke Nederlander die in Suriname is, doet een broodnodige bijdrage aan dit noodlijdende land, herzij financieel of anderszins, en verdient dus een voorkeursbehandeling.
  gemodereerd

 8. Mmmm. Is het niet een van de ruim 1000 gevluchte slachtoffers van de Nederlandse kindertoeslagaffaire, die achterna gezeten werden door belastingdeurwaarders. Hij ging naar Suriname om rust in zijn leven te vinden en wordt ook daar achterna gezeten door onverlaten. Wat een pechvogel zeg.


  Maak melding

 9. Misschien wordt hij gezocht voor één en ander delict en zo zijn schuilplaats gevonden.
  Illegaal met een Nederlandse Paspoort is ook RAAR of terugkeer is moeilijk door
  financiële omstandigheden.de Vreemdelingen politie zal uiteindelijk achterhalen.
  gemodereerd

 10. Henkes; Kerel je praat poep met je mond, weet je wel hoe lang het duurt in NL? Het kan wel zeker 8 maanden duren en zelfs dan kan je in hoger beroep. Check eerst je info en praat dan.

  Gemodereerd.
  gemodereerd

 11. Die man is knapper dan we denken. Wilt gewoon terug naar zn land, en dats de makkelijkste weg terug.
  gemodereerd

 12. Illegale surined, visum verstreken, wanted in Holland, drugs.
  Suri was de afgelopen 10jr een paradijs voor drugsdelinquenten. Toen de ‘bij verstek veroordeelde’ drugsdealer pres werd, zijn ze uit alle hoeken van de wereld naar su vertrokken.


  Maak melding

 13. Toen Su in 1975 onafhankelijk werd zijn alle Surie,s die in Su woonden, Surinaamse burgers. Tenzij je bij de Nederlandse Ambassade te kennen gaf, dat je Nederlander wilt blijven. De beide regering Su /NL hadden een overeenkomst getekend, dat Surinamers met een Su paspoort tot 1985 in Nederland, zonder problemen konden gaan, en staan waar ze maar willen. Daarna werd het wat moeilijker, desondanks werd er nog oogluikend toegestaan. Ik vraag me af, of deze Nederlander een zwarte, of een blanke Nederlander is. Want ondanks dat wij op papier Nederlanders zijn, worden wij in NL, als allochtoon beschouwd en behandeld. Als deze man uitgewezen wordt, worden de kosten op hem verhaald bij terug komst in NL. Ongeacht zijn huidskleur.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 14. Jacco, je hebt gelijk dat zo iemand niet meteen Nederland wordt uitgesmeten, maar die persoon wordt wel meteen opgeborgen in een asielzoekerscentrum in afwachting op zijn deportatie.


  Maak melding

 15. Arie, Nederlanders zijn welkom in Suriname, maar we moeten ze niet op basis van hun uiterlijk, nationaliteit of rijkdom een voorkeursbehandeling geven of gaan likken. Het is net zo fout wanneer we iemand op basis van zijn uiterlijk, nationaliteit of arm zijn gaan discrimineren..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.