Man klapt vrouw en verwondt zichzelf om aangifte bij politie tegen te houden

17
man-gewond-geraakt

In Suriname heeft een man zichzelf zaterdag met een scheermes aan zijn hand verwond, nadat hij zijn vrouw had geklapt. Het koppel uit Paramaribo kreeg een woordenwisseling met elkaar, welke is uitgemond in de mishandeling.

De man klapte de vrouw die daarna besloot om aangifte doen. Om haar tegen te houden niet naar de politie te gaan, nam hij een scheermes en bracht zichzelf verwondingen aan zijn hand toe. De vrouw negeerde de wanhoopsdaad en deed toch aangifte.

De politie hield de man aan, maar heeft hem na verhoor heengezonden. Het Surinaamse koppel heeft vaker ruzie met elkaar, waarbij de politie ook vaak moet uitrukken naar het adres.

Tijdens de total lockdown in het weekend waren de man en zijn vrouw weer thuis en kregen ruzie met elkaar. 

17 REACTIES

 1. De politie laat de bruut steeds weer lopen zodat hij zijn vrouw bij herhaling kan mishandelen. Ze zullen hem pas opsluiten wanneer hij zijn vrouw vermoord heeft.


  Maak melding

 2. @henkes
  waarom blijft de vrouw dan?
  de vrouw is net zo schuldig als de man.
  als een man je slaat?? wegwezen, want daar heb je niets meer te zoeken
  blijf je?? tsjah dan moet je niet vreemd staan te kijken als de klappen steeds vaker komen


  Maak melding

 3. Dus hij die vrouw mishandeld en na verhoor, gewoon naar huis gestuurd. Ik begrijpt er geen jota van. En die vent is geen vent, hij is een penis op twee voeten !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Wat een klojo , wat denk je dat je de baas bent over je vrouw , waardeloos figuur , en je verwonde je zelf aan je hand , je durfde niet je polsen te snijden met het scheermesje , lafaard , we kennen meer lafaards die paarse ratten.


  Maak melding

 5. Directeur zonder bedrijf,heeft gelijk, a mang e foyoe sa ye doe dape ete, nou onderzoek heeft aangetoond dat mannen die vrouwen klappen, dat de vrouwen het gewoon leuk vinden, als een man rustig is, vinden vrouwen een soort watje,dus moeye fie tik slag noh,!!!


  Maak melding

 6. Ik hoop dat ze nu gelijk staan en dat de vrouw de andere keren de broek aanhad. De politie heeft gelijk om niet te bemoeien. Ze komen ook geen aangifte doen als ze aan het rollebollen zijn want dat is lekker ze komen alleen als het pijn doet. Als het erg was zou de 1 of de ander wel een contactverbod hebben gehad de keren ervoor.


  Maak melding

 7. Directeur, hoe moet ik weten waarom ze niet weggaat, misschien is het huis van haar en heeft ze nergens anders te gaan (en zo kunnen we nog 100 redenen bedenken). Ik weet slechts dat hij haar mishandelt en dat de politie hem gewoon laat lopen en daarmee het risico neemt dat hij haar vermoordt. De politie zou de zwakkere partij moeten beschermeren, maar doet dat niet. Zullen ze die vrouw ook zonder meer laten lopen als ze uit zelfverdediging om zich heen zou gaan steken of schieten en meneertje daarbij ernstig verwondt?


  Maak melding

 8. Beste mensen om deze gedrag van mannen te verander.
  Is het beste manier dat mannen deze gedrag afkeuren.
  En ik merk dat hier de meeste mannen het ook doen .
  Nu de vrouwen nog.
  Vrouwen gewoon aangifte blijven doen tot dat dit gedrag verdwijnt.
  En mannen die zeggen dat vrouwen een zwak geslacht zijn me mars.
  Vrouwen zijn net zo sterk.alleen veel liever dan die las ede’s.
  Een man / vader moet ook altijd een held zijn voor zijn gezin.


  Maak melding

 9. Mannen houden van feti eerst faya lobi dan feti lobi allebei flinke boete geven en voorwaardelijk straf altijd maar die feti’s alles uitvechten. Het is een vreselijke koppel. Ga faya lobi plukken.


  Maak melding

 10. Dit keer gaat het om een echtpaar of een samenwonende paar en niet een Vader en Dochter.
  De man heeft bewezen, dat hij Het Bloed heeft gegoten en wederzijds liefde is.
  Er is vaker ruzie volgens de politie.
  Twee Zwakzinnigen bij elkaar moeten onmiddellijk HULP gaan zoeken, misschien kunnen
  kennissen, Families hun helpen, voordat het te laat is.


  Maak melding

 11. directeur zonder bedrijf## ben je jaloers dat die vrouw bij haar man blijft neem die vrouw geef haar onderdak en geld verzorg haar in plaats van dom te zeuren sommigen hier kunnen niet begrijpen dat die twee van elkaar houden


  Maak melding

 12. Jan, als die twee van elkaar houden, dan uiten ze dat op een vreemde manier; klappen uitdelen en elkaar aangeven bij de politie. Als mijn partner op die manier van me houdt, dan blijf ik liever alleen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.