Stichting Victory Outreach ontvangt levensmiddelen van dc

8
Stichting Victory Outreach ontvangt levensmiddelen van dc

Districtscommissaris Suraksha Hirasingh van Wanica-Noordwest heeft op vrijdag 26 maart levensmiddelen overhandigd aan de stichting Victory Outreach aan de Needeweg.

Deze stichting vangt ook thuis-en daklozen en drugsverslaafden in Suriname op. De donatie komt van Sieta Srihar Doobe van stichting Samyaad Aid.

De leiding van Victory Outreach is erg ingenomen met de donatie en bedankte de burgermoeder en de donateur.

8 REACTIES

 1. En sommige mensen maar (lullen)( over de Hindoestaan)( KoelieÂŽs) zoals ze dat graag zeggen. ”Maar het is weer een Hindoestaan die voor de mede mens opkomt”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Heel mooi te zien hoe Surinamers klaarstaan voor elkaar. Met name het omkijken naar de hulpbehoevende. Dames en heren, hartelijk dank.
  gemodereerd

 3. Ja goed gezegd. Gaat om SURINAMERS en niet weer dat andere geleuter en gezwets…

  Moest eff goed kijken op de foto want leek alsof die ene dame geen broek aanhad…😅
  gemodereerd

 4. @zwarmans
  IK ben van oordeel dat een ieder die een GIFT doet aan wie of wat dan ook,het niet moet doen om in de publiciteit tekomen,ander is het een gewone reclame stunt.
  Een wolf in schape vacht.Ik zeg niet dat het by deze zo is ,maar uw opmerking doet wel denken.
  gemodereerd

 5. Soms zyn Giften sluipreclame, dit omdat giften aan deze instantie de naam van de gevers niet behoeven bekend temaken,anders is dat geen gift.
  gemodereerd

 6. @ zwartmans ga van je oude dag genieten.
  Kletsen op Wk, zeuren over ras.
  Heb je niks beter te doen?

  @ Leek idd had precies hetzelfde.
  gemodereerd

 7. @ RBrown

  Misschien willen deze mensen ook niet in de publiciteit komen, maar je weet hoe het in Su toe gaat. Alles moet en komt in de krant, hebben ze geen foto dan gebruiken ze een andere foto ter illustratie. >>>>@<<<<Cornel: Ook jij heb mijn boodschap niet begrepen, ik ben de laatste die over ras gaat zeuren. Wij blakamangs staan bekend om mensen in hokjes te plaatsen, vaak hoor ik mensen dit roepen: A k@ Koelie Jampanésie Bakra etc etc vandaar mijn reactie. Voor mij is iederéén gelijk, ik kijk niet naar je afkomst, maar naar je mentaliteit. En dat is iets moeilijker dan naar je kleur kijken. Hiermee hoop ik, dat ik dat jullie zullen begrijpen wat ik heb neergezet!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.