Rijbewijs 65-jarige bestuurster ingevorderd na veroorzaken zware aanrijding

5
politie-ambulance-suriname
Archieffoto: Politie en ambulance in Suriname

De Surinaamse politie heeft het rijbewijs van een 65-jarige autobestuurster onlangs ingevorderd. De vrouw C.B. veroorzaakte op zondag 21 maart een aanrijding aan de Magentakanaalweg, waarbij een bestuurder zwaar lichamelijk letsel opliep meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De vrouw ging die bewuste dag richting de Welgedacht A-weg en kwam door niet voldoende links te houden op de rijhelft van de 43-jarige autobestuurder C.L. die in tegenovergestelde richting reed. Daarbij ontstond er ter hoogte van de Nieuw Weergevondenweg een botsing tussen beide voertuigen en kwam het voertuig van C.L. door de slag tegen een ander voertuig aan.

Met zwaar lichamelijk letsel werd het slachtoffer C.L. per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De vrouw heeft zelf een borstbeen fractuur opgelopen en is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

Beide voertuigen hebben materiële schade opgelopen en zijn door de politie ter herkeuring in beslag genomen. De politie van het bureau Santo Boma heeft het rijbewijs van de 65-jarige meer bekend als ‘Bea’ ingevorderd. Het dossier is opgestuurd naar het Surinaamse Openbaar Ministerie meldt de politie.

5 REACTIES

 1. Dit kunnen we wel voorstellen dat het rijbewijs van de veroorzaker bij een zwaar ongeluk wordt ingevorderd , maar gisteren een vrouw gaf een kusje met haar auto aan een brommer en haar rijbewijs werd ingevorderd is van de zotte.
  gemodereerd

 2. Wat meestal ben ik het eens met jouw maar die vrouw van gisteren kan wel een “kus” hebben gegeven
  Maar ze is fout .
  Wat wat als die persoon van de bromfiets ongelukkig was terechtgekomen en zijn nek was gebroken. Van die zogenaamde kus botsing.

  Ten eerste heeft ze geen voorrang gegeven en ze heeft niet opgelet.
  “Was zeker met haar mobiel bezig??”

  Ik vind als je een ongeval of een aanrijding veroorzaakt. Gelijk je rijbewijs kwijt.ga maar op nieuw je rijbewijs halen en niet kopen.
  gemodereerd

 3. Chronisch gebrek aan verkeersinzicht dus je bent een gevaar op de weg. Zij mag nooit meer achter het stuur kruipen anders gaan er doden vallen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.