Rovers doen zich voor als klanten en beroven taxichauffeuse van auto

10
Rovers doen zich voor als klanten en beroven taxichauffeuse van auto

Een taxichauffeuse in Suriname is vrijdagavond beroofd van haar zwartgelakte Toyota Ist (foto), SRD 300, een mobiele telefoon en documenten. Zij is beroofd door drie rovers die zich voordeden als klanten.

De vrouw haalde de mannen bij een hotel aan de Gonggrijpstraat op. Zij lieten haar rijden naar de Cultuurtuinlaan waar zij de chauffeuse hebben beroofd en geblinddoekt. Vervolgens reden zij met haar naar Para en dumpten haar te Berlijn. Zij reden weg met de gestolen auto en overige spullen.

Een van de rovers was gewapend met een vuistvuurwapen waarmee hij het slachtoffer heeft bedreigd. De vrouw liep geen letsel op. De Surinaamse politie is bezig met het onderzoek. 

10 REACTIES

 1. In zo’n geval moet het taxibedrijf wel aan de bel trekken als ze merken dat een chauffeur niet reageerd voor een nieuwe rit of te veel afwijkt van zijn werkgebied. Volgens mij werken de meesten ook met GPS, dus is makkelijk te achterhalen waar de chauffeur zich bevind.


  Maak melding

 2. Ook hier heb ik een mooie alternatieve straf voor deze klootzakken, 1 met zijn drieën van de Bosje brug duwen. 2 Met benzine besprenkelen en in de fik steken, maar de auto moet wel 15 meter bovengronds hangen. ”Dit is een mooie straf dat ik met een cijfer 10 waardeer”

  sari tori

  Jacko.
  gemodereerd

 3. Er is een GPS in die auto, dus hoop ik dat deze rotzk snel gevonden worden.

  Sorry, maar de ABOP gaat over de politie, maar ze hebben helemaal geen kaas gegeten hoe ze een beleid moeten maken om zaken op orde te krijgen.

  Brunswijk wil president van Su worden. Su wordt gelijk een broertje of zusje van een van die Afrikaanse landen waar dit gedrag heel normaal is.


  Maak melding

 4. Voortaan geen mensen ophalen in een hotel of apartementen.Een kennis van mij was ook precies zo vermoord .Hij reed voor tourtonne s taxi.De auto heeft wel gps maar die rovers niet.
  gemodereerd

 5. Door deze vele misdaden blijft het een onveilige situatie.
  en dan maar roepen dat de geliefd Suriname een veilig land is.
  Het zijn 90 procent van de daders van dezelfde cultuur.
  Mensen moeten het zekere ondernemen van dit werk.


  Maak melding

 6. Risico van het vak.
  Trouwens, in Suriname kent elk vak vandaag de dag een verhoogd risico.
  Het land is in 10 jaar naar de malle moer geleid en de boodschap aan de schoolverlaters was: met een geweer kun je alles bereiken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.