maandag, april 15, 2024
HomeNieuws uit SurinameMinister Ramadhin voor privé plichtplegingen naar buitenland met gezin

Minister Ramadhin voor privé plichtplegingen naar buitenland met gezin

-

Does Travel - naar Suriname

Het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid heeft zojuist bekend gemaakt dat minister Amar Ramadhin van 10 tot 20 april vanwege privé verplichtingen afwezig zal zijn. 

De minister is, na overleg met het staatshoofd, in deze periode voor privé plichtplegingen rakende zijn professie in het buitenland meldt het ministerie. Op deze reis, die de minister overigens volledig op eigen kosten onderneemt, zal hij vergezeld zijn door zijn gezin.

De waarneming zal gedurende deze periode in handen liggen van de minister van Defensie, Krishna Mathoera.  

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

25 REACTIES
 1. Het is nu wachten op de reacties v individuen, die deze minister het hardst uitschelden. Het gescheld op social media vanuit de Noordzee is al begonnen.

  Had hij de regels versoepeld, met als gevolg stijging besmettingen, dan zou hij ook schuldig zijn, volgens hun.
  Het is nooit goed genoeg als je negatief bent ingesteld.


  Maak melding
 2. Ja het blijft weer onweren hoor. Op eigen kosten uitlandig in verband met zijn professie maar waarom moet hij zijn gezin meenemen ?


  gemodereerd
 3. Ik vind niets mis aan. Hij is ook mens en ook een privé leven,dus moet toch kunnen. Maar tja!. Hoge bomen vangen veel wind!. Wens hem een goede reis.


  Maak melding
 4. Dus je pakt je boeltje en gast met gezin op vakantie en wilt Su in lockdown laten.
  Is je vakantie binnen 1 dag beslist???


  gemodereerd
 5. Minister yu…….nu ga je weg yu…..jullie nemen een kiek op het volk met jullie lockdown. Die grote arm daar boven gaat je leren kaolo. Go chillen, er is Corona ja, voor die schapen die jou volgen.


  gemodereerd
 6. ”het gescheld op social media vanuit de Noordzee is al begonnen”,typisch Surinaamse mentaliteit om gelijk conclusies te trekken zonder de rede te weten.Het zal geen onderschatte funktie zijn,hier was onze minister Bruno Bruins flauwgevallen tijdens de persconferentie ,ondanks dat hij een”capabele” man was,dan moet het toch heel wat zeggen.Weet je wat Jullie Surinamers;Alles in Suriname is duur er heerst armoede en tochop z’n surinaams gezegt,,Oen Go Foeroe toch.


  Maak melding
 7. Deze incompetente en niet capabele minister heeft een groot gemis aan organisatorisch talent. In de verste verte komt hij niet in de buurt van de vorige minister van Volksgezondheid. De taak die hij moet uitvoeren is hem te machtig. Een goede minister blijft op zijn post in deze tijd van Covid die massaal om zich heen begint te grijpen in Suriname. De minister vlucht naar de VS om een bezoek te brengen aan zijn psychiater. Dat hij zijn hele gezin meeneemt naar de psychiater heeft volgens mij met de therapie te maken die hij moet ondergaan. De minister ondergaat in de VS een systeem-gerichte-therapie.


  gemodereerd
 8. Esmerald 10 april 2021 At 18:28
  Het is nu wachten op de reacties v individuen, die deze minister het hardst uitschelden. Het gescheld op social media vanuit de Noordzee is al begonnen.
  ====================

  Er waren al maatregelen genomen. Namelijk de vervroegde avondklok vanaf nog maar 3 dagen geleden. Hij heeft vrijdagavond om half 10 uit het niets een direkte total lockdown laten afkondigen omdat er een zogenaamde spoed was. Die is anderhalf uur later weer ingetrokken en meneer zit nu met zijn geliefde en kinderen in Miami terwijl geen hond met een Surinaams paspoort het land uit kan. Dit klopt gewoon niet. Ik zal wel weer uitgemaakt worden voor vuil maar met een beetje stel hersenen snap je dat dit niet klopt. Zelfde als Ramdin die op de radio toegeeft voor privezaken bij familie in Washington zit maar wel de hele dag zoomcalls doet voor z’n werk.
  Ik denk eerder dat ze al vroeg geboekt hadden voor de paasvakantie en baalde toen de scholen in plaats van 2 weken besloten maar 1 week vakantie te houden om de achterstand in te lopen.


  Maak melding
 9. Niemand mag opp reis. Je vrouw en kinderen ook niet. Of gaan ze professorbal ergens worden.


  gemodereerd
 10. Hij gaat gewoon mee met de rest naar usa. Hij betaald zelf de kosten. Ook voor de beveiliging???
  Deze mensen liegen dat je van ze walgt.
  Pcs hft geen medicijnen en men gaat op vakantie


  gemodereerd
 11. w…y , ga met robje g aan de haal hij lust wel een snoepje , maar wees snel deze gay gaat zo ook vluchten , covid heeft hem al gewaarschuwd , o ja hij vlucht met de 777 van de slm .


