Verdachte dood na politieactie omgeving Powakka

23
Verdachte dood na politieactie
De omgekomen verdachte ligt op de grond naast een gearresteerde 'collega'.

Bij een politieactie in Suriname, is zondag een verdachte om het leven gekomen. Volgens de eerste informatie gebeurde dat nadat RBTP en recherche midden vier roofverdachten signaleerden in een gestolen zwarte auto.

Bij een poging ze aan te houden is één van de verdachte komen te overlijden nadat vuurwapengeweld was gebruikt. De overige drie verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar politie De Nieuwe Grond.

Het zou vermoedelijk gaan om dezelfde rovers die betrokken waren bij een roofoverval op een taxichauffeuse afgelopen vrijdag. De rovers namen haar zwarte auto mee en dumpten de vrouw.

Verschillende eenheden van de Surinaamse politie zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.

23 REACTIES

 1. Dat is nou jammer………..ik had liever gezien dat ze allemaal dood waren! Dan waren er 4 etterlijers minder.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Nu die andere drie nog , hoeft geen drie kogels te zijn , geef ze een beker azijn met twee druppels zoutzuur of mieren zuur en ook is dit opgelost.


  Maak melding

 3. nu nog die andere drie criminelen , geen drie kogels , maar geef ze een beker azijn met twee druppels zoutzuur of drie druppels mierenzuur, ook deze zaak is dan opgelost.


  Maak melding

 4. Ik vind het prima zoals politie nu haar werk doet en rovers en inbrekers jullie gaan nu wat meer tijd moeten nemen om na te denken.
  Inbrekers en rovers risico.


  Maak melding

 5. En nu dan ook de echte grote vissen liquideren zoals Hoefdraad, Bouterse, Adhin , Sardjoe en noem die hele fascistische drap maar op. Dan pas heeft de politie in Suriname ballen maar ik vrees dat zij die niet hebben. Balloos.
  gemodereerd

 6. Chapeau voor de politie, gaan jullie zo door. Opruimen, deze gasten. En ook de pedofielen, hun pik afhakken. Want Suriname zit vol pedofielen.


  Maak melding

 7. De politie die de rover en crimineel heeft opgeruimd aub, in het bloemetje zetten, die politie man heeft Suriname een dienst, 80 procent na mie egie volk,
  Ik schaam me diep, opruimen aub, politie niet meer praten, want praten help niet, dan 1 antwoord gewoon neerknallen, eerlijke toch???


  Maak melding

 8. Ik keur hun gedrag niet goed. Maar er worden zovaak auto’s gestolen in NL en die dieven hoeven het niet te bekopen met de dood! Waarom is vuurwapengeweld gebruikt? Schoten zij eerst? Beetje vaag allemaal!


  Maak melding

 9. Dit is het gelach die men betaalt. Een vrouw beroven van de taxi en haar dumpen ergens in Berlijn, hoe wreed is dat.
  Nu is het einde roversparade voor je. Je comparanten nog.
  Meedogenloze actie ondernomen tegen een kwetsbare en weerloze die haar werk deed.
  Jij doet het nooit meer.
  Jullie hebben de vrouw een trauma bezorgd.
  Nu heb jij de kogel.
  Erg voor je naasten. Het geroofde kan jouw kosten niet dekken . Dit was je leven, waardeloos.


  Maak melding

 10. Iedereen mag weten dat misdaad niet loont.
  Mijn broertje in Su is overvallen geweest in zijn eigen huis door 4 rovers. Mishandeld met een pistool. Waren gewapend met pistool, houwer, hamer. Hij is uren gegijzeld. De rovers alles gegeven. Geld, telefoons, tv, laptops en nog veel meer. met 1 van zijn pick-ups hebben ze een deel van zijn huisraad meegenomen. Hij heeft het alleen overleefd door mee te werken en alles te geven wat zijn vroegen. WELKOM IN HET PARADIJS DIE DE NDP VAN BOUTERSE EN ADHIN ONS HEEFT ACHTERGELATEN. En deze hufters zullen rustig en vredig nog de laatste adem in hun bed omringd door hun geliefden uitblazen. O, WHAT A WONDERFUL WORLD WE LIVED.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.