Automobilist verleent geen voorrang: twee gewonden en flinke schade

5
Automobilist verleent geen voorrang: twee gewonden en flinke schade

Bij een aanrijding aan de Zonnebloemstraat in Suriname zijn vrijdagochtend twee gewonden gevallen en was er sprake van flinke materiële schade, zoals op de foto te zien is. Dit nadat een automobilist geen voorrang verleende aan een pick-up.

De pick-up reed rond 08.50u over de Zonnebloemstraat gaande richting de Gemenelandsweg. De personenauto kwam vanuit de Kamperfoeliestraat en verzuimde daarbij voorrang te verlenen aan de pick-up.

Het gevolg was een zware aanrijding waarbij twee personen gewond raakten. De Surinaamse politie schakelde een ambulance in, die een van gewonden naar de Spoedeisende Hulp (SEH) bracht. De andere gewonde ging op eigen gelegenheid naar de SEH.

Een sleepdienst werd ingeschakeld om de voertuigen af te voeren. De politie van bureau Nieuwe Haven heeft de zaak in onderzoek. De ambulance ter plekke:

5 REACTIES

 1. Aan de Surinaamse justitie een advies laat de brokken piloot opnieuw examen laten afleggen, schijnbaar is men vergeten wat voorrang betekent??


  Maak melding

 2. Wanneer komt dat verkeerslicht in orde?? Al weken werkt het niet. Gevaarlijk kruispunt
  gemodereerd

 3. 2 meter en 3 meter vooruit en achteruit rijden, en een fles whisky en een aantal broodjes kip, en je bent glansrijk geslaagd.
  ”De rest is niet belangrijk” rijden maar !!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. In Suriname houdt men zich aan geen enkele regel en wil men niet wachten. Het verbaasd me dat ze nog remmen want ook dat is een probleem voor ze.
  En ze hebben ook nog koko be want richting aangeven bestaat bij heel veel ook niet. Maar wat wil je als er geen consequenties zijn voor zulk gedrag. Want het gezag doet er niets aan.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.