Automobilist wijkt uit voor tegenligger en rijdt stroompaal kapot

5
Automobilist wijkt uit voor tegenligger en rijdt stroompaal kapot

De bestuurder van deze auto heeft vanmiddag een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) kapotgereden, waarna hij met zijn auto in de goot langs de weg eindigde. De gewond geraakte automobilist verklaarde dat hij moest uitwijken voor een tegenligger die op zijn weghelft kwam.

Het verkeersongeval gebeurde rond 17.00u aan de Tout Lui Fautweg. De man reed over de weg toen er ter hoogte van pand nummer 94 een tegenligger op zijn weghelft kwam. Om een aanrijding te voorkomen week de bestuurder uit maar raakte daarbij de EBS paal.

Deze brak in tweeën waarna de auto in de goot terecht kwam. De bestuurder raakte gewond en werd door omstanders geholpen om uit het voertuig te komen. De Surinaamse politie was snel ter plaatse en schakelde een ambulance in die de man heeft afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De vermoedelijke veroorzaker is doorgereden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

5 REACTIES

 1. Die stroompalen gaan nooit opzij.
  Zij lopen altijd in de weg.
  Vervelend is dat toch…
  En ze zijn overal.
  gemodereerd

 2. Ik zou doorgereden hebben. Iemand die op de verkeerde weghelft rijdt heeft duidelijk een probleem. Deze man heeft het probleem van een ander overgenomen en zit nu met een probleem. Mijn keuze zou zijn: wij beide in de problemen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.