Man in koelen bloede doodgeschoten op straat

16

Bij een schietpartij in Suriname is er zondagavond weer een dode gevallen. Het slachtoffer is een man die diverse keren werd beschoten. Hij zeeg neer ter hoogte van een inrit aan de Nieuwzorgweg.

Vermoedelijk is er sprake van meerdere daders. Ze zijn na het schieten met hoge snelheid in een auto gevlucht. Het is nog onduidelijk wat hun motief is geweest.

Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.

16 REACTIES

 1. Als de Rovers en dealers en niet te vergeten derest van het tuig elkaar afmaken wie weet krijgen de Inwoners dan het verdiende rust en vrijheid waarnaar men op zoek is, maar van één Soort zullen we waarschijnlijk nooit Verlost worden en dat zijn de Stelende Politici die zichzelve verrijken.


  Maak melding

 2. Pres,,,,,je moet nu ,,,,verplicht,,,, harde maatregelen treffen, leuk of niet…
  De tijd van tje potje is er niet meer..
  Dus treed op of maak ruimte voor iemand anders.. zo kan het niet verder gaan..

  Wet is wet reht is recht de tijd van spelen is voor bij..
  We lijden al genoeg in het land….
  gemodereerd

 3. Alweer eentje die liggend wacht op de 6 planken om vervoerd te worden. De daders zullen wel niet worden opgepakt, zoals Hoefdraad en diverse afrekenmoorden in Suriname, want de politie heeft niet de mankracht en de tools om dit tegen te gaan.
  Sranang skeer ja zelfs ambassades krijgen geen geld en personeel ontvangen niet tijdig hun salaris.
  Tja en dan nog gaat deze regering de bekenden, het is publieksgeheim, niet achterna om al het gestolen geld terug te halen.
  Er is wet en regelgeving akkoord maar je kunt alvast toch welwillende groepen aan het werk zetten om dit te achterhalen.
  Kijk maar naar bijvoorbeeld Adhin de vice president die kun je toch alvast aanpakken door zijn bankrekening te bevriezen en zijn onroerend goed alvast beslag op leggen zodat het niet vervreemd mag worden.
  Onroerend goed van Hoefdraad daar lees je niet dat de overheid beslag heeft gelegd nog op zijn bankrekeningen en nog om hulpverzoek aan andere landen om na te gaan indien Hoefdraad bankrekeningen heeft in het buitenland


  Maak melding

 4. Moksie alesi is elke dag aan het vergaderen met prade ,belfort en vp.om de criminaliteit in Suriname snel op te lossen.Toeristen jullie zijn gewaarschuwd om niet naar Suriname te gaan.


  Maak melding

 5. Wat een ellende: is het een soort afrekening circulatie geworden.
  en nog steeds geloven dat mooie Su een veilig land is.
  Mooi niet, al hoewel wordt beweerd, wie houdt wie voor de Gek.
  Toeristen graag uitwijken naar andere landen.
  Het ergste is in zicht. wat doen de autoriteiten.


  Maak melding

 6. @@Kali Madjoe. Ik bemoei me niet met die vieze politiek maar één ding heb je wel gelijk. Al hoe graag ik naar Suriname wil komen om te genieten van het prachtige klimaat en een lekker potje hengelen, zoals je zegt blijf ik lekker in Nederland. Ik heb niets verder te zoeken in die derde wereld land!


  Maak melding

 7. Daga interprise
  Gelijk heb je ik zou Ned niet verlaten Daar word noooooooooooooit iemand op straat doodgeschoten Ze zijn heeeeeeeeeeel lief voor elkaar


  Maak melding

 8. Als de politie ongestraft kan moorden wat verwacht je dan.

  Hoop niet dat men met hun schietclub bepaalde bevolking als schietschijf gaat gebruiken.


  Maak melding

 9. Het rechtssysteem in Suriname meet met twee maten. Alle zeilen worden bijgezet om rovers, dieven en moordenaars op te pakken, maar het oppakken en berechten van politici die frauduleuze handelingen hebben gepleegd, heeft geen prioriteit. In de zaak aloe baba zijn 3 loopjongens veroordeeld, maar de hoofd verdachte loopt nog steeds vrij rond. En aan het feit dat boefdraad nog altijd niet op de interpol lijst staat, zit ook een luchtje. Blijkbaar is dat onderdeel geweest van de deal die met bouta is gemaakt. Hij kan nog elke dag genieten van het geld dat hij achterover heeft gedrukt. Ook lees je nergens dat de Korpschef (prade) of de Minister van Juspol (moks-aleisi) navraag doet bij Interpol waarom het zo lang duurt.
  In mijn beleving wordt er een grote toneelvoorstelling opgevoerd en zal alles in de doofpot worden gestopt. Echter, de acteurs zijn zo slecht dat ze allemaal door de mand vallen.
  Who is fooling who….


  Maak melding

 10. Hoop niet dat de gemoederen in SU, na al die criminaliteit, zo verhit raken dat Surinamers het recht in eigen handen gaan nemen. Want als naar het punt van ‘moe zijn of balen’ komen gaan de meeste burgers zich bewapenen en hun familie + eigendom beschermen. Met alle gevolgen van dien. Ai boi, minister. Doe wang san, voordat a situatie explodeer.


  Maak melding

 11. Daga interprise&co
  Blijf maar lekker in Nederland want overal ter wereld kun je hengelen. Ja dat is waar toch er is overal vis.
  Maar in Nederland heb je geen oerwoud en rivieren en de natuur als in Suriname dus ik zal blijven gaan naar Suriname. Ja alleen moet je uitkijken waar je naartoe gaat en met wie.


  Maak melding

 12. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Man in koelen bloede doodgeschoten op straat.
  Dus hij werd dodelijk geraakt door een (illegale) VUURWAPEN.
  Wie de DADER(S) is of zijn, is nog niet bekend.

  @Bigi Sma 12 april 2021 At 10:26
  Them Right.

  @Boesskowtoe 12 april 2021 At 14:27.
  Je komt niet zomaar op de INTERPOL LIJST.
  Vooral als het betrekking heeft op een (ambtsdrager) tijdens het onderzoek door Justitie.
  Maar ook als hij veroordeeld is.
  In dit geval is deze BOEFDRAAD plotseling van het toneel verdwenen.
  En dan is het de taak van het KPS om alles in werk te stellen, om deze SCHURK te vinden.
  Maar wij als reageerders, weten ook niet wat voor smerig spel in deze wordt gespeeld door het ministerie van Justitie, het KPS en de regering.
  Hij staat zogenaamd wel op een lijst van het KPS met OPSPORING verzocht naar de verblijfplaats van HOEFDRAAD alias (BOEFDRAAD).

  Maar hij is reeds veroordeeld door de rechter in Suriname.
  Dus het volgende kan in deze gewoon worden toegepast.
  De regering en justitie kan het volgende overeen zijn gekomen om beperkende maatregelen toe te spitsen op het bevriezen en het ontnemen van vermogensbestanddelen van de veroordeelde HOEFDRAAD alias (BOEFDRAAD), die als verantwoordelijk
  geïdentificeerd is voor het verduisteren van Surinaamse overheidsmiddelen.

  Maar ze durven dat niet uit te voeren.
  Want wij worden gewoon voor de GEK gehouden door de Surinaamse autoriteiten.
  Ook durven de Surinaamse journalisten geen vragen hierover te stellen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.