TV: Reshma Roopram in ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’

26
TV: Reshma Roopram in 'Het Mooiste Meisje van de Klas'
Reshma Roopram (foto PvdA)

In het AVROTROS TV programma Het Mooiste Meisje van de Klas is dinsdag 6 april het verhaal te zien van Reshma Roopram. In 2001 werd de Haagse met Surinaamse roots gekozen tot Miss Universe Nederland en acht jaar later maakte ze de overstap naar de politiek.

In haar jeugd werd ze gepest door een grote groep meiden en jongens en dit heeft een grote impact op de rest van haar leven. Reshma’s levensverhaal is een inspirerend verhaal over het onrecht van pesten en hoe ze dat op een positieve manier in haar voordeel heeft laten werken schrijft de AVROTROS.

Zo vertegenwoordigde ze als eerste vrouw met Aziatische roots een Europees land tijdens de Miss Universe Verkiezing in 2001. Acht jaar later kwam de naar Barendrecht verhuisde Roopram in de gemeenteraad voor de PvdA.

Ze schopt het tot wethouder Jeugd, Zorg, Welzijn & Volksgezondheid waarbij ze strijdt tegen armoede. Het verhaal van Reshma zie je dinsdag 6 april om 20.30 uur op NPO 1 in Het Mooiste Meisje van de Klas.

26 REACTIES

 1. Mooie hardwerkende vrouw, op de eerste plaats mooi vanwege haar karakter daarna pas vanwege een mooi uiterlijk. Van huis uit geleerd dat ze voor iedereen open moet staan ongeacht afkomst. Bedankt voor deze rijke opvoeding ma en pa Roopram.


  Maak melding

 2. Over heel de wereld heb je mooie en iets minder mooie vrouwen, bhaai ji het klopt niet wat je schrijft, of je mooi bent niet, een dag wordt je toch een owroe cow??


  Maak melding

 3. Een mooi uiterlijk wil nog niets zeggen. Iemands karakter is bepalend. Ben je mooi van binnen en van buiten dan ben je een Topper. Zo niet verwijs naar de vuilnisbak. Sommigen zien eruit als een beauty maar hebben een rot karakter dat niet te pruimen valt en ga je ze beter uit de weg. Kijk maar om je heen. Mooi is ook niet alles het is dus de buitenkant. Mooi heeft in de meeste gevallen geen toegevoegde waarde.
  gemodereerd

 4. Mooi zijn in holland ik ben ook mooi maar als je iets vraagt aan de overheid dan willen eikels je eerst misbruiken zelfs bij de woningbedrijf blanken zijn heel erg stiekem omdat je mooi bent zelfs bij de politie willen ze je niet geven waar je recht op hebt maar ga ze maar eerst pijpen Netals metoo# ik heb het echt meegemaakt en nog steeds ik ben nu wel heel voorzichtig holland is geen brave land ik kan een hele boek over schrijven. Je wordt in de gaten gehouden en alles wordt van je afgepakt om je eerst te misbruiken seksueel ik fantaseer niet. Geen seks viese blanke oude rat pijpen of bakroe beffer dan geen ander huis krijgen. Ik ken namen en instellingen bedrijven (maar hier in nl gebruiken zulke mensen valse namen ook bij de politie dus mooi zijn heeft keer zijde in holland.


  Maak melding

 5. angela je zal best mooi zijn , maar door al die verhalen die jij de laatste tijd hier zit uit te kramen op WTK , hoe ze daar in Nederland zijn , begrijpen we niet dat je daar kunt leven , en waarom ga je niet naar Suriname dan , als je toch hier zal komen zal het je tegenvallen want hier willen ze ook dat je ze gaat pijpen ouwe hoer , en met je fantasie zal je wel eens het mooiste ratje van de paarse kolonie kunnen worden hier.


  Maak melding

 6. Spiegeltje spiegeltje aan de wand wie is de mooiste van het hele land.
  Surinaamse spiegel: mi no sabi jere, want ik zie dingen , die ik niet wil zien.dus mi mi dati mi e tapu mi ai baja.


  Maak melding

 7. Koos banti, je hebt gelijk hoor. Iedereen is mooi en waardeer jezelf eerst, dat is het belangrijkste. Mensen die zich nog mooier maken zijn diep ongelukkig.


  Maak melding

 8. TV: Reshma Roopram in ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’.
  Ik ga natuurlijk wel even kijken.

  Maar volgens @bhaai: Hindoestanen zijn de mooiste en de leukste vrouwen van de hele wereld.

  @bhaai: Ik heb ook een mooie DAME voor je hoor.
  Alleen werd ze publiekelijk belachelijk gemaakt.

  ‘Vernederde’ Mrs. Sri Lanka neemt juridische stappen: ‘Ik ben helemaal niet gescheiden’ van mijn LIEVE @bhaai.

