Geen water en ontsmettingsmiddel bij politiepost Domburg; vierde agent besmet

13
politiebureau-domburg

De politiepost te Domburg, waar inmiddels een vierde agent positief is getest op COVID-19, beschikt niet over water of ontsmettingsmiddel. Dit verneemt de redactie uit betrouwbare bronnen. Bij het gebruik maken van het toilet moet er naar water gezocht worden.

De post, die op 15 april jongstleden ontsmet werd door BOG na de eerste besmetting, is niet gesloten. Deze wordt bemand door overige agenten, omdat de collega’s die daar te werk gesteld waren in quarantaine zijn.

Over het ontbreken van water en ontsmettingsmiddel, die juist nu hard nodig zijn om corona besmettingen te voorkomen, is de leiding van het bureau reeds op de hoogte gesteld. In hoeverre de zaak serieus wordt genomen is nog onduidelijk.

13 REACTIES

 1. Een beestenbende daar , ja hoe raak je besmet , nou politie weer slecht in het nieuws he , de regering moet met een knuppel door alle hoenderhokken gaan , lijkt toch nergens op , en elk politiepost zien er niet uit , de vorige regering heeft nooit iets gedaan aan onderhoud , en deze regering zal het wel weer moeten oplossen zonder geld.


  Maak melding

 2. Waterpomp zou kunnen helpen. Anders emmers met water voor de reservoir en dan doorspoelen. Zeep voor handen wassen. De waterleiding mij moet spoedorder plaatsen.


  Maak melding

 3. Ai baya!! Wat een toestand. Nota bene de zonen van hermandat behoort tot een van de essentiele groepen\diensten. Pres Chan, set’ a san snel yereh!


  Maak melding

 4. Dit bericht klopt niet. Pal naast de politiepost staat een watertank die 3x per week gevuld wordt. En de post is aan de Surinamerivier gelegen dus een gebrek aan water kan men nooit hebben. Tenzij men het spreekwoord water naar de zee dragen letterlijk opvat. Nou in dat geval klopt het niet want de Surinamerivier is geen zee maar een rivier.
  Ik zeg het alvast. Zonder mop.
  gemodereerd

 5. Ik heb het eerder aangegeven, dat het plaatje of de foto van het bureau Verpauperd uitziet.
  Het gebouw zit, dan vol met Bacterie. Wat een onhygiënisch toestand en dan een gebouw
  van de overheid. kan de Politie daarop geen aanspraak maken, dan moet je wel achterlijk
  zijn.
  gemodereerd

 6. Exact wat Wendy zegt, Koop je eigen spullen als ze niet aanwezig zijn op de werkplek, ontsmet de toilet voor gebruik.
  Zorg voor je eigen veiligheid en dat van anderen. Mensen blijven zich gedragen alsof er aan de hand is, houdt je contactgroep klein. Je weet niet met wie anderen contact hebben privé. Dus tref je maatregelen, draag je masker en ontsmet regelmatig.
  gemodereerd

 7. Echtwaar, het lijkt alsof in Suriname de gehele bevolking heeft zitten wachten op regering Santokhi om hun uit hun noden en snoden te helpen .10 jaren eerder hebben ze niet geklaagd , ..wel surinamers help jezelf,wees creatief en heb geduld .Probeer geduld te tonen waarin jullie niet sterk zijn…maar probeer..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.