TV: ‘Van crimineel naar coach dankzij hindoeïsme’

8
4 april om 16.25 uur op NPO 2 een nieuwe aflevering met de volgende onderwerpen:

Aanstaande zondag 4 april is presentator Narsingh Balwantsingh weer op TV te zien in een nieuwe aflevering van het programma ‘Iedereen Verlicht’. Hij spreekt onder andere met Mason Ramdhan (foto) die drie keer in de gevangenis zat en nu coach is dankzij het hindoeïsme.

Balwantsingh gaat met zijn welbekende tuk tuk het land in, op zoek naar spiritualiteit en duurzaamheid. In Iedereen Verlicht ontmoet hij mensen die zoeken naar persoonlijke verlichting en meer levensgeluk. Wat bezielt hen en hoe zijn zij tot hun nieuwe inzichten, tot ‘verlichting’ gekomen?

Mason Ramdhan zat drie keer in de gevangenis voor fraude. Het hindoeïsme zorgde uiteindelijk voor een ommekeer. Net begonnen aan zijn nieuwe leven op het rechte pad, helpt Mason jonge delinquenten om hun leven ook te beteren.

Zondag 4 april om 16.25 uur op NPO 2 een nieuwe aflevering met de volgende onderwerpen:

8 REACTIES

  1. Mason Ramdhan. De naamcominatie klinkt net zo als Harshvardhan Rutte. Geen enkele christen geeft zijn kroost een Hindoe naam. Waarom Hindoes hun kinderen christennamen geven? Aanstellerij? Aandachttrekkerij? Onderdanigheid? Gebrek aan kennis en interesse over en voor hun cultuur, voorouders, godsdienst?
    Gelukkig dat Mason weer zijn natuurlijke innerlijke pad heeft gevonden. Maar een of ander christelijke of islamitische prediker zal ongetwijfeld op de loer liggen om hem te bekeren.
    Als hij hen fraudeert, vind ik dat ok.
    gemodereerd

  2. Nou op het eerste gezicht dacht ik aan een serial killer of een meervoudige moordenaar die eindelijk na de zoveelste moord voor jarenlang achter slot en grendel opgesloten werd. Neen, het gaat hier om een fraudeur die op slinkse wijzen mensen geld afhandig maakte en als hij niet in aanraking met het Hindoe geloof was gekomen, zou hij nog steeds frauderen. Mensen kijk hoe het geloof een oplossing bieden kan.
    gemodereerd

  3. Ach man hou toch op, een vos verlies zijn haren maar niet zijn streken. Alle religies bull shit.
    gemodereerd

  4. @Afiba, nee ik zal nooit mijn mond dichthouden want natuurlijk heb jij er moeite mee dat mensen weer op het rechte pad geraken. Waarom lukt het jouw soort niet dit te bereiken? Heiden die je bent!
    gemodereerd

  5. Vroeger lichtte hij een paar op. Maar nu doet hij aan massa manupulatie in de naam van god. Ja donder op man. Volgende sprookjesverhaal.
    gemodereerd

  6. Ik ken iemand die zwaar aan de heroïne was verslaafd, is door kerkbezoek helemaal van dat spul af. Erger nog, nu begeleid hij de verslaafden en geeft zelf lezingen op school. @Afiba & Ram Singh Dat is wel mogelijk, ik weet niet hoe maar het is wel waar !

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

  7. Ram Singh , hij doet die meyers en misiekaba na met als roep geef me u geld en god verlost u van de zonden , , wat een schurken.
    gemodereerd

  8. Zielig man die fraudeur altijd kaalgeplukt door de nederlandse overheid tot aan zijn haren toe, kaal hoofd kaalgeplukt. Ja ja frauder moet je alles terug betalen kunnen de vette boeven alle kleuren maar meest blank met hun dikke reet vette vreten en schijten janka ka duivels. Deze meneer Balwantsingh zou in de tweede kamer naast mevrouw simons beter tot zijn recht komen en meer voor de positie van hindoestanen kunnen doen dan nu. Omrawsingh ook een oplichter ik ken zijn deze beruchte familie veel zijn huisartsen etc maar deze oemrawsingh heel anders die artsen zijn hatelijk jegens hindoestanen. Ik ken hun.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.