Bij aanrijding betrokken doorgereden voertuig onbeheerd aangetroffen

4

Dit is over van de bromfiets die zaterdagavond aan de Nieuwezorgweg werd aangereden door een auto. Na het verkeersongeval, waarbij de bromfietser meters meegesleept werd en ernstig gewond raakte, is de bestuurder van de auto doorgereden. Niet lang daarna werd het voertuig dat vermoedelijk hierbij betrokken was, onbeheerd aangetroffen.

Het zou gaan om een terreinwagen die werd aangetroffen in de Succesvolweg, een zijstraat van de Catharina Sophiaweg welke weer een zijstraat is van de Nieuw Weergevondenweg. Dit is circa 3 kilometer verwijderd van de plek waar het ongeval plaats vond.

Op die plek werd gisteravond na 21.30u een bromfiets aangetroffen die in tweeën gereden was (foto). Op het wegdek lag de zwaargewonde bestuurder van de bromfiets, die door de auto meegesleept was van pandnummer 195 tot aan nummer 199:

4 REACTIES

 1. Het lijkt erop dat een mensen leven niets meer waard is. Verschrikkelijke toestanden. Hoe gevoelloos kun je zijn om iemand zoiets aan te doen.

  Sari Tori
  gemodereerd

 2. Ik hoop dat de bromfietser er bovenop komt. En de gast die hem hft aangereden de bak ingaat en de man vergoedt.
  Er zal nu opgetreden moeten eorden
  gemodereerd

 3. De auto moet echt met een zeer hoge snelheid gereden hebben om die brom zo zwaar te beschadigen. Het slachtoffer had geen enkele kans bij deze asociale chauffeur. Dit soort mensen hoort nooit meer op de weg. Laat ze maar fiets en lopen.
  De bestuurder is vast en zeker eenvoudig en snel te vinden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.