Verdachte op dag van invrijheidstelling weer aangehouden na mishandeling celgenoot

4
Gevangenis
Voorbeeldfoto

Een 40-jarige man, die eerder in verzekering was gesteld voor poging tot diefstal middels braak, is op de dag dat hij vrij zou komen wederom aangehouden door de politie. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag. De man J.R. ook wel bekend als ‘Dogla’, heeft een mede arrestant M.J. die op dezelfde dag vrij zou komen, zwaar mishandeld.

Bij zijn wederaanhouding heeft de verdachte verklaard dat hij voor M.J. in het cellenhuis was ingesloten en de cellen baas was. Zijn celgenoot M.J. weigerde om de opdracht van hem uit te voeren en bedreigde hem met de dood. Hierdoor raakten de twee in een handgemeen en liep M.J. een bloedend oog op.

De gewonde arrestant moest voor medische behandeling worden afgevoerd naar het Ziekenhuis. Na medisch te zijn behandeld is M.J. in vrijheid gesteld, terwijl J.R. wederom is aangehouden door de politie van het bureau Waldeck (Nickerie). Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld meldt de politie.


4 REACTIES

 1. Weer in Nickerie wat gebeurt er daar
  Doekhie is echt bezig daar.

  Er staat mi moest een opdracht uitvoeren en dat wilde hij niet.
  Ik vraag me af wat die opdracht was.
  Ik heb zo wel een vermoeden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.