zaterdag, december 9, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieBusje knalt tegen boom in Flora; 3 gewonden

Busje knalt tegen boom in Flora; 3 gewonden

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een Noah busje is woensdagavond kort voor middernacht tegen een amandelboom geknald op de hoek van de Floralaan en Fajadjanstraat in Suriname. Daarbij zijn 3 personen gewond geraakt en per ontboden ambulance afgevoerd voor medische behandeling. Twee slachtoffers waren er ernstig aan toe.

Volgens een ooggetuige reed het busje over de Floralaan en sloeg de Fajadjanstraat in. Kort daarna reed de bestuurder door nog toe onbekende redenen het voertuig van de weg af en knalde tegen een amandelboom aan.

Het busje is zwaar beschadigd geraakt. Het is vooralsnog niet duidelijk als de bestuurder over een geldig rijbewijs beschikt. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
  1. Ding bakroe,takroe geest opo foe sorie sranang wan les.Die slechte dingens van die buitenlanders copieren .Joe opo doro giedidibrie ,loekoe sang ai doe aanryding,byna elke week dood dood,roof,verkrachting.Ding hebies foe ding spanjoro nanga haitian
    .Suriname heeft God weer nodig.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES