Vrouw steelt spullen in winkel en verstopt ze onder jurk

16
stelen-in-winkel-en-verstoppen

Een 50-jarige vrouw is deze week in Paramaribo aangehouden voor diefstal van koffie en melkpoeder uit een winkel.

Zij ging in de winkel en nam de spullen. Zij had een jurk aan en wist de koffie en melkpoeder bij haar middel onder haar jurk te verstoppen. De vrouw verliet daarmee onopgemerkt de handelszaak in Suriname.

De winkelier ging de camerabeelden na en ontdekte de diefstal. Hij zag hoe de vrouw de diefstal had gepleegd. Naderhand kwam de vrouw weer naar de winkel. De winkelier herkende haar in een oogopslag en schakelde de politie in die haar ter plaatse heeft aangehouden.

De vrouw is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

16 REACTIES

 1. Schaamteloze toestanden. Stelen is nooit lonend. Wanneer je wordt gepakt, ga je er zeker voor boeten.
  gemodereerd

 2. Situatie fu a kondre maar ete mi ie no musu fu dringie koffie maar zo te zien verkoopt ze het weer
  gemodereerd

 3. Deze vrouw had zin in een gratis bakje koffie , ze nam koffie en melkpoeder mee , ze zal wel geen suiker in de koffie doen anders had ze ook nog suiker meegenomen, dit wordt een duur bakkie koffie.
  gemodereerd

 4. Voor koffie ga je de bak in en voor miljoenen kasreserve fraude bij centrale bank lopen de daders gewoon ergens vrij rond en dan hebben we het nog geeneens over daders van moorden die tot nu toe gewoon in Paramaribo aan het chillen zijn; surinaams recht heet dit
  gemodereerd

 5. Ook de kruimeldief is een dief. Crimineletoestanden.
  Het begint bij klein en later volgt de grote slag. Diefstal is diefstal.
  gemodereerd

 6. @ …APEstaartje Boeboe bit Sjori 2 april 2021 At 23:47
  Schaamteloze toestanden. Stelen is nooit lonend. Wanneer je wordt gepakt, ga je er zeker voor boeten.
  …………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………………………..
  SLEEPING …BOE BOE bit SJORIE,..de vrouw wordt vernedert,zij steelt om te eten,tijdens Bouterse had jij de grootste mond,NU IS ER ARMOEDE,..NEPOTISME,.CORRUPTIE bij t leven daarover hou jij jou SNATER stijf dicht,omdat je verliefd bent op CHAN.?
  gemodereerd

 7. Ze wilde waarschijnlijk een Koffie zaak beginnen
  Nou dat is haar duidelijk gelukt
  De klanten bevinden zich in het cellenhuis en de Verkoopster(dievegge ook)
  Ze moet haar naam veranderen in Koffie Mama
  gemodereerd

 8. Ik neem die mevrouw niets kwalijk want die prijzen rijzen de pan uit. Met hun kleine salaris moeten die mensen veel doen.
  CHAN3💩 EH KIER DING SMA.
  gemodereerd

 9. De gedachte en het nut achter de Kotobere wordt hier duidelijk misbruikt. Deze kan omnogelijk opvoeren dat ze uit stelen ging voor haar kinderen.
  gemodereerd

 10. De koffie heeft ze onder haar jurk verstopt…..lekker fris daar….de koffie zal daardoor zeker wel ruiken naar….onvervalste…. Surinaamse boko….boko….!!!!….Nafoe fadong flaw direct……
  gemodereerd

 11. @ John

  Het gebeurt ook in NL, hoe meer je steelt hoe minder de straf. Als ik bij Beijenkorf een overhemd steel, krijg ik misschien 1 jaarcelstraf. Heb ik een bank voor anderhalf miljoen opgelicht, krijg ik misschien 16 maanden celstraf!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 12. @ Parameid

  Het is de afgod van jou dat dit allemaal teweeg heeft gebracht, en niet de huidige pres.
  Niet dat ik hem verdedigd maar het is een feit, de economie zal nog een tijd kwakkelen. Er is teveel geld gestolen en opgevreten door je afgod DDB, en zijn Bandieten. De ene is zelfs spoorloos maar volgens mij, zit hij gewoon bij Bouta thuis zijn gestolen geld op te vreten ! Saka saka klootzak, het is makkelijk om Chan de schuld te geven , dat is typisch een kenmerkt van de aanhang van de NDP´ers.

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 13. Parameid en Kodja: ze kan ook gaan werken dan heeft ze geld en kan het gewoon betalen. Jullie zijn ndp uitschot en parasieten, te lui om je vinger uit te steken, willen alles gratis.
  gemodereerd

 14. Mensen help deze mevrouw aan koffie suiker en melk. Ze is hulp behoefend. Stelt niets voor in vergelijing met de miljoenen die ontvreemd zijn en nog niet getraceerd zijn.
  Help die mevrouw.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.