Aantal COVID-19 patiënten in ziekenhuizen gestegen van 50 naar 62

2
Vrouw van 97 genezen van besmetting met coronavirus in Suriname
Archieffoto - COVID-19 afdeling in ziekenhuis Suriname.

In Suriname is het aantal COVID-19 patiënten in het ziekenhuis de afgelopen 24 uur flink gestegen. In de ziekenhuizen worden nu 62 personen verpleegd; een dag geleden op zaterdag was dat aantal nog 50. Dat blijkt zondagavond 18 april uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Het afgelopen etmaal zijn 36 nieuwe COVID-19 gevallen geregistreerd na in totaal 108 keer testen. Daarnaast zijn er 24 patiënten genezen verklaard. 14 patiënten worden verpleegd op de intensive care unit en 162 personen zijn in isolatie. Het gevreesde virus heeft tot nu toe in Suriname het leven gekost aan 187 personen.

Zondag werd ook bekend dat het aantal COVID-19 patiënten in Nickerie dit weekend is gestegen naar 13. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het Staatslogeergebouw wederom als corona isolatie-faciliteit in gebruik wordt genomen.

2 REACTIES

  1. wordt alleen maar erger , omdat vele mensen zich niet houden aan de covid regels , en zeker ook de schuld van die chineze winkeltjes , ze zijn gewoon open hoor met een luikje , en velen gaan dan toch eventjes luikje winkelen.


    Maak melding

  2. Als de Fransen meer dan 12.000 kg groente en fruit en weet ik veel en nog 5500 liter olie (benzine) uit Su onderschept, hoe tjekken wij de grenzen?? Dus covid mensen kunnen op en neer reizen.
    Dus die hele avondklok in BS
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.