Drie coronadoden en 24 nieuwe besmettingen

10
coronadode-coronavirus-covid-19-suriname
Archieffoto - persoon overleden aan COVID-19

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur drie personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Het totaal aantal mensen dat in het land is overleden aan COVID-19 komt daardoor uit op 182.

Dat blijkt zondag 11 april uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt ook dat het aantal nieuwe besmettingen na 123 keer testen 24 bedraagt.

10 REACTIES

 1. is geen enkel corona dat die mensen dood maakt
  is dat ka vacent maakt die mensen dood mt mpp.en dat weet deze rot,kloote regering
  maar 1 ding moeten ze wetten.
  Er is een god en hy slaapt niet..
  gemodereerd

 2. Als dat al zo is want ik vertrouw de cijfers inmiddels voor geen meter meer. We zitten dus nu blijkbaar in een ongekende crisis waardoor het gehele land plat moet voor 2 weken. Maar ondertussen kunnen beleidsmakers naar Miami en Washington. Dit is zo krom. Als de cijfers kloppen zijn die veroorzaakt door dezelfde beleidsmakers die nu dus lekker op vakantie zijn. Er is gewoon geen excuus te verzinnen meer. Dit klopt aan geen kant gewoon. Ik geef het op. Neem nog 4 jaar je njang in dit land en daarna kan je jezelf opdoeken. Hopelijk komen er dan mensen die wel het goed voorhebben met het land. Dit is gewoon rotzooi.


  Maak melding

 3. nou duidelijk genoeg toch , covid is nu de baas en hij-zij houdt van mensen die zich niet aan de regels houden , hun feestje kunnen we alleen tegen houden om zelf niet te feesten en strikt de covid protocollen na te leven , doen we dat zal covid zelf ook geen feest meer hebben.


  Maak melding

 4. Tjoerie. Er was een protest actie dus gelijk meer gevallen en doden. Ook nog van paar dagen terug.
  Meer protest acties komen
  gemodereerd

 5. In heel de wereld heb je het zelfde probleem, New Delhi en Mumbai hebben opnieuw avond klok en is er lockdown, laat 1 ding duidelijk zijn, dit virus komt niet uit China, de onderzoekers hebben de brandhaard van de virus niet kunnen vinden in China, het is daar naar toe gebracht, als ik zie hoe tegenwoordig mensen en bedrijfsleven kapot gaan mede door deze virus, dan doet het pijn,
  Surinamers hou aan de advies, 1 dode is teveel, laat staan 3,
  De mensheid heeft een probleem die maar niet lijkt op te lossen?
  Ik weet het niet, maar het is sari tori?


  Maak melding

 6. Lieve mensen, laat die domme paarse djamoe edes maar gaan feesten en protesteren op leonsberg en bij ocer. Dan zijn we van ze verlost. Ze geloven tog niet, dat covid bestaat. Wel, die bestaat vanaf 25 februari 1980 in Suriname. 😉


  Maak melding

 7. Triest!
  Er liggen nu 10 patiënten op de IC, en je weet wat ze van de IC zeggen.

  Ondertussen is bekend wie de 2 overledenen in su zijn; 2 oudere dames van 80 en 73. Het onderzoek loopt nog.

  Plus, de grenzen zijn open, volle vluchten uit en naar Miami, Nederland, Brazilië. Variant Brazilië is een akelige mix, nu ook in Frankrijk. Waarom zijn de grenzen nog open?
  Persoonlijk denk ik, omdat sommigen nog steeds crunchy peanutbutter en aardbeien prefereren boven suri honing of advocaat en suri kersen.

  Blijf in je oso!


  Maak melding

 8. Latour posse
  Had brunsi geen feest gehouden voor z’n 60e jaardag k denk van wel, wel dan dan laat hij door feesten dan zijn we ook verlost van hem


  Maak melding

 9. Er zijn inmiddels vele mensen van Suriname afkomst gevaccineerd in het buitenland met Astrazeneca en zij leven allemaal nog. Mensen vooral de ongeschoolden en laaggeschoolden praat elkaar geen onzin aan. Houd afstand en ga niet feesten, speel.met je eigen leven en.niet.met die van anderen. Pas goed op jezelf en je gezondheid


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.