Waterrekening SWM vanaf nu ook te betalen met Uni5Pay+

2
mobiel-telefoon-suriname

De N.V. Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) heeft sinds kort ook de Uni5Pay+ betaalapplicatie toegevoegd aan haar digitale betaalmogelijkheden. Dat heeft het waterbedrijf in Suriname vandaag bekend gemaakt.

Uni5Pay+ is een veilige en makkelijke mobiele applicatie waarmee diverse betalingen via een mobiele telefoon met internetverbinding kunnen worden verricht en wel vanuit elke locatie en op elk tijdstip van de dag.

Bij het voldoen van de waterrekeningen via ‘Utility Payment’ vindt de verwerking meteen plaats en ontvangt de klant een melding van de transactie. Ook is het mogelijk de voorgaande betalingen te bekijken.

De SWM hoopt met deze stap nog meer stimulans te hebben gegeven aan haar klanten voor het kiezen van digitale betaalmogelijkheden in deze uitdagende tijd.

De Uni5Pay+ applicatie kan gedownload worden vanuit Google Playstore (Android), Appstore (iPhone) of App Gallery (Huawei).

Bekijk ook:

2 REACTIES

  1. SWM, ‘soso modo’: met veel show, waarvoor ze zelfs Santokhi van stal haalden, maakten ze bekend dat ze, tegen een kleine vergoeding, je durotank voor je kwamen reinigen. Maar toen ik belde, bleek dat (nog) niet mogelijk te zijn. Wanneer het wel mogelijk is, zullen ze dat in de media bekend maken (dat zeiden ze tenminste).


    Maak melding

  2. Goede zaak dan hoeven mensen geen 8 uur in de brandende zon te staan in lange rijen van hier tot Tokyo.
    En ook nog beroofd te worden van hun centjes.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.