  Maak melding
 12. De paarse ratten piepen alsof hun leven ervan af hangt. Met als grootste drol robgetverderie, die elias de hemel inprijst. Laat elias die 450000 euro van zijn dochter terugstorten in staatskas. We weten niet wat er aan de hand is. Dus hush paarse puppys.


  Maak melding
 13. Ooohh stelletje baby’s, moet de minister je handjes vasthouden tijdens de lockdown. Heb je geen partner of zo. 🤨😅😂

  Ik vind dat de Regering doordraait met het verstrekken van informatie. Transparantie is oké, maar dit gaat te ver. Het is onnodig om te vermelden dat de minister 10 daagjes afwezig is op eigen kosten.

  Onderscheid moet er zijn. Die lui aan de Noordzee, hitsen de suri’s op. Vraag ze wat Nederland ervan vind dat hun Defensie minister afwezig is. Nederland vind helemaal niets, het is niet hun business.


  Maak melding
 14. Is dit zo moeilijk om te begrijpen?

  De minister neemt beslissingen op advies van het outbreak management team, BOG, de ziekenhuizen en andere professionals. Hij rolt niet uit zijn bed om binnen 1 seconde te besluiten; oké ik heb nu zin in een lockdown, yeahh. Ik sluit ze lekker op en ga op vakantie. Onzin natuurlijk.

  Blijf in je oso!


  Maak melding
 15. Beste RobG
  laat ik vooraf stellen dat de nieuwe regering veel trekjes heeft van de vorige. Ze is niet echt transparant, gebruikt verhullende taal. Ook in het onderhavige dat is niet handig.
  Het valt een beetje tegen maar toch waar de vorige regering alle beloften brak en vanaf dag nul op rooftocht was kan dat moeilijk van deze regering gezegd worden. Er is immers niets te roven overgebleven.

  Het zou handig zijn wat duidelijker te zijn waarom de prive persoon wel kan reizen. welke noodzaak er is. Dat is lokt reacties uit. in de geest van de Waard vertrouwt zijn gasten zoals hij zelf is.

  Nu laat mij u er aan herinneren hoeveel vaag omschreven reizen zonder reden, zonder verslag, zonder resultaat u toegejuicht heeft.
  Wat denkt u van de betaalde reizen en de HBO studie overeenkomst met een familie lid van de vorige minister van Gezondheid die onlangs aan het licht kwam. Een minister die u zo op hemelt en die niet meer blijkt te zijn dan een fraudeur.


  Maak melding
 16. Wij moeten wel bij de les blijven, nu niet gaan muggenziften over bijzaken. De Minister is bezig met een strijd tegen COVID-19. Ramadhin is Minister, heeft een publieke functie, hij is geen profvoetballer bijvoorbeeld, die mag reizen, maakt beleid waarin een ieder zich moet confirmeren, dan is het voor de burger toch moeilijk te behappen dat hij wel naar het buitenland mag voor privé, met gezin en de burger niet. Wat wordt bedoelt met ‘privé plichtplegingen rakende zijn professie’, ????????. Zie artikel.
  Voor Staatszaken mag hij wel naar het buitenland maar voor privé onder deze omstandigheden is onverstandig.
  Reist hij met een diplomatieke pas?
  Hij ondergraaft zijn eigen autoriteit. Als hij wilt uitrusten kan hij dat doen in eigen land.

  Het is niet voor even 10 daagjes naar het buitenland, onder normale omstandigheden geen probleem, maar waar er een verbod is ingesteld voor privé reizen naar het buitenland, kan dit dus niet!!!!!


  Maak melding
 17. Deze periode is zeker NIET om op REIS t e gaan.
  of hij gaat op zakenreis of familie bezoek, die misschien ZIEK is.
  Tenminste kan het gezegd worden: zo simpel is het.
  anders is het Vreemd voor de bevolking.
  Minister van Volksgezondheid spreek het volk toe in alle opzicht.


  Maak melding
 18. @Jojo, deze regering heeft als eerst haar pionnen op bepaalde functies geplaatst. Vervolgens zal de fase van het roven beginnen. READ MY WORDS.

  Deze minister die bijna omvalt is ook een figuur die zijn familie het beste van het beste gunt. Geagiteerde tongen beweren dat hij zijn familie ook naar de VS heeft meegenomen om zich te laten injecteren met een betere kwaliteit vaccin. Voor geen cent laat hij zijn familie met Astra Zenica vaccineren. Waarschijnlijk krijgt zijn hele familie een vaccin die niet in opspraak is geweest. Tongen beweren dat hij gaat voor ” Moderna “.


  gemodereerd
 19. Hahahaha, fase van roven gaat beginnen? Robgetverderie, er is NIKS meer om te roven! Opa D en zijn paarse criminele boevenbende hebben ALLES al geroofd en GEEN kruimel, zelfs voor het verarmd surinaams volk, achtergelaten. Dus hush paarse puppy.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES