zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidGrote vaccinatiedag in Regionaal Ziekenhuis Wanica

Grote vaccinatiedag in Regionaal Ziekenhuis Wanica

-

Does Travel & Cadushi Tours

Namens het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid organiseert het Nationaal Coördinatie Team Covid-19 vaccinatie in samenwerking met het bedrijfsleven, een nationaal team van verpleegkundigen, medici en vrijwilligers van verschillende instellingen op zaterdag 27 maart aanstaande een grote vaccinatiedag in het Regionaal Ziekenhuis Wanica. 

Het ministerie wil met deze grote vaccinatie-evenementen het vaccineren toegankelijker maken voor de verschillende doelgroepen. De groepen die nu gevaccineerd worden zijn: 

• Alle 60-plussers 
• Alle 40- tot 60-jarigen met onderliggende aandoeningen zoals nierziekten, diabetes mellitus (suikerziekte), overgewicht, sikkelcelziekte en hoge bloeddruk. 
• Alle dialyse patiënten 
• Personen woonachtig in de bejaardentehuizen 
• Alle zorgmedewerkers

Mensen die behoren tot een van deze groepen, worden opgeroepen zich online te registreren via laatjevaccineren.sr of te bellen met 178. Er zullen pendelbussen beschikbaar zijn die vanaf 07:30 uur vertrekken vanuit de parkeerplaats Lelydorp en parkeerplaats Kuldipsing Highway.

Zaterdag 27 maart, Bigi RZW Vaccinatie Dey! Tijd: 08:00 uur tot 16:00 uur In het Regionaal Ziekenhuis Wanica aan de Vredenburg Serie B #39.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid is het niet eens met de door Rudisa Holding aangekondigde strafmaatregel. Hij is het eens met Etnel en zegt dat hij de zaak zal onderzoeken en aan zijn collega van Arbeid zal voorleggen. “Vaccinatie is en blijft een vrije keus”, benadrukt de bewindsman.

  Iedereen is vrij in zijn keuze inderdaad.
  Maar Rudisa geeft aan dat de vrije keuze ook gevolgen heeft, zoals bijvoorbeeld niet eten dan is het gevolg dus sterven van de honger, voor degenen die weigeren zich te vaccineren.
  Rusdisa verplicht zich het salaris te betalen aan zijn werknemers doch indien de werknemer weigert voorzorgsmaatregelen te nemen om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen dan heeft iedere werknemer de gevolgen te dragen.
  Voorbeeld:
  Je weigert een zwemvest in een boot aan te trekken ondanks waarschuwing dat dit gevaarlijk is. Indien om welke reden dan ook je dan in het water terecht komt en je verdrinkt dan is dit je eigen vrije keuze geweest.
  Dus m.i. heeft Rudisa volkomen gelijk.


  gemodereerd
 2. Een werkgever mag niet dreigen naar zijn werknemers toe , als er werknemers die niet gevaccineerd willen worden om wat van reden ook , moet deze werkgever niet dreigen , maar met ze praten en goed uitleggen wat de gevolgen kunnen zijn voor de werknemer als die zich niet wil vaccineren.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES