Lionel Zweers aangehouden voor verduistering bedrijfsgeld

17
Lionel Zweers aangehouden voor verduistering bedrijfsgeld
Lionel Zweers in een onderbroek op het Onafhankelijkheidsplein in februari 2020 met een bordje met als opschrift ‘Saka Koers’ om zijn bezorgdheid te uiten over de stijgende wisselkoers van de US-dollar.

De Surinaamse activist en politicus Lionel Zweers (36) is woensdag in verzekering gesteld. Hij heeft een valse aangifte gedaan van een beroving aan de Tweekinderenweg.

Hij beweerde dinsdag aan de Tweekinderenweg beroofd te zijn van een tas inhoudende 2000 euro en USD 200. Bij onderzoek van deze verklaring bleek die niet te kloppen. De man zou het geld voor zichzelf hebben gehouden, maar deed alsof hij was beroofd.

Bij zijn aangifte van de beroving gaf hij aan dat hij een telefoontje moest beantwoorden. Hij stopte toen langs de weg waarbij hij kort daarna werd overvallen. Volgens zijn valse verklaring kwam een rover met een wapen en maakte het geld buit.


17 REACTIES

 1. Het zeg al genoeg, met wat voor type hier te doen is, zijn niveau is te laag om te laten begrijpen wie de veroorzaker is van deze ellende in Suriname, in elk geen santhoki en brunswijk??


  Maak melding

 2. Sommige mensen willen dat santhoki met een oplossing komt helaas is dat niet zo makkelijk, imf heeft het voor het zeggen, als ndp en kornuiten geen miljarden had geleend was het nooit zo ver gekomen, dus geduld mensen aub???


  Maak melding

 3. Lionel Zweers aangehouden voor verduistering bedrijfsgeld.

  Lionel Zweers in een onderbroek op het Onafhankelijkheidsplein in februari 2020 met een bordje met als opschrift ‘Saka Koers’ om zijn bezorgdheid te uiten over de stijgende wisselkoers van de US-dollar.

  En nu heeft hij zelf het GELD van een BEDRIJF verduisterd.
  Dus NO ding SAKA zijn eigen KOERS middels zijn eigen “KOKO”.
  Misschien moest hij met het gestolen geld nieuwe ONDERBROEKEN kopen.


  Maak melding

 4. zweers mislukt he paarse nietsnutter en de ndp laat je vallen dus neem vaseline mee hebt je nodig in de jail.
  die andere paarse nietsnutter activist peque is het volgen de slachtoffer.
  en dan die ndp speknek mirande wordt verdedigd door die kan-haai , toevallig of is het zo wat die opperrat bouta zei wij de ndp hebben veel advocaten ter ondersteuning en ze heten allemaal kan-haai.


  Maak melding

 5. Wat bezielt deze crimineel.Deze versleten vooraf gevulde onderbroek heeft hij ook gestolen van zijn buurman.Verder soso bal. Stelt niets voor. Ik krijg plaatselijke schaamte voor dit soort gasten. SIEBRANO Pique, Feller al die drugscriminelen willen hun stem laten horen. En.let wel het gaat weer altijd om geld. Uit geen ze hun mond komt het woord ik zit op school en doe een vervolgopleiding. Lawlaw bebarie fowroe.
  Negatieve aandacht zoekerij.
  gemodereerd

 6. De zoveelste politieke gevangene onder het bewind van ” wo sit ing “. Mensen die kritiek op het catastrofale beleid hebben worden opgepakt. Iedereen die kritiek levert wordt door in de gaten gehouden. De mensen in Suriname diensten. De president is thans de meest gehate persoon van Suriname. Mensen zijn bedrogen, misleid. Men heeft de mensen worst voorgehouden en nu zakt men weg in diepe ellende, armoede.


  Maak melding

 7. Als het op elk gebied krioelt van deze praktijken en de gasten maar doorgaan
  zal toch een dag komen voor de verantwoording.
  Hoe gaat een land dan vooruit .


  Maak melding

 8. @robg: je verdraait hier de zaken en snapt niet dat hij is aangehouden voor verduistering en een valse aangifte.
  Maar ik had ook niet anders verwacht de Pres heeft er hier volgens jullie weer de hand in.
  Njam a lemtjie mi boi bika a teng kong swa. Blijf maar rondjes draaien hier op WKN ooit zal ook jij op de knieën moeten miboi!


  Maak melding

 9. RobG 8 april 2021 At 09:09
  Mensen die kritiek op het catastrofale beleid hebben worden opgepakt.
  ===========================================

  Ik begrijp hieruit dat je het net zo goed begrepen hebt, zoals je ook uit de economie boeken studeerde. Vandaar dat je een nietsnut bent geworden in de maatschappij.

  En hoewel ik het zelf betwijfel, zal ik toch proberen om je hier weer een beetje richting te geven en op weg te helpen. De man is niet aangehouden vanwege zijn vermeende kritiek op het beleid van de regering maar in verband met het verduisteren van bedrijfsgeld en een valse aangifte daarvan.
  Ik hoop van harte dat je hiermee verder kan, want het ziet er niet goed uit voor je mentale gesteldheid en je toekomst.


  Maak melding

 10. Deze man protesteert in februari 2020 tegen de regering Bouterse-Adhin en wordt prompt door een aantal slimstemmers paarse rat genoemd. Het moet niet gekker worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.