15-jarige lockdown-overtreder te Albina verdacht van auto-inbraken

6

Deze vijftienjarige lockdown-overtreder heeft vermoedelijk een aantal auto-inbraken gepleegd in Suriname. De tiener C.V. is zondag rond 21.00 uur aangetroffen aan de Luitenant Weyneweg in Albina waarbij hij als een lockdown-overtreder werd aangemerkt.

Toen hij naar het politiebureau werd overgebracht, gaf hij toe eerder auto-inbraken te hebben gepleegd. Bij hem werd een breekwerktuig aangetroffen dat gebruikt wordt om in te breken in voertuigen. Ook zijn een mes, een schaar en andere goederen gevonden en in beslag genomen.

De Surinaamse politie is bezig met het onderzoek om na te gaan om hoeveel auto-inbraken het gaat. De jeugdige zou ook de camera van een winkel op Albina hebben vernield.

De vijftienjarige zal maandag worden voorgeleid.

6 REACTIES

 1. Ouders willen wel de lusten, maar niet de lasten. Papa was a rollingstone and …mama is working her fingers to the bone!
  gemodereerd

 2. Online petitie aan M Bee en R. Brunswijk, ga persoonlijk naar de verschillende buurten en communiceer met die jongens, tak nanga deng boi.

  Het zijn merendeels nazaten vd binnenlandse oorlog die een uitzichtloos bestaan lijden. Herkenbaar voor de VP, los dit op!


  Maak melding

 3. Halllooo !!! waarom blamen j/jullie de ouders..sorry hor ik ben het daar niet mee eens… d jongeren vn deze nieuwe moderne tijd doen en laten wat z willen ..dat heeft id meeste gevallen nix met de opvoeding t maken dus kappen met dat gedoe over de OPVOEDING…het gebeurd overal ter wereld rijk arm ,wit donker het maakt nix uit…De jongeren van deze tijd zijn zoooo!!! materialistisch easy money willen z….


  Maak melding

 4. Het lijkt meer op dat deze jongeman gewoon op pad ging voor opdrachtgevers. Hij had gewoon teveel proffessioneel gereedschap voor een jongen van 15. Het is de zaak van de politie om uit te vinden waar zijn opbrengsten gingen. En de ouders ook een boete geven voor onverantwoordelijk voortplanten.


  Maak melding

 5. Volgens mij is deze jongen, uiteen boom naar beneden gepleurd !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.