  Bron: (ad.nl) Laatste update: 05-04-2021
  Een publiekelijk gediskwalificeerde winnares van een missverkiezing voor getrouwde vrouwen op Sri Lanka neemt juridische stappen, omdat zij naar eigen zeggen onterecht is beschuldigd van valsspelen.
  De 31-jarige Pushpika De Silva moest gisteravond op het allerlaatste moment haar kroon inleveren omdat zij van haar man zou zijn gescheiden.
  De vrouw ontkent dat in een verklaring ten stelligste. ,,Ik ga stappen ondernemen tegen het onrecht en de vernedering die mij is aangedaan.”

  De finale van de jaarlijkse missverkiezing, die plaatsvond in The Nelum Pokuna Theater in hoofdstad Colombo, verliep aanvankelijk zonder problemen.

  Maar toen deelneemster Pushpika De Silva (35.000 volgers op Instagram) werd verkozen tot winnares, brak backstage grote paniek uit.
  De Silva zou een gescheiden vrouw zijn en dat ligt in het conservatieve en multireligieuze Sri Lanka nog altijd gevoelig. Ook zou het strikt tegen de regels zijn.

  Nog een prettige dag verder.


  Maak melding

 9. @koos banti jij en @ wat echte Gigolo mannelijke ouwehoeren ga voetballen voor Diaspora jullie zitten als hysterische dol gekken ziek geworden gestoorden steeds te reageren op mij jullie homo’s heb ik geen zin om op jullie zieke schrijven te reageren . Slaap lekker verder jullie leven in een zieke wereld. Gigolo’s zijn jullie.


  Maak melding

 10. @koosbanti en @ wat jullie lullen homo’s pijpen elkaar in lerenbroek. 2 homo’s zijn jullie niet meer dan dat ouwe lullen elkaar pijpen.


  Maak melding

 11. Er wordt hier met ”vleeswaren en leren pijpen” gegooid , ik voel me helemaal thuis !
  @ Angela<<<< niet boos worden, je moet leren "incasseren'' hoe waar en wanneer weet ik niet. We zijn allemaal al volwassenen het moet kunnen, de boog kan niet altijd gespannen blijven. @ Bhaai Je bent zeker één kennig om te beweren dat de hidustaanse vrouwen de knapste zijn, over de hele wereld. Onder ieder ras heb je knappe en minder knappe vrouwen en mannen. Ik heb liever een minder knappe vrouw met een hoge IQ, en die met geld kan omgaan. Dan heb ik dan alles in mijn leven, die mijn hartje begeert .

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 12. Beste famiri, zo wordt Waterkant wel een rioolblad vol domme reacties.
  Waarschijnlijk vindt de redactie van dit blad alle waardeloze commentaren prima!!!!

  Het gaat je goed, Gado de wi fesi mang.


  Maak melding

 13. Eunice Bharatsingh deed al in 1979 mee als miss Nederland mee aan miss universe.
  gemodereerd

 14. Ze is inderdaad een mooie vrouw. Ze is gepest uit jaloezie. Gelukkig is het goedgekomen met haar. Overal heb je mooie vrouwen en minder mooie vrouwen en dat wij als mannen ook.


  Maak melding

 15. Wanneer je als Surinaamse in een klas met alleen bakra meiden zit, is het niet zo moeilijk om tot het mooiste meisje uit de klas uitgeroepen te worden.


  Maak melding

 16. Ik vraag me af door wie is zij allemaal gepest hindoestaanse en antilliaanse creools of bakra ik ken ook veel zieke pestluizen onder hindoestanen vrouwen en meiden hun zijn ook niet zo lief ook rot antilliaanse creools surinaamse kaapverdiaanse pestvlooien in nederland is het mij ook overkomen ook met turken en marokanen ik zie ze als Parasieten hun denken ver te komen mer roddelen. Paarden shit zijn hun die vrouwen . Ook mannen pesten ook paarden shit zijn hun. Zij ziet er wel goed uit.


  Maak melding

 17. Hindoestaanse vrouwen behoren zeker tot de mooiste vrouwen ter wereld. Maar niet allemaal. De meeste van nu denken alleen aan Bollywood en dat soort onzin.
  Geen enkele land ter wereld heeft zulke mooie vrouwen, moeders, zusters en dochters voortgebracht als India.
  Welke andere land heeft heilige vrouwen als Sita, Radha, Rukmini, Sachi, Gargi, Savitri, Arundhati, Mira, Tara (Harischandra), Kunti, Subhadra, Draupadi, Padmavati om slechts enkele te noemen, aan de wereld gegeven? Deze prachtige moeders hebben allemaal een voorbeeld van Hoge Spiritualiteit gegeven met hun leven.
  Wat te denken van Arundhati? Deze vrouw was zo Heilig dat wanneer ze op reis ging, er een kilometer voor haar een man met een trom liep om iedereen te waarschuwen: Arundhahi komt zo langs. Iedere man die haar met wellustige blikken zal bezien (ze was echt bloedmooi, maar ook heel spiritueel) zal voor het leven blind raken. Dat was geen dreigement, want omdat dit regelmatig gebeurde, besloot zij om voortaan levens te sparen en alle wellustige mannen bij voorbaat te waarschuwen en de kans te geven hun ogen te sparen, het zo aan te pakken. Dus zelfs op de wellustige mannen viel haar genade.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.