donderdag, december 7, 2023
HomeNieuws uit SurinamePresident: 'Pasen een tijd van hoop en vreugde'

President: ‘Pasen een tijd van hoop en vreugde’

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse president Santokhi heeft op zondag (1ste Paasdag) zijn boodschap uitgesproken, welke als volgt luidt: Pasen is een tijd van hoop en grote vreugde voor miljoenen christenen over de hele wereld. Dit festival markeert de opstanding van Jezus Christus na zijn kruisiging op Goede Vrijdag.

Het is een tijd om de verlossing door Gods hand te vieren. Voor mij houdt de viering, de belofte in van een nieuw begin, nieuwe benaderingen en goede vooruitzicht voor een betere toekomst. Pasen is de triomf van hoop over wanhoop, van geloof boven twijfel. Dit is een tijd van hoop en vrede, ons hart wordt vervuld met de Geest, met Gods liefde, Gods vreugde en Gods kracht.

We herinneren ons de nobele gedachten van Heer Christus, vooral zijn niet-aflatende toewijding om de armen en behoeftigen kracht te geven. Het leven en de leringen van Jezus hebben mensen door de eeuwen heen geïnspireerd om te streven naar een betere wereld en een zinvoller leven. Het geeft ons de kracht om een mooie toekomst tegemoet gaan.

Indachtig de paasboodschap zal ik als president een wezenlijke bijdrage leveren aan het bestendigen van een sociaal rechtvaardige samenleving. Voor mij als president is Pasen een tijd van hoop en vernieuwing, en ik geloof in een betere toekomst voor onze samenleving. En ik ben ervan overtuigd dat we het land Suriname, samen zullen redden.
Suriname wordt geteisterd door covid-19 pandemie. Laten we onze collectieve vastberadenheid bevestigen om de uitdaging van de covid-19 pandemie te overwinnen en een gezond Suriname creëren. In volle hoop, geloof en liefde wens ik alle Surinamers een vrolijk en gezegend paasfeest toe. Zalig en vrolijk Pasen aan u allen!

God bless.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
 1. Gefeliciteerd met Pasen. Minder ikke en de rest stikke ,is wel van toepasing. Jezus heef zich volkomen belangeloos ingezet voor de mensheid. Dat was zijn job. Een rijke jongeling wilde zich scharen achter Jezus. Toen Jezus hem vroeg om zijn rijkdom af te staan, is de rijke jongeling met de staart tussen de benen verdwenen. Een gevaarlijke wereld is het waar mensen uitsluitend aan geld denken. Ikke ikke en de rest stikke.


  Maak melding

 2. Pasen is het feest van overwinning van het Leven op de Dood.
  Hoop dat er overlevenden blijven in Su.
  De armoede is moordend.
  Kom niet met je dom ding Chan. Zeg liever niets


  Maak melding

 3. @wendy
  Wat voor een waardeloze poep pratende ( waar het hart van vol is ) geval ben jij ? Ten 1e wie ben jij om te denken dat jij tegen je president zo kan praten ? respectloos en zeker geen manieren van thuis meegekregen…Typerend …Als jij beter weet waarom ben jij geen pres geworden? Omdat je bij voorbaat niet capabel bent … Ten 2e is jou eigen Dikke schuld dat je vindt dat je pina, had je maar jaren geleden de juiste keus moeten maken, echt/hard werken en niet voor de ” gratis pakket ” moeten gaan. Ten 3e met mensen als jou ( ongeacht etniciteit) zal Su nooit vooruitgang boeken stuk laffe parasiet.. Heb jij al iets voor de bevolking van je eigen land gedaan ? Als Suriname Jezus is, zou jij het … van Judas willen zijn…voor gratis dit en dat …Chop chop aan het werk en als het je niet bevalt …donder je op uit Suriname ga je waar je oorspronkelijk vandaan komt of ergens waar je ongestoord met je lowlife-style door kan gaan !!Fijne dag !!


  Maak melding

 4. Inderdaad heeft Jezus zich volkomen belangeloos ingezet voor de gehele mensheid. Daartegenover heeft Chan zich alleen ingezet voor familie en vrienden. En de rest van de bevolking mag in armoede leven.


  Maak melding

 5. Ik geloof in veel, doch behoort niet tot een lichtgelovige.
  Leven met hoop en sterven van verwachtingen is nuet mijn ding.
  Mooie woorden PRES, Mooie woorden.
  Wij hier in Suriname worden niet geteisterd door de covid pandemie, wij worden overspoeld met hebberige en nietsontziende boevenbende en rovers.
  Wij komen er wel en rebkiste waarvan. Imaginaire belichaminging zal ons niet redden.
  Ons inzetten voor de samenleving, integer en transparantie is het enige dat ons zal redden